Hoppets Gränd 16, Umeå

3 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hoppets Gränd 16 - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  92m2

  Våning

  6 av 8 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Öbacka Strand

  Avgift

  5 615 kr/mån

  I hyran ingår värme, vatten, IT-telefoni, TV och internet 100 Mb

  Eller bud

  3 595 000 kr

  39 076 kr/m2

  Lägenhet på Öbacka strand med fantastiskt badrum, stort vardagsrum och kök med inglasad balkong.

  Här bor du mot vattnet med strandpromenaden just utanför dörren och närhet till citykärnan. Två sovrum i bra storlek varav ett med en rejäl klädkammare. Väl tilltagen hall med klinker på golv samt ett fantastiskt badrum med klinker på golv samt golvvärme och kakel på vägg. Badrummet har WC, fin kommod samt duschhörna med smarta infällbara duschväggar. Längst in i badrummet har du en avskild tvättdel utrustad med tvättmaskin, torktumlare och bra bänkytor. Köket har nytt golv och går i vinkel med fullstor kyl och frys, spishäll och inbyggd micro samt ugn. I den öppna planlösningen mot vardagsrummet finns även en generöst tilltagen matplats. Från vardagsrummet finner du även den härliga balkongen mot älven som naturligtvis är inglasad och som förlänger säsongen med månader. Från Öbacka Strand har du nära till det mesta. Området är populärt bland anställda på NUS samt Universitetet men även dom som vill bo centralt men ändå älvsnära med promenadavstånd till den absoluta centrumkärnan.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  HALL En väldigt trevlig hall som har en stor och rymlig skjutgarderob. Ekparkett och vita väggar. VARDAGSRUM Ett härligt rum med många fönster som ger mycket ljus till rummet och magnifik utsikt mot vattnet. Från rummet når man den inglasade balkongen som vetter mot älven. Ekparkett och vita väggar. KÖK Fräscht och modernt kök med fräscha vitvaror. Fullstor kyl och frys, diskmaskin, köksbänkar i svart granit, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. SOVRUM 1 Stort rum med fönster mot två väderstreck samt finns en rymlig klädkammare i dess anknytning. Ekparkett och ljusa väggar. SOVRUM 2 Fint rum med ljusa väggar och ekparkett. BADRUM Snyggt och stilrent badrum med egen tvättavdelning. Grått klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Här finns ett badkar, badrumsmöbel, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, förvaringsskåp och handdukstork.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  p-plats i garage kan hyras för 475 kr / mån för boende

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,8064%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  460 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Öbacka Strand 4

  Lägenhetsnummer:

  23-1503

  Antal lägenheter:

  53

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  "Knappt två kilometer från Rådhustorget i Umeå, i västerläge vid älvens strand, ligger bostadsrättsföreningen Öbacka strand 4. Föreningen består av tre hus med sammanlagt 53 välplanerade lägenheter med hög standard och högt i tak. Alla har en stor inglasad balkong mot älven där man kan sitta från tidig vår till sen höst."  Parkering:

  53 garageplatser- uthyrning görs genom johanna@bjorkstadens.se  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor