Kvarnvägen 3 C, Umeå

3 726 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Brf Västra Stranden 2

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Kvarnvägen 3 C - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  81m2

  Våning

  10 av 11 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Väst på stan

  Avgift

  4 928 kr/mån

  Inkl värme, vatten. Telia tripple play samt el enligt schablon.

  Pris

  3 726 000 kr

  46 000 kr/m2

  3:A VÄST PÅ STAN

  Vid Umeälvens norra strand finner ni detta unika boende endast ett stenkast från vattnet och med gångavstånd in till Umeå centrum. Här bor du med en hänförande utsikt in mot Umeå centrum, ner efter Umeälven eller västerut mot Umeås västra stadsdelar. Läs mer på : vastrastranden2.se/ Beräknad inflyttning är satt till första kvartalet 2021. Lägenheterna har genomgående hög standard och mycket genomtänkta planlösningar där man satt de stora umgängesytorna i fokus. I de större lägenheterna finns det bastu där man värmer sig före man sätter sig på den inglasade balkongen och njuter av den fina utsikten. Alla lägenheter med balkong har en inglasning och till de större lägenheterna hör det två balkonger i olika väderstreck. Kännetecknande för lägenheterna är de stora fönsterpartierna och kök och vardagsrum som man möter när man gör entré till lägenheten.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  3:a

  ALLMÄNT Välkommen till denna mycket välplanerade och rymliga lägenhet. Slående är det fina, luftiga, intryck som lägenheten ger med den höga innertakhöjden på 2,6 meter. I lägenhetens rum där det inte är klinker är det fint parkettgolv i ek. Det är även infällda spotlights i tak i kök och badrum enligt typrumsbeskrivning. HALL Entré till lägenheten till en praktisk hall med klinkergolv och klädavhängning i garderob och kapphylla. ALLRUM/KÖK Genom hallen till den öppna, trivsamma och luftiga ytan bestående av kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Kännetecknande för detta rum och lägenheten är det fina ljus man får från de stora fönsterpartierna som är i tre väderstreck i vardagsrummet på lägenheten. Från rummet är det utgång till två balkonger som antingen vetter mot sydost mot Umeälven eller västerut med skön kvällssol. Balkongen som är västerut är i vinkel runt lägenheten och är inglasad. Det välutrustade köket har bardisk mot vardagsrummet och har kvalitativa vitvaror bestående av ugn och mikro i högskåp, infälld spishäll, spisfläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. SOVRUM Två praktiska sovrum med förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Fint ljus med stora fönster och fin utsikt. BADRUM Genomtänkt badrum med kakel och klinker med golvvärme. Badrummet är utrustat med duschplats, wc, tvättfat, tvättmaskin och torktumlare. WC Mindre wc med tvättfat och wc-stol. Även i denna wc är det klinkergolv.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2021

  TV & bredband

  Telia Tripple-play

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Inglasad balkong, läge väster. Uteplats 2: Balkong, läge öster.

  Bilplats

  51 garageplatser. Går att hyra för 1 000 kr/mån. 7 parkeringsplatser. Går att hyra för 500 kr/mån.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,0136354%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  Västra Stranden 2

  Lägenhetsnummer:

  C1 1902

  Antal lägenheter:

  86

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor