Laxgränd 13, Umeå

4 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Laxgränd 13 - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2009

  Boarea

  89m2

  Våning

  7 av 7 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Teg

  Avgift

  5 267 kr/mån

  i avgift ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV, internet, telefoni Bilplats i varmgarage (eget)

  Eller bud

  4 950 000 kr

  55 618 kr/m2

  Exklusiv takvåning med braskamin, 24 kvm balkong, privat varmgarage, båtplats och magnifik utsikt

  Välkommen till lägenheten som har allt! Braskamin, stor inglasad balkong (helt utan insyn) på hela 24 kvm med golvvärme där det är milsvid utsikt mot Umeälven och Umeå stad. Här finns det eget avskilt varmgarage med automatisk portöppnare (ingår i avgift), samt båtplats i Umeälven nedanför lägenheten. Lägg därtill en hög standard på lägenheten i kök och badrum med påkostade tillval och infälld belysning. Endast en trappa från lägenheten finner man föreningen relax med stor bastu med härlig utsikt från bastun. Det finns även en festlokal med takterrass på samma våningsplan. Lägenheten är placerad i ett naturskönt område med fina promenadstråk vid Bölesholmarna samt in till Umeå centrum.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  HALL Välkomnande hall med stilfulla ytskikt och plats för avhängning i praktiska garderober med skjutdörrar. I hallen är det praktiskt klinkergolv i sobert grå nyans. Redan i hallen möts man av det fina ljuset från de stora fönsterpartierna i allrummet. Hallen och resten av lägenheten har ingjutna spotlights i innertak. Alla fönstersmygar har infälld punktbelysning. KÖK/ VARDAGSRUM Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generös takhöjd skapar rymd åt rummet. Rummet är ljust och rymligt med en bedårande utsikt över landskapet och Umeälven. I hela rummet är det fint ljusinsläpp tack vare många fönster. Från rummet är det utgång till den stora inglasade balkongen på hela 24 kvm med ingjuten golvvärme. Köket är mycket påkostat med fina detaljer som bänkskivor i valnöt och en stor massiv skiva på köksön som naturligt avdelar kök och vardagsrum. Här står man och tillagar maten medan gästerna sitter runt köksön och väntar på att bli serverad. Köket har vita släta köksluckor med rostfria vitvaror bestående av fläktkåpa, inbyggd kombinerad ugn/mikro, kaffemaskin samt extra bred kombinerad kyl/frys. Köksön har stilfull underliggande belysning. I rummet en braskamin som sprider skön värme och mysig känsla under kyliga dagar. Balkong Mycket rymlig balkong med klinkergolv och golvärme. Här sitter man och njuter av magisk utsikt över Umeälven och in mot Umeå stad och västerut över landskapet. I balkongen är det spotlights i innertak och underliggande belysning i framkant på balkongen. På balkongen även eldriven markis. SOVRUM 1 Rymligt sovrum med smakfulla ytskikt och förvaring i form av flera garderober. Här rymmer man dubbelsäng samt annan möblering. SOVRUM 2 Sovrum med ljusa ytskikt och förvaring i form av garderober. BADRUM Stiligt och påkostat badrum som är fint inrett med kakel, klinker och golvvärme. I duschhörna är det svart mosaik samt duschvikdörrar i glas. Övrig inredning är wc, badrumsinredning, handdukstork samt stilfull belysning. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. WC Toalett med kakel och klinker. Övrig inredning; tvättställ med spegel.

  Övriga utrymmen

  Relaxavdelning, bastu, övernattningsrum och samlingslokal finns.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2009

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel tv ingår i avgift

  Bredband

  Ingår i avgift

  Uteplats/Balkong

  Härlig inglasad balkong/terrass på hela 24 kvm med golvvärme och punktbelysning. Läge mot väster och norrut med utsikt mot Umeälven, västerut och in mot Umeå stad.

  Bilplats

  Till denna lägenhet hör det eget varmt garage med automatisk portöppnare samt båtplats.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,63495%

  Andel av årsavgift:

  1,63457%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2009

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Förråd tillhörande lägenheten på 6 kvm finns.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Laxen

  Antal lägenheter:

  68

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor