Odlarvägen 4 A, Umeå

3 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Odlarvägen 4 A - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017-2018

  Boarea

  79m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  5 av 6 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Teg

  Avgift

  3 911 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, internet. Hushållsel debiteras enl. verklig förbrukning

  Utgångspris

  3 495 000 kr

  44 241 kr/m2

  En fantastisk nyproducerad trea i högt och fritt läge utöver det vanliga. Stora härliga ateljefönster skapar ett härligt ljusinsläpp. En social öppen planlösning skapar en trevlig lägenhet att umgås i. Rymligt kök med köksö med stenbänkskiva och genomgående stilrena materialval. Helkaklat och klinkrat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns. Varmt välkomna på visning.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig hall med mörkt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob längs med den ena väggen.

  Kök

  Toppmodernt kök med grå inredning , stilrena bänkskivor med vitt kakel. I köket finns även en härlig köksö med granitbänkskiva och vinkyl. Utrustningen i köket består av: induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys, samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Från köket har man även en fantastisk utsikt mot Umeå. Härligt ljusinsläpp från dem stora ateljéfönsterna.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och matplatsen. Högt i tak och generösa fönsterpartier k bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och rymd. Från vardagsrumsdelen nås den härliga balkongen i sydväst.

  Badrum

  Mycket fint badrum med helkaklade väggar och klinkers på golv. Här finns: handfat med tillhörande skåp, spegelskåp, handdukshängare, dusch med vikbara glasväggar, toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvätt och tork finns väggfasta skåp för kompletterande förvaring. I badrummet finns även ett mysigt vädringsfönster

  Sovrum

  Ljust och luftigt sovrum, förvaring i form av två stycken garderober.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd i entréplan samt övernattningslägenhet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017-2018

  Uteplats/Balkong

  Stor härlig balkong i sydväst

  Bilplats

  Carport 650 kr/månad Bilplats 400 kr/månad

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,41706%

  Andel av årsavgift:

  2,41706%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Solterrassen

  Lägenhetsnummer:

  241

  Antal lägenheter:

  42

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor