Rådhusesplanaden 17E, Umeå

1 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Rådhusesplanaden 17E - Umeå

Kommun

Umeå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1954

Boarea

25m2

Våning

6 av 6 , Hiss finns

Rum

1 rok

Avgift

1 616 kr/mån

Inkl Värme, VA, Bredband, Kabel-TV, förråd.

Utgångspris

1 500 000 kr

60 000 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fin och stilren etta med centralt läge!

  Välkomna till denna trevliga och stilrena lägenhet på 25 kvm. Här möts du av en ljus och fin hall, ett allrum med plats för en säng och en mindre soffgrupp, ett kök samt ett kaklat badrum. Föreningen Hede HSB är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till bastu, tvättstuga och gästrum med kök, dusch/wc och bäddsoffa. I den låga månadsavgiften om 1616 kr kronor ingår Kabel-TV, bredband, värme, VA och källarförråd. Trivsam och fin lägenhet med centralt läge. Här finns stort utbud av restauranger, matbutiker, shopping och bra kommunikationer. Perfekt för dig som vill ha nära till allt. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  En ljus hall med plats för avhängning.

  Allrum

  Stilrent och ljust rum med fint ljusinsläpp. Här finns plats för en säng och en mindre soffgrupp.

  Kök

  Ett mindre kök med en köksbar och barstolar. Vita köksluckor och hyllor med plats för förvaring. Köket är utrustat med en spis, ugn och kombinerad kyl och frys.

  Badrum

  Fint badrum med kakel på väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat och spegelskåp.

  Förråd

  Ett källarförråd ingår.

  Tvättstuga

  En gemensam tvättstuga i källarplan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1954

  TV & bredband

  I avgiften ingår ett digitalt TV-abonnemang via ett gruppavtal med ComHem. Bredband via föreningen, Bredband 2 ingår i avgiften.

  Bilplats

  5 st garage, 11 st carport, 17 st p-platser. Det är tre separata kölistor för parkeringsplatser till boende. Kösystemet hanteras av vicevärden.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  175 kr/månad

  Försäkring:

  90 kr/månad

  Elkostnad:

  85 kr/månad

  Total driftkostnad:

  175 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,21331%

  Andel av årsavgift:

  0,21331%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-18

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Hede HSB

  Lägenhetsnummer:

  52-3203-2-79-8

  Antal lägenheter:

  107

  Byggår:

  1954

  Antal lokaler:

  39

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen finns 107 lägenheter med bostadsrätt, 39 lokaler med bostadsrätt, 15 lokaler med hyresrätt, 5 parkeringsplatser i garage, 11 parkeringsplatser med tak samt 7 parkeringsplatser i kulverten. Gemensam tvättstuga och bastu samt gästrum med kök, dusch/wc, bäddsoffa, bord och stolar. Stambyte är utfört i föreningen samt installerat nya ljudisolerade fönster och ny ventilationsanläggning.  Gjorda renoveringar:

  Bytt till säkerhetsdörrar (2001). Stambyte är utfört i föreningen (1999) och de har installerat nya ljudisolerade fönster. Ny ventilationsanläggning (2010-2012).  TV/Internet:

  I avgiften ingår ett digitalt TV-abonnemang via ett gruppavtal med ComHem. Bredband via föreningen, Bredband 2 ingår i avgiften.  Parkering:

  5 st garage, 11 st carport, 17 st p-platser. Det är tre separata kölistor för parkeringsplatser till boende. Kösystemet hanteras av vicevärden.  Gemensamma utrymmen:

  Gemensam tvättstuga och bastu samt gästrum med kök, dusch/wc, bäddsoffa, bord och stolar.  Annat:

  Föreningen har en lummig och uppskattad innergård med soffor och grillplats.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor