Skolgatan 134, Umeå

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Skolgatan 134 - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1956

  Boarea

  60m2

  Våning

  -1 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Östermalm

  Avgift

  3 212 kr/mån

  Ingår värme, hushållsel, vatten

  Utgångspris

  1 395 000 kr

  23 250 kr/m2

  3:a med bra läge nära city och universitetet!

  Välkomna till en smakfullt renoverad 3:a med bra läge nära universitetet, Umeå city, sjukhuset, tågstationen och IKSU. Lägenheten ligger i källarplan och har extra stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Här finns ett stort helkaklat badrum , 2 stora sovrum och en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt nya vitvaror. Klinkergolv med golvvärme i hela lägenheten. I området finns fina parkområden, motionsspår, matbutik, träningsmöjligheter även förskolor/skolor samt goda busskommunikationer. Perfekt för ett par studenter som vill dela boende eller varför inte någon som pendlar med buss eller tåg till jobbet. Mycket stabil bostadsrättsförening med låga avgifter, där både vatten, el och värme ingår. Stort förråd medföljer lägenheten och tillgång till både gemensam uteplats med grill samt stort gemensamt förråd för cyklar finnas att tillgå. Snabb inflyttning är möjlig. Möjlighet till bilplats finns, till den är det separat kö. Bokade visningar, varmt välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig hall med avhänging och garderob. Klinkergolv med golvvärme och tapetserade väggar.

  Kök

  Fint kök med luckor av björk och bänkskiva av laminat. Ny diskmaskin (2018, Electrolux). Ny kyl / frys (2018). Ny spis (2018 Electrolux) I köksdelen finns plats för matbord och 4-6 sittplatser.

  Sovrum 1

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och extra förvaring. 2 st garderober. Klinkergolv med värme och tapetserade väggar.

  Sovrum 2

  Med plats för dubbelsäng. 1 garderob. Svart klinkergolv med värme och målade väggar.

  Badrum

  Renoverat badrum från 2012. Svart klinkergolv med värme och vita, kaklade väggar. WC, kommod, spegelskåp och duschhörna med glasväggar.

  Förråd

  Rymligt förråd finns på gården, 1 förråd ingår. Det finns extra förråd att hyra.

  Tvättstuga

  Fin tvättstuga finns i samma hus.

  Övriga utrymmen

  Tillgång till gemensam uteplats med grill.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1956

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel tv- Bredbandsbolaget

  Bredband

  Internet Bredbandsbolaget.

  Bilplats

  Parkering med elstolpe finns, 275 kr / mån

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  6,6667%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1956

  Fönster:

  3-glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Uven 9

  Lägenhetsnummer:

  11

  Antal lägenheter:

  13

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen registrerades 2006 och består av ett flerfamiljshus med källare och 2 våningar.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen kommer under 2018 att göra en utbyggnad av befintligt cykelförråd vilket innebär att en carportplats försvinner. En genomgång/analys av värmesystemet kommer även att genomföras under 2018l  Gjorda renoveringar:

  2009 renoverades yttre fasaden, tilläggsisolerades samt rördragning för tv och bredband. 2010-2013 målades trapphuset, ventilationsförbättringar i kök, renspolning av stammar och filminspektering efter vattenskada. 2014 plastinfodrades samtliga stammar, finansiering genom upplåning i bank. 2015 relining av samtliga anslutningar till fastighetens stammar. 2017 Renovering av balkonger och ommålning av fasad Föreningen kommer under 2018 att göra en utbyggnad av befintligt cykelförråd vilket innebär att en carportplats försvinner. En genomgång/analys av värmesystemet kommer även att genomföas under 2018l  Parkering:

  Det finns 4 carportar och 5 P-platser.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor