Skolgatan 134, Umeå

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Skolgatan 134 - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  27m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Öst på stan

  Avgift

  1 444 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  59 074 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till en väldisponerad och smakfullt renoverad etta i exceptionellt läge med gångavstånd till såväl universitet och sjukhus som Umeå Centrum. Solid förening med föredömligt ledarskap och tilltalande månadsavgiftavgift. Lägenheten är öppen, ljus och den stora balkongen inbjuder till rekreation och avkoppling. Ett idealiskt boende för dig som tänker studera vid universitetet, jobbar på NUS eller centralt!! I området finns fina parkområden, motionsspår, matbutik, träningsmöjligheter även förskolor/skolor samt goda busskommunikationer. Mycket stabil bostadsrättsförening med låga avgifter, där både vatten, el och värme ingår. Tillgång till både gemensam uteplats med grill samt stort gemensamt förråd för cyklar finnas att tillgå.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL - Ljus och välkomnande hall med laminatgolv samt vita väggar. Här bjuds vi på bra avhängningsyta samt generösa förvaringsmöjligheter i form av två garderober. BADRUM - Praktiskt och väldisponerat badrum som renoverades 2011. Badrummet har plastmatta på golv och väggar samt wc, dusch och handfat med tillhörande underskåp. Badrummet är stambytt 2014. ALLRUM OCH KÖK - Ljust och luftigt rum med fräscha ytskikt i form av laminatgolv samt vita väggar. Här finns plats för såväl matbord som bäddsoffa, alternativt en säng. Köket är smakfullt renoverat 2010 med svarta luckor, laminatbänkskivor, vitt kakel samt köksmaskiner i form av spis med häll, fläkt och kyl/frys (halvhöjd). Från allrummet når vi den stora balkongen i lugnt och trivsamt läge! Lägenheten är genomgående i mycket gott skick!

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd och grillplats

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1956

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Stor och trevlig balkong med förmiddagssol. På innergården finns en gemensam altan i söderläge.

  Bilplats

  Parkering med elstolpe finns, 275 kr / mån Till parkeringsplatsen är det separat kö. 6 carportplatser med eluttag. Går att hyra för 375 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  150 kr/månad

  Andel i föreningen:

  3%

  Andel av årsavgift:

  3%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Uven 9

  Lägenhetsnummer:

  8

  Antal lägenheter:

  13

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen registrerades 2006 och består av ett flerfamiljshus med källare och 2 våningar.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen kommer under 2018 att göra en utbyggnad av befintligt cykelförråd vilket innebär att en carportplats försvinner. En genomgång/analys av värmesystemet kommer även att genomföras under 2018l  Gjorda renoveringar:

  2009 renoverades yttre fasaden, tilläggsisolerades samt rördragning för tv och bredband. 2010-2013 målades trapphuset, ventilationsförbättringar i kök, renspolning av stammar och filminspektering efter vattenskada. 2014 plastinfodrades samtliga stammar, finansiering genom upplåning i bank. 2015 relining av samtliga anslutningar till fastighetens stammar. 2017 Renovering av balkonger och ommålning av fasad  Parkering:

  Det finns 4 carportar och 5 P-platser.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor