Skolgatan 9A, Umeå

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Skolgatan 9A - Umeå

Kommun

Umeå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

56m2

Areauppgifter enligt föreningen

Biarea

34m2

Våning

1 av 3 (Halvtrappa. Lägenheten är i etage, sovrum igger en våning ned.) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 1-2 sovrum

Område

Väst på stan

Avgift

4 094 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten

Utgångspris

2 195 000 kr

39 196 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välkommen till den mycket charmiga och unika lägenhet med överraskande ytor. Hela lägenheten renoverades mycket smakfullt år 2016. Lägenheten ligger i ett centralt och älvsnära läge med närhet till allt man kan önska.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Entreplan

  En trappa ned

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter och plats för lättare möblemang. Från hallen når man köket och trapp till nedre plan. Denna lägenhet präglas av genomgående smakfulla och moderna materialval. Hela lägenheten renoverades (-16)

  Badrum

  Modernt badrum med ljusa helkaklade väggar och mörka klinkers på golvet. Utrustningen består av: Handfat med kommod, wc, toalett samt dusch med vikbara glasväggar.

  Kök

  Ljust modernt fullutrustat kök med en social öppen planlösning mot vardagsrummet. I köket finns en praktisk köksö. Utrustningen består av: inbyggnadsugn, inbyggnadshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsmicro samt kombinerad kyl/frys. I anslutning till köket finns utrymme för en större matgrupp. I köket finns även en vacker öppen spis. (Går ej att elda i) Vacker fiskbensparkett på golvet och ett härligt ljusinsläpp.

  Vardagsrum

  Via vackra dubbeldörrar från köket når man vardagsrummet. Här har man plats för en större soffgrupp.

  Kontor/Sovrum

  En trappa från hallen leder ned till ett mysigt sovrum/kontor. På golvet ligger en fin heltäckningsmatta och väggarna går i en ljus modern ton.

  Sovrum

  Längre in nås det väldisponerade sovrummet. Går i samma ljusa ton som det andra sovrummet. Från sovrummet når man även till en mycket rymlig klädkammare.

  Övriga utrymmen

  Det finns tvättstuga och förråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1923

  Hela fastigheten renoverades 2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  Det finns carport, 500 kr/månad. Separat kö Parkering med motorvärmare, 395 kr/månad. Finns lediga platser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  19,58%

  Andel av årsavgift:

  19,58%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Hela fastigheten renoverades 2016

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skräddaren 4

  Lägenhetsnummer:

  2

  Antal lägenheter:

  7

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Brf Skräddaren 4 i Umeå består av 7 stycken bostadsrätter.  Gjorda renoveringar:

  Fastigheten är i mycket gott skick efter omfattande renoveringar som utfördes år 2016. Föreningen har en 10 årig underhållsplan.  Gårdsplan:

  Mysig innergård med gräsmatta och plats för utegrupper och grill. Stor gemensam altan samt balkong från huvudbyggnad finns att tillgå för föreningens medlemmar.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns tvättstuga och förråd  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor