Smedsgatan 2, Umeå

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Smedsgatan 2 - Umeå

Kommun

Umeå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

103m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 4 , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Väst på stan

Avgift

5 054 kr/mån

Värme, vatten, kabel-tv, internet

Utgångspris

2 595 000 kr

25 194 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Gavelfyra med trevlig balkong i centralt läge!

  Här kliver du rakt in i en lättmöblerad hall med hatthylla, klädhängare och bra förvaringsmöjligheter. Fortsätt längre in och finn ett rymligt, praktiskt och ljust kök med ljusa väggar och plastmatta. Lägenheten har tre sovrum och ett rymligt, ljust, öppet och socialt vardagsrum med fönster åt två håll. Badrummet är rymligt och praktiskt med toalett och dusch. Dessutom finns en praktisk gästtoalett. Här erbjuds även en trevlig balkong med eftermiddagssol.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en lättmöblerad hall med hatthylla, klädhängare och bra förvaringsmöjligheter. Här finns ljusa väggar och plastmatta.

  Kök

  Köket är rymligt, praktiskt och ljust och har generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Utrustningen består av: Spis med häll, fläkt, kyl, frys samt diskmaskin.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är rymligt, ljust, öppet och socialt med fönster åt två håll. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

  Sovrum 1

  Det första sovrummet är ljust med platsbyggda garderober.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är lite mindre och har bra förvaring. Detta rum har ljusa väggar och plastmatta.

  Sovrum 3

  Bostadens tredje sovrum är lagom stort och passar perfekt som barn- eller gästrum. Ljusa väggar och plastmatta som skapar en ombonad känsla.

  Badrum 1

  Ett rymligt och praktiskt badrum med toalett och dusch. Badrummet har våtrumsmatta och väggar i vitt kakel.

  Gästtoalett

  Det finns en gästtoalett i lägenheten som är praktisk och är utrustad med handfat.

  Balkong 1

  Från vardagsrummet når du en trevlig balkong i sydvästläge. Balkongen har dessutom eftermiddagssol.

  Övriga utrymmen

  Tvättstuga i Källarplan Sophus vid entré Cykelrum i källarplan Barnvagnsrum belägen på plan 1-3 14 st carport platser 1 plats utan tak Separat byggnad med förråd, soprum och carport

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1991

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  14 st carport platser 390 kr/månad 1 plats utan tak

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  5,2988%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk ventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Diamanten

  Lägenhetsnummer:

  212371001-0015

  Antal lägenheter:

  26

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Riksbyggen BRF Diamanten är en äkta bostadsrättsförening med 26 lägenheter i Umeå. Föreningen bildades år 2014 .  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor