Stenmarksvägen 11 C, Umeå

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Stenmarksvägen 11 C - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  77m2

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 1 sovrum

  Område

  Haga

  Avgift

  4 375 kr/mån

  I avgift ingår värme, vatten, kabel-tv samt internet

  Eller bud

  1 995 000 kr

  25 909 kr/m2

  Mycket fin gaveltrea med ombyggt kök och inglasad balkong i soligt läge!

  Centralt på Haga finns denna renoverade gavellägenhet med inglasad balkong som dessutom erbjuder ett högt, ljust och tyst läge mot grönskande gårdar. Välplanerad med en härlig rymd, generös takhöjd och fönster i tre väderstreck. Påkostat kök i industriell design och snygga trägolv. Fönsterbrädor av marmor. Ursprungligen så är lägenheten en trea men omgjord till tvårummare, kan lätt återställas. En kort promenad så är du i centrum.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Nuvarande planlösning

  Alternativ planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens övriga ytor. I inre halldelen finns en stor garderob. Fint parkettgolv och vita väggar.

  Kök

  Otroligt fint kök med industriell design. Maskinpark från Electrolux samt fläkt från Franke. Bra med tillvaratagna förvaringsmöjligheter i skåpinredning med överliggande/underliggande skåp. Kökets bänkskivor i stål och betong skapar stora arbetsytor för en kreativ gourmand. Vitt kakel ovan diskbänk. Originalgolv har tagits fram. Här lever du behagligt med stort kylskåp och frysskåp i rostfritt stål som ger ett sobert intryck till det övriga, ismaskin, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och mickrovågsugn, infälld häll i köksön, griffeltavla. Synlig tegelmur förstärker kökets karaktär. I symbios med köket finner du matplatsen som flödar i ljus från fönstren.

  Vardagsrum

  Väl tilltaget vardagsrum med fint fönsterparti och burspråk, utgång till mysig inglasad balkong i väster. I rummet finns det gott om plats för en stor härlig soffgrupp, soffbord, mediaförvaring och bokhyllor om så önskas. Snyggt parkettgolv mot vita väggar.

  Sovrum

  Till vänster i förlängningen av hall nås sovrummet som har plats för dubbelsäng, flera garderober inramar sänggaveln. Rummet är inrett med originalgolv av trä och vita väggar.

  Badrum

  Badrum med Wc, tvättfat med skåp ovan, dusch, Våtmatta och våttapet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1946

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i västerläge

  Bilplats

  Carport eller p-plats med el kostar 260 kr/mån. Föreningen har inga garageplatser. För att ställa sig i kö/övriga funderingar, kontaktperson i föreningen: Karin Winblad Von Walter, 076 781 19 62 karinwalter@gmail.com

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,61671%

  Andel av årsavgift:

  1,61599%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Huggaren

  Lägenhetsnummer:

  212347001-0036

  Antal lägenheter:

  66

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Huggaren är numera Riksbyggen-förening. Fastigheterna byggdes under senare delen av 1940-talet och den första lägenheten var klar för inflyttning i oktober 1946. Namnet Huggaren, som även kvarteret heter, har anknytning till de två regementen, I20 och K4, som tidigare fanns i närheten.  Gjorda renoveringar:

  Ny el dragen samt stambyte under mitten av 90-talet 3-glas fönster 1998 Omdränerat 2003 Utemiljön omgjord 2003 Inglasning av balkonger 2005 Nya ytterdörrar, brandsäkrade 2009 Förstärkt självdragsventilation 2011 Ny eldragning med jordfelsbrytare 2017  Parkering:

  Carport eller p-plats med el kostar 260 kr/mån. Föreningen har inga garageplatser. Kontaktperson: Karin Winblad Von Walter, 076 781 19 62 karinwalter@gmail.com  Gemensamma utrymmen:

  Från föreningens hemsida: I källaren på Stenmarksvägen 13 A finns en bastu. Bokningslista liksom skötsel- och städanvisningar finns på anslagstavla utanför dörren. På gräsmattan mellan Stenmarksvägen 9 och Stenmarksvägen 11 (bakom bilplatserna under skärmtak) finns en grusad boulebana. På uteplatserna mellan husen finns gjutna grillar som kan användas av alla boende i föreningen. Det finns en tvättstuga i var och en av föreningens fyra byggnader. Dessa underhålls av oss som bor i husen och används flitigt av många medlemmar. På uteplatserna finns även lekplatser med gungor och sandlåda för de minsta i föreningen!  Annat:

  Från föreningens hemsida: Ett källarförråd och ett vindsförråd hör till varje lägenhet.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  137 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor