Norra Kyrkogatan 14E, Härnösand

695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 21 Okt 14:00 - 14:15

Varmt välkommen med din anmälan!

Anmäl till visning

Adress

Norra Kyrkogatan 14E - Härnösand

Kommun

Härnösand

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

80,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Avgift

4 424 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel och kabel-tv.

Utgångspris

695 000 kr

8 634 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Snyggt renoverad 3:a med centralt läge!

   Varmt välkomna till denna snyggt renoverade 3:a med ett perfekt centralt, men ändå lugnt läge! Modernt kök som helrenoverades år 2016, genomgående fina ytskikt, bra planlösning och ett härligt ljus i hela lägenheten. Månadsavgift inkluderar förutom värme, vatten, kabel-tv även hushållselen. Här bor ni endast en kort promenad till Härnösands centrum samt ett stenkast till fina grönområden och havet. Vi ses på visningen!

   Ansvarig mäklare

   Caroline Nordling

   Reg. Fastighetsmäklare

   0611- 36 52 92

   caroline.nordling@lansfast.se Läs mer om Caroline

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-21 14:00:00 2019-10-21 14:15:00 40 Bostadsvisning Norra Kyrkogatan 14E, Härnösand 62,63478375, 17,94570011 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Hall i vinkel med en klädkammare. Kök (som helrenoverades år 2016) med utrymme för matplats. Här finns kyl/frys, spis, fläkt samt diskmaskin. Rymligt vardagsrum. Två sovrum. Från ett av rummen når man balkongen och i det andra finns en praktisk skjutdörrsgarderob. Duschrum med wc, tvättställ, duschhörna samt tvättmaskin.

   Övriga utrymmen

   Det finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd som tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga samt torkrum finns i angränsande fastighet.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1970

   Säljarnas uppgifter om utförda renoveringar: 2017: Nytt golv i vardagsrummet och i ett av sovrummen. Ny diskmaskin. Nytt tvättställ, nytt badrumsskåp och kommod. Elarbeten, jordfelsbrytare samt nya elkontakter. Lampa samt eluttag på balkongen.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Balkong med mysig belysning.

   Bilplats

   Till parkeringsplats och garageplats är det separat kö.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   3,928%

   Andel av årsavgift:

   3,88%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Säljarnas uppgifter om utförda renoveringar: 2017: Nytt golv i vardagsrummet och i ett av sovrummen. Ny diskmaskin. Nytt tvättställ, nytt badrumsskåp och kommod. Elarbeten, jordfelsbrytare samt nya elkontakter. Lampa samt eluttag på balkongen.

   Förening

   Föreningens namn:

   Rådmannen

   Lägenhetsnummer:

   029-20

   Antal lägenheter:

   30

   Antal lokaler:

   1

   Gjorda renoveringar:

   Under hösten/vintern 2019/2020 kommer lägenhetsdörrar inkl låssystem att bytas.   Annat:

   Bastu och relax finns att tillgå samt en innergård med grillplats som får nyttjas av föreningens medlemmar.


   Energideklaration

   Energiklass:

   E

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2019-06-24

   Primärenergital:

   119 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor