Villagatan 34 A, Örnsköldsvik

355 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Villagatan 34 A - Örnsköldsvik

  Kommun

  Örnsköldsvik

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1944-1946

  Boarea

  19m2

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  1 489 kr/mån

  Inkl värme, vatten, kabel-tv. El tecknas separat.

  Utgångspris

  355 000 kr

  18 684 kr/m2

  Fräsch och mysig 1:a i en trygg och stabil förening. Kokvrå med två plattor, kyl och frysfack. Badrum med badkar. Låg månadsavgift på 1489 kr/mån. Stora förvaringsmöjligheter i de två tillhörande förråden. Tvättstugan ligger bekvämt i samma trappuppgång. Endast 200 m till närmaste affär och 5-10 minuters promenad till centrum. Parkeringsplats för 35 kr/mån. Perfekt som första bostad, övernattningslägenhet eller för student. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Tvättstuga finns i källaren i hus 34. Bastu och relax finns i hus 38. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd samt ett källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1944-1946

  Badrummet renoverades 2011.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv via ComHem.

  Bredband

  Internt via ComHem, tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,546%

  Andel av årsavgift:

  0,546%

  Reparationsfond:

  663 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-10

  Byggnad

  Byggår:

  1944-1946

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Självdrag, köksfläktar har kolfilter.

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Badrummet renoverades 2011.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Granliden

  Lägenhetsnummer:

  102-12

  Antal lägenheter:

  57

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Granliden har 57 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Det är en stabil förening med god ekonomi. Gemensam tvättstuga finns i hus 34. Bastu samt samlingslokal finns i hus 38. I varje hus finns hobbyrum och gemensamma utrymmen för cyklar m.m. Till lägenhet tillhör vindsförråd och källarförråd.  Gjorda renoveringar:

  Stambyte i alla lägenheter under 2005-2007. Nya låssystem 2013-2014. Omdränerat under 2015.  TV/Internet:

  Kabel tv via ComHem. Bredband och telefoni kan erhållas via ComHem. Hushållsel ingår ej.  Parkering:

  Separat kö för p-plats och garage. P-plats med elstolpe 35 kr + el/mån. Kallgarage 83 kr/mån.  Annat:

  Kontakt i föreningen är Lennart Ölund 070-655 84 64


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor