Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Villagatan 34 A, Örnsköldsvik

375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 28 Mar 16:30 - 17:00

   Välkommen att boka dig på visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Villagatan 34 A - Örnsköldsvik

   Kommun

   Örnsköldsvik

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1944-1946

   Boarea

   19m2

   Våning

   2 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   1 rok

   Område

   Centralt

   Avgift

   1 489 kr/mån

   Inkl värme, vatten, kabel-tv. El tecknas separat.

   Utgångspris

   375 000 kr

   19 737 kr/m2

   Fräsch och mysig 1:a i en trygg och stabil förening. Kokvrå med två plattor, kyl och frysfack. Badrum med badkar. Låg månadsavgift på 1489 kr/mån. Stora förvaringsmöjligheter i de två tillhörande förråden. Tvättstugan ligger bekvämt i samma trappuppgång. Endast 200 m till närmaste affär och 5-10 minuters promenad till centrum. Parkeringsplats för 35 kr/mån. Perfekt som första bostad, övernattningslägenhet eller för student. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-03-28 16:30:00 2019-03-28 17:00:00 40 Bostadsvisning Villagatan 34 A, Örnsköldsvik 63,2968401867832, 18,7238996827211 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Övriga utrymmen

   Tvättstuga finns i källaren i hus 34. Bastu och relax finns i hus 38. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd samt ett källarförråd.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1944-1946

   Badrummet renoverades 2011.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   Kabel-tv via ComHem.

   Bredband

   Internt via ComHem, tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   200 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   200 kr/månad

   Andel i föreningen:

   0,546%

   Andel av årsavgift:

   0,546%

   Reparationsfond:

   663 kr

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-10

   Byggnad

   Byggår:

   1944-1946

   Fönster:

   3-glas

   Ventilation:

   Självdrag, köksfläktar har kolfilter.

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Badrummet renoverades 2011.

   Förening

   Föreningens namn:

   BRF Granliden

   Lägenhetsnummer:

   102-12

   Antal lägenheter:

   57

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Brf Granliden har 57 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Det är en stabil förening med god ekonomi. Gemensam tvättstuga finns i hus 34. Bastu samt samlingslokal finns i hus 38. I varje hus finns hobbyrum och gemensamma utrymmen för cyklar m.m. Till lägenhet tillhör vindsförråd och källarförråd.   Gjorda renoveringar:

   Stambyte i alla lägenheter under 2005-2007. Nya låssystem 2013-2014. Omdränerat under 2015.   TV/Internet:

   Kabel tv via ComHem. Bredband och telefoni kan erhållas via ComHem. Hushållsel ingår ej.   Parkering:

   Separat kö för p-plats och garage. P-plats med elstolpe 35 kr + el/mån. Kallgarage 83 kr/mån.   Annat:

   Kontakt i föreningen är Lennart Ölund 070-655 84 64


   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor