Matforsvägen 24D, Matfors

850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Matforsvägen 24D - Matfors

Kommun

Sundsvall

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

75,5m2

Enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 2 , Hiss finns inte

Rum

3 rok

Område

Matfors

Avgift

5 106 kr/mån

inkl värme, vatten, kabel-TV

Utgångspris

850 000 kr

11 258 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  3:a på markplan med uteplats

  Välkommen till denna 3:a på markplan till salu på Matforsvägen lugnt beläget i området. Bostaden är fördelad på ett ljust kök, två rymliga sovrum och allrum med utgång till uteplats. Badrummet renoverat 2019 är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Generös förvaring i två stycken klädkammare och ett rymligt förråd precis utanför dörren. Parkeringsplats i carport med motorvärme ingår i avgiften. Nära busshållplats, livsmedelsbutik, skolor och grönområden. Tillgång till gemensam grillplats och lekpark i föreningens gröna gård. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall- Välkomnande hall med förvaring i klädkammare. I anslutning till entrén finns ett förråd och uteplats. Hallen har klinkergolv med golvvärme och tapetserade väggar. Badrum- modernt renoverat badrum med stilfulla val av kakel och klinker. Utrustat med wc, handfat, dusch med glasvägg, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Sovrum- Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i generös klädkammare med hyllor. Laminatgolv och tapetserade väggar. Kök- Hemtrevligt ljust kök i vinkel med utrymme för matplats. Maskinell utrustning: Spis, fläkt och diskmaskin. ( kyl och frys står i hallen) Vardagsrum- Luftigt allrum med plats för soffgrupp och sällskapsutrymme. Från detta rummet når man den trivsamt trädäckade uteplatsen. Sovrum / Matrum- Smart planerat rum laminatgolv och tapetserade väggar. Ingång från två håll.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1989

  Uteplats/Balkong

  Altan och uteplats i anslutning till entré.

  Bilplats

  Parkering i gemensam carport med motorvärmare. Ingår i avgiften. Finns även ytterligare parkering att tillgå samt besöksparkering.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Matfors, Vattjom, Tuna, Allsta och Klingsta Matfors är ett populärt bostadsområde ca 15 km väster om Sundsvall. Kollektivtrafik Avstånd till centrum är cirka 15 km och restiden cirka 30 min. Bostäder Här finns villaområden, fler-familjshus, jordbruksfastigheter och hyresrätter Vårdcentral och tandläkare Matfors vårdcentral och Folktandvården Matfors. Service Här finns bland annat ICA Supermarket, restaurang, postombud, apotek, bankservice och flera butiker. Kultur, idrott och fritid Matforsbadet och sporthall, isbana, Spahuset i Vattjom, Matfors golfklubb, Matforsfritidsgård, Folkets hus och Park. Här finns äventyrslekpark och bouleplan, biosal, Matfors bibliotek,Tuna kyrka, fotbollsplaner, skid- och motionsspår, ridklubb, brukshundsklubb, Matfors modellflygklubb och mer därtill. Här finns friluftsbaden Rännö och Öhn det senare med campingmöjligheter.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  274 kr/månad

  Elkostnad:

  274 kr/månad

  Total driftkostnad:

  274 kr/månad

  Andel i föreningen:

  3,2868%

  Andel av årsavgift:

  3,2868%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Lägdan HSB

  Lägenhetsnummer:

  30-2053-1-5-8

  Antal lägenheter:

  32

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB Södra Norrland.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har en 30 årig underhållsplan som årligen uppdateras. Se årsredovisning.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  66 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor