Skyttegatan 3A, Västerås

1 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Lör 19 Jan 13:30 - 14:00

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Anmäl till visning

  Adress

  Skyttegatan 3A - Västerås

  Kommun

  Västerås

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1949

  Boarea

  74m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Haga

  Avgift

  4 858 kr/mån

  inkl värme, V/A och kabel-TV

  Utgångspris

  1 295 000 kr

  17 500 kr/m2

  GAVELTREA PÅ ANDRA VÅNINGEN - HISS FINNS! Varmt välkommen till Skyttegatan 3A och denna trevliga gavellägenhet med två sovrum, rejält vardagsrum och kök med tacksamma arbetsytor där det dessutom finns plats för matgrupp. Badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsutrymmen med både vinds- och källarförråd samt en rymlig klädkammare i hallen. VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-19 13:30:00 2019-01-19 14:00:00 40 Bostadsvisning Skyttegatan 3A, Västerås 59,62666413, 16,57004566 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉ/HALL: Entré in i välkomnande hall med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Bra förvaringsmöjligheter via rymlig klädkammare. SOVRUM 1: Sovrum placerad till höger om hallen med plastmatta på golv och tapetserade väggar. KÖK: Praktiskt kök med tacksamma arbetsytor och plats för matgrupp. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl (-18), frys (-18) samt diskmaskin. Kakel vid arbetsyta. SOVRUM 2: Sovrum med plastmatta på golv och tapetserade väggar. VARDAGSRUM: Rejält vardagsrum i gavel med generösa ljusinsläpp. Parkettgolv och tapetserade väggar- Via vardagsrummet nås den trevliga balkongen i västerläge. BADRUM: Våtrumsmatta på golv och kakelbeklädda väggar. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ, dusch och tvättmaskin.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1949

  Enligt samtal med föreningen 2018-05-04 finns ingen planerad avgiftsändring. Planerade renoveringar enligt samtal med föreningen 2018-05-04 är målning av trappuppgångarna i hus 4 samt reparation av vissa tak. Diskussioner finns att friköpa en av tomterna som ett av föreningens hus står på.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme via Central Växlare

  Bilplats

  P-plats med el: 150 kr/ mån. Kallgarage 275 kr/mån. Varmgarage 370-600 kr/mån beroende på storlek. Kö till samtliga varianter, enligt samtal med föreningen finns ofta lediga P-platser och kallgarage medan varmgarage kan vara upptagna.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  450 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  1,2563%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Kommentar till andelstal:

  Andel av årsavgift har ej gått att få fram via föreningen

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  450 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 100 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1949

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme via Central Växlare

  Renoveringar:

  Enligt samtal med föreningen 2018-05-04 finns ingen planerad avgiftsändring. Planerade renoveringar enligt samtal med föreningen 2018-05-04 är målning av trappuppgångarna i hus 4 samt reparation av vissa tak. Diskussioner finns att friköpa en av tomterna som ett av föreningens hus står på.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lindhagen i Västerås (MBF)

  Lägenhetsnummer:

  0106

  Antal lägenheter:

  98

  Antal lokaler:

  23

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheterna Hanen 2 och Skjutvallen 2, Västerås Kommun, som byggdes åren 1948-1950. Rot-renovering skedde åren 1992-1993, då bland annat vissa hus försågs med hiss. På fastigheterna finns 5 bostadshus med totalt 15 trapphus. Adressen är Skyttegatan 1-4 samt 6. Föreningens 98 bostäder fördelas enligt följ ande: 8 st 1 rum och kök 65 st 2 rum och kök 24 st 3 rum och kök 1 st 4 rum och kök Den totala ytan är 6 731 m2, varav boytan är 6 082,5 m2 och ytan för lolaker är 648,5 m2. För uthyrning förfogar också föreningen över följande: 23 st lokaler, 79 st p-platser med el, 25 st kallgarage och 22 st varmgarage.  Gjorda renoveringar:

  Enligt samtal med föreningen finns ingen planerad avgiftsändring. Planerade renoveringar enligt samtal med föreningen 2018-05-04 är målning av trappuppgångarna i hus 4 samt reparation av vissa tak. Diskussioner finns att friköpa en av tomterna som ett av föreningens hus står på.  TV/Internet:

  TV: kabel-TV via AT-installation Bredband: Stadsnätet  Parkering:

  P-plats med el: 150 kr/ mån. Kallgarage 275 kr/mån. Varmgarage 370-600 kr/mån beroende på storlek. Kö till samtliga varianter, enligt samtal med föreningen finns ofta lediga P-platser och kallgarage medan varmgarage kan vara upptagna.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstugor finns. Man kan låna föreningslokalen kostnadsfritt  Annat:

  Stora vindsförråd samt litet källarförråd (fd så kallad potatiskällare) finns till varje lägenhet. Finns eventuellt ett par att hyra utöver detta för 100kr/mån.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor