Budgivning pågår

Tunbyvägen 36C, Västerås

Aktuellt bud

1 295 000 kr

Utgångspris 1 295 000 kr

Budgivare 1 18/09 kl: 10:14 - 1 295 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Tunbyvägen 36C - Västerås

Kommun

Västerås

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

62m2

Enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 2 , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Vega

Avgift

3 865 kr/mån

Inkl värme, vatten och Tv.

Utgångspris

1 295 000 kr

20 887 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ljus och charmig trerumslägenhet med attraktivt läge

  Varmt välkommen till Vega och denna välplanerade bostad med en härlig rymd, vackert ljusinsläpp, fönster i fler väderstreck samt fräscha utsikt. Kök utrustat med häll, diskmaskin, ugn samt inbyggnadsmikro. På dessa 62 kvadratmeter saknar du inget! Från vardagsrummet har ni utgång till balkong i västerläge med kvällssol. Närhet till Mälardalens högskola, Rocklunda, city samt bra kommunikationer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉ/HALL: Entré in i välkomnande hall med laminatgolv samt tapet på väggar. Bra med avhängningsmöjligheter. KÖK: Rymligt kök med bra ljusinsläpp. Köket är utrustat med häll,fläkt, kyl, frys. Laminatgolv, tapetserade väggar samt kakel vid arbetsbänk. VARDAGSRUM: Ljust och stort vardagsrum med stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till balkong i västerläge. BADRUM: Badrummet är utrustat med dusch, WC, tvättställ. Våtrumsmatta samt tapet på väggar. SOVRUM 1: Laminatgolv, tapet på väggar, förvaring i garderober. SOVRUM 2: Plastmatta samt tapetserade väggar. BALKONG: Balkong i västerläge.

  TV & bredband

  Kabel-TV via Com Hem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband, eget abonnemang krävs.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse!

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  10,92558%

  Andel av årsavgift:

  10,92558%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-13

  Pantsättningsavgift:

  460 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 160 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Räven 13

  Lägenhetsnummer:

  0009

  Antal lägenheter:

  11

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen är belägen några km från Västerås centrum och alldeles i närheten av Rocklunda sport- och friluftsområde. Ca 5 minuters gångväg från Mälardalens Högskola. Föreningen äger fastigheten Räven 13, Västerås kommun. Fastigheten består av en byggnad med 2 bostadsvåningar, vind, källare och lokal. Den totala bostadsarean uppgår till 597 kvm. Föreningen förvaltas av MBF.  Föreningens ekonomi:

  Enligt samtal med föreningen 2019-09-10 finns inga planerade avgifts höjningar. Inga planerade renoveringar. Hyran för parkering kommer höjas till 300kr 2020.  TV/Internet:

  Kabel-TV via Com Hem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband, eget abonnemang krävs.  Parkering:

  8 st parkering, 250kr/månad 2019. Lediga parkeringar finns.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal. Källarförråd ingår.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor