Sofiagatan 2B, Åmål

385 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sofiagatan 2B - Åmål

  Kommun

  Åmål

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1942

  Boarea

  64m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 832 kr/mån

  Inklusive värme, vatten, sophämtning och grundutbud kabeltv

  Utgångspris

  385 000 kr

  6 016 kr/m2

  Välplanerad 2:a med rejäl balkong och helkaklat duschrum

  Rymlig tvårumslägenhet med ljust och trevligt kök med lackerade luckor och bänkskiva av ek. Sovrum med garderober och utgång till den rejäla balkongen som vätter mot den vackra gården. Vardagsrum med parkettgolv och ljusa tapeter. Snyggt helkaklat duschrum med golvvärme, renoverat 2010. Hall med gott om garderobsutrymme samt plats för ytterkläder vid hatthylla.

  Ansvarig mäklare

  Eva Gustafsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  072-7251609

  eva.gustafsson@lansfast.se Läs mer om Eva

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Kök

  Kök med lackerade luckor och bänkskiva av ek. Ljus och rymlig matplats med utsikt mot den fina gården. Utrustning: Kombinerad kyl/frys, spis och fläkt.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med parkettgolv och ljusa tapeter på väggarna.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med två garderober. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade. Här finns utgång till den rejäla balkongen som vätter mot den vackra och lugna gården.

  Hall

  Hall med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Här finns gott om garderobsutrymme samt plats för ytterkläder vid hatthylla.

  Duschrum

  Snyggt, helkaklat duschrum med golvvärme. Här finns en tvättställskommod med praktiskt förvaringsutrymme samt generöst duschutrymme med duschväggar av glas. Utrustning: Tvättställskommod, badrumsspegel med belysning, WC, duschväggar av glas med skjutdörr samt handukstork.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga i angränsande fastighet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972

  Nya fönster Fasadrenovering 2017 Helkaklat duschrum med golvvärme 2010 Köksluckor omlackerade och ny bänkskiva 2009

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Rymlig balkong med lugnt läge och utsikt över den vackra gården.

  Bilplats

  Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  380 kr/månad

  Försäkring:

  80 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  380 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,72956%

  Andel av årsavgift:

  1,72956%

  Reparationsfond:

  3 474 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-19

  Byggnad

  Byggår:

  1942

  Fönster:

  2-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Nya fönster Fasadrenovering 2017 Helkaklat duschrum med golvvärme 2010 Köksluckor omlackerade och ny bänkskiva 2009

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Malmen

  Lägenhetsnummer:

  35-2037-1-51-2

  Antal lägenheter:

  18

  Byggår:

  1942

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 1942 på fastigheten Malmen 1 i Jönköping som föreningen innebar med äganderätt. På fastigheten finns ett bostadshus med tre uppgångar med adresserna: Gröna gatan 51 A-B och Gränsgatan 17.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inga planer på att höja månadsavgiften. Kontrollerat med styrelsen 2019-04-09.  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar// 2013 - Stamrenovering 2016 - Markanläggning inkl ny trädgård m.m. 2017 - Installerat solceller 2017 - Målning av fönster och grund  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  153 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-07-03

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor