Lagercrantz Plats 7A, Borås

En lägenhet som måste upplevas på plats!

Eller högstbjudande

2 695 000 kr

Månadsavgift 8 658 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, digital-TV samt anslutningsavgift för fiber.

Bostadsrättslägenhet Borås

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 5 , Hiss finns

Boarea: 136 m2 Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Har du någon gång drömt om att ha en 3 meter hög julgran i vardagsrummet och möjlighet att ha hela släkten samlad kring middagsbordet? Nu har du chansen att förverkliga dessa drömmar, lagom till jul. Vi förmedlar nu denna fantastiska paradvåning med generös takhöjd, två balkonger, hiss från markplan och sällskapsytor så stora att de rymmer både familj och vänner samtidigt. Lägenheterna i brf Lagerkransen är helt unika för Borås och omvandlades under 2010 från en gammal militärkasern från Kungliga Älvsborgs Regemente till moderna bostäder men med den gamla charmen kvar. Flyttar du in till jul får du en kungsgran att klä tillsammans med vem du önskar i lägenheten! I Regementsstaden bor du med ca 1500 m till Borås stadskärna och dess utbud av restauranger, caféer, parker, affärer och nattliv. Ungefär lika långt är det till Borås ridhus med aktiva klasser och trevlig restaurang. I direkt närhet finner du dig omgiven av fantastisk natur så som bl.a Pickesjön med dess motionsspår och bryggor, Kunskapsskolan med åk 4-9, restauranger, Circle K samt busshållplats med täta bussförbindelser. På någon minut kommer man ut på avfarten mot Göteborg eller Jönköping. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Läs mer

Utgångspris

2 695 000 kr

Månadsavgift 8 658 kr

Budgivning pågår

kontakta mäklaren för mer information om aktuella bud.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Lovisa Forsman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-768 80 82

  lovisa.forsman@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Rumsbeskrivning

  Välkommen in i pampig entré där man direkt slås av den fantastiska rymd denna lägenheten har att erbjuda. Närmast entrédörr ligger grå klinker för enkel renhållning, resten av hallen har parkett som följer resten av lägenheten. Entrén bjuder på gott om förvaring i form av garderober längs en väggen. Längre in i hallen till höger finner vi toaletten med grå klinker och vitt kakel, WC, handfat och spegelskåp med belysning. När vi kommer in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum får vi tack vare lägenhetens gavelläge ett oerhört ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna i två väderstreck. Här finns oändligt med möjligheter att inreda på det vis man vill, men något som är säkert är att man utan problem får in ett långbord med generöst med plats samtidigt som man får in en ordentlig soffgrupp med TV-möbel. Härifrån når vi även en av lägenheternas rymliga balkonger, denna i nordväst-läge. Köket har gott om förvaring och över- och underskåp i vitt, tillsammans med skåp belägna i köksön. Arbetsbänken är i trä och ovan sitter ett skimrigt, ljust kakel. Vitvaror finns i form av kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, ugn och mikro i ergonomisk höjd samt diskmaskin. Vidare från vardagsrummet når vi en rymlig passage där man når samtliga tre sovrum och badrum ifrån. Sovrum 1 har förvaringsmöjlighet i form av fristående garderob. Väggarna har ljusa, mönstrade tapeter. Sovrum 2, är det största och har även utgång till balkongen i österläge med utsikt över Göta. Väggarna är tapetserade i en ljus, mönstrad tapet. Sovrum 3, kliver vi in i under blyinfattat fönster. Här finns garderob och väggarna är ljust tapetserade. Badrummet är rymligt och helkaklat med svart klinker och vitt kakel. Här finns WC, handfat med kommod, spegel samt dusch med glasdörrar. Ena delen av badrummet är avsatt för tvättmöjligheter där tvättmaskin och torktumlare står tillsammans med en ovanförliggande arbetsbänk och förvaringsskåp.

  Uteplats/Balkong

  Två rymliga balkonger, ena belägen i nordväst och andra belägen i öst.

  Bostad

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Boarea

  136m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  202/1102

  Andel i föreningen

  2,85212%

  Andel av årsavgift

  2,85223%

  TV och internet

  I huset ingår digital-TV från Sappa med 17 kanaler. Möjlighet finns att teckna fler kanaler. Fiber finns i lägenheten. Avtal får man som bostadsrättshavare teckna själv och man har möjlighet att välja mellan bl.a. ComHem, Bahnhof och IP Sweden.

  Övriga utrymmen

  Lägenheten disponerar ett källarförråd.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd
  Energiprestanda: 64 kWh/m2 och år

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Lagerkransen i Borås

  Föreningens organisationsnummer

  769618-4675

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  44 st

  Antal lokaler

  0

  Byggår

  1914

  Byggår kommentar

  Föreningen förvärvade fastigheten och gjorde om till lägenheter 2010.

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Föreningen äger fastigheten Borås Regementet 1 som byggdes 1914 av försvarsmakten och är belägen i Borås kommun. Fastigheten förvärvades 2010 och har byggts om till 44 st lägenheter vilka upplåtes med bostadsrätt. 44 st parkeringsplatser tillhör även fastigheten. Fastighetens värdeår är 2011.

  Föreningens ekonomi

  Inga avgiftsändringar planerade för 2020 (enl styrelse 2019-10-23)

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  2018 - tvättning av tak 2019 - målning av tak

  Gemensamma utrymmen

  Tvättstuga i källaren i 7B med 2 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare och 1 st torkskåp. Till varje lägenhet hör ett källarförråd som man når via 7B. I separat byggnad bredvid bostaden finns rum för källsortering.

  Parkering

  Till bostadsrätten hör en parkeringsplats som hyrs ut för 300 kr/månad. Önskar man själv inte hyra kan det finnas möjlighet för styrelsen att hyra ut den.

  Regementet

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Lagercrantz Plats 7A, Borås

  Kommun: Borås

  Område: Regementet

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 2 695 000 kr eller högstbjudande

  Månadsavgift: 8 658 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, digital-TV samt anslutningsavgift för fiber.

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-18

  Driftkostnad: 350 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 350 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: Hemförsäkringen bekostas av bostadsrättsägaren med bostadsrättstillägget bekostas kollektivt av föreningen. Siffrorna på elen är uppskattad då nuvarande ägare aldrig bott i lägenheten.

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Borås

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder