Stekastigen 4, Agnesberg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Stekastigen 4 - Agnesberg

  Kommun

  Göteborg

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1967

  Boarea

  60,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok

  Område

  Agnesberg

  Avgift

  4 447 kr/mån

  I avgiften till föreningen ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

  Drömtvåa till försäljning

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Renoverad tvåa med modernt kök och ekparkett som löper genomgående i hall, vardagsrum och sovrum. Stora rum rymmer plats för såväl paret som för den mindre familjen. Fräscht badrum med helkaklade ytor. Stor klädkammare och källarförråd tillhör bostaden. Lyxigt med söderbalkong som erbjuder sol under hela dagen! Härliga grönytor och naturområden i anslutning till föreningen. Fastigheten har under senare år genomgått större renoveringsarbeten. Bland detta fasadrenovering, nya fönster och balkongdörrar, omlagt tak, nyasfalterad parkering med nybyggda garage. Denna superfina bostad i välskött Riksbyggen-förening bör definitivt upplevas på plats! I Agnesberg bor du på ett lugnt och naturnära läge men ändå med närhet in till Göteborg city. Bussförbindelser finns i anknytning till föreningen och med bil tar du dig smidigt ut på E45:an.

  Ansvarig mäklare

  Lovisa Hägermalm

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 60

  lovisa.hagermalm@lansfast.se Läs mer om Lovisa

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Ljus och fin hall med kaklad entré. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet som löper vidare in i vardagsrummet. Via hallen nås en klädkammare med praktisk inredning.

  Badrum

  Helkaklat badrum i ljusa toner. Inredning i form av dusch, wc, spegelskåp och kommod.

  Vardagsrum

  Stort och luftigt vardagsrum med stilrena ytskikt. Ekparkett kombinerat med ljust målade väggar. Stora fönsterpartier i söder släpper in rikligt med ljus. Via vardagsrummet nås balkongen! Här finns gott om plats för ett möblemang.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för den större dubbelsängen. Fina ytskikt i form av parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Gott om klädförvaring i garderoberna längs väggen.

  Kök

  Renoverat kök i modern standard med integrerad diskmaskin, spis, ugn och spisfläkt. Kombinerad kyl och frys samt gott om ytor för matlagning. Bänkskiva i laminat och kakel som stänkskydd. Plats för matbord i anslutning till fönstret. Ljust målade väggar och mörkt laminatgolv.

  Övriga utrymmen

  Förråd tillhör lägenheten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967

  Uppvärmning

  Flis/Pelletspanna

  Uteplats/Balkong

  Balkong: Söderläge

  Läs mer

  Omgivning

  Kommunikation

  Till Agnesberg tar du dig antingen direkt med buss eller med spårvagn till Angered Centrum och vidare med buss via Agnesberg. Direktbuss 173 tar dig in till city under vardagar från Steken och Eliebergsvägen på ca 18 min. Från Agnesberg passerar buss 401 mellan Angereds Centrum och Jennylund. Från Angered Centrum går spårvagn 4, 8 och 9 med jämna turer. Med bil från Göteborg kör man ca 15 km norrut på riksväg 45.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  546 kr/månad

  Försäkring:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  246 kr/månad

  Total driftkostnad:

  546 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,94659%

  Andel av årsavgift:

  0,93384%

  Reparationsfond:

  2 159 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-17

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1967

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Flis/Pelletspanna

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Agnesbergshus nr 2

  Lägenhetsnummer:

  18

  Antal lägenheter:

  100

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Riksbyggen Brf Agnesbergshus nr 2 bildades 1963 och äger fastigheterna Gårdsten 74:1-2, 75:2 och 76:1 i Göteborgs kommun med adresserna Stekastigen 2-16. All mark ägs av föreningen. På dessa tomter har år 1967 uppförts bostadshus med 100 lägenheter med en sammanlagd lägenhetsyta av 6 512 kvm. Lägenheterna är fördelade om 86 st 2 rok och 14 st 4 rok. Genomförda renoveringar: 2015 - Taken lades om/ ny takpapp Husfasaderna målades om Ventilationen kontrollerades Lägenheternas fönster byttes till 3-glas och balkongdörrarna byttes ut 2016 - Kompletterade uppvärmningssystemet med elpanna Nytt ventilationssystem till mekanisk frånluft Nybyggnad av garage 2017-2018 Filmning/spolning av ledningar och rör Kommande renoveringar och underhållsarbeten: - Relaining av rörstammar beräknas utföras senast 2023. Ekonomi: I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten, grundutbudet på kabel-TV samt bredband från ComHem (50 mbit). Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen bekostas kollektivt av föreningen och ingår därmed i avgiften. Lägenhetsinnehavaren tecknar själv hemförsäkringen. Senaste avgiftshöjningen till föreningen trädde i kraft den 1/7 2017 (3%). Gemensamma utrymmen: Medlemmarna har tillgång till bastu, motionslokal, och styrelserum i huslänga 8. Bastun nyttjas kostnadsfritt och motionslokalen används kostnadsfritt mot en deposition på 50 kr. Dessutom erbjuds gemensamma uteplatser, lekplatser och en boulebana. Förråd till cyklar och barnvagnar ligger placerade i uthusen, förutom i de som tvättstugan ligger. Parkering: Det finns 65 st avgiftsbelagda parkeringsplatser med eller utan el, som kan hyras för ca 200 kr/mån respektive ca 235 kr/mån. 40 st garageplatser går också att hyra vilka kostar ca 400 kr/mån. Separat kö. Finns dessutom ett antal avgiftsbelagda gästparkeringar för besökande. Tvättstuga: Två st tvättstugor belägna i separata hus intill gatan (Nr 6 och 12), med tre tvättmaskiner, torktumlare, mangel samt två st torkrum vardera. Tvättider alla dagar i veckan mellan 7-12, 12-17, 17-21 och 21-7. Kabel-tv/Internet: Kabel-tv via ComHem, grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem, 50 mbit ingår i månadsavgiften. Övrigt avtal med ComHem tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Finns även möjlighet att ansluta till Fiber via Telia. Uppvärmning: Värms upp via egen panncentral med pellets. Pannan går även att köra på el patron och fungerar som reserv. Förvaltning: Riksbyggen sköter den tekniska samt ekonomiska förvaltningen. För löpande fastighetsskötsel anlitar föreningen hjälp. Varje år anordnar föreningen 2 st städdagar för dess medlemmar. För mer detaljerad info se föreningens årsredovisning (2017).  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor