Hästhagen 30, Angered

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Hästhagen 30 - Angered

Kommun

Göteborg

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2006

Boarea

84m2

Areauppgifter enligt lägenhetsutdrag

Våning

0 av 1 (Lägenheten ligger i markplan med uteplatser. ) , Hiss finns inte

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Angered

Avgift

6 302 kr/mån

Inkl. bredband, kabel-TV, parkering och renhållning.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Familjevänlig oas ett stenkast fort från allt du behöver!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  NYTT PRIS! Välkomna att förvärva en fin lägenhet med radhuskänsla då du har en egen entré samtidigt som du erbjuds en uteplats på framsidan och ett stort inglasat uterum på baksidan som du når ifrån vardagsrummet. Huskropparna skapar en trevlig innergård med bilfria gator och lekplats där du alltid har ett öga på barnen genom fönstren. Här bor du i ett familjevänligt område i en oas bara ett stenkast ifrån Angered Centrum och allt vad som erbjuds där. Det betyder att du har gångavstånd till det mesta såsom skolor, kommunikationer, sjukvård och hela det breda utbudet i Angered Centrum.

  Ansvarig mäklare

  Sasa Sekulic

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 64

  sasa.sekulic@lansfast.se Läs mer om Sasa

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Du tar dig in till lägenheten via en gen entré där det ligger ett klinkergolv som övergår till parkett. I hallen finns gott om plats för avhängning och en garderob för förvaring. Precis utanför entrédörren finns ett eget förråd som är stort och erbjuder gott om förvaringsutrymmen.

  Kök

  Rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaringsskåp. Köket går i ljusa toner och är från byggåret 2006. Framför fönsterpartiet finns det gott om plats för en matgrupp där hela familjen få plats. Av den maskinella utrustningen finns spis/ugn, fläkt, kyl, frys, mikro och diskmaskin.

  Badrum

  Generöst badrum som går i ljusgrå toner och har helkaklade väggar med våtrumsmatta på golvet. Här erbjuds en enskild avdelning med bra förvaringsmöjligheter, tvättmaskin, torktumlare och en grovho. I övrigt är badrummet utrustat med dusch, WC, handfat med kommod och spegelskåp.

  Vadragsrum

  Rymligt vardagsrum men parkettgolv och som leder dig ut till de stora uterummet som väver ihop vardagsrummet och skapar en känsla av att vardagsrummet fortlöper ut.

  Sovrum 1

  Stort sovrum med plats för dubbelsängen och gott om plats med klädförvaring i den stora garderobsväggen.

  Sovrum 2 och 3

  På andra sidan av vardagsrummet ligger två sovrum med fina ytskikt och gott om plats för att ha enkelsängen och annan möblering om så önskas.

  Klädkammare

  Rymlig klädkammare intill det ena sovrummet med väldigt bra förvaringsmöjligheter. Vill man så får det att slå ihop klädkammaren med ena sovrummet för att få till ett större rum.

  Toalett

  Fräsch gästtoalett med WC, handfat och spegelskåp. Fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp och möjlighet att vädra.

  Övriga utrymmen

  Utanför entrén ligger ett stort förråd som lika gärna kan användas som ett rum för hobbyverksamhet om man önskar. Gott om plats för förvaring. Det finns även ett förråd på gården som varje lägenhet har där du har plats för cyklar, barn,vagnar m.m.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2006

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Övrigt

  Områdesbeskrivning Angered är området för familjen och naturälskare. Här bor du granne med sjöar och vackra skogsslingor som erbjuder allt från bad, fiske, svampplockning och friluftsliv i Vättlefjälls vackra naturområden. Familjevänligt område med närhet till allt du behöver i vardagen. Angered Centrum som ligger på andra sidan vägen erbjuder ett brett utbud av allt du behöver. Där finner du allt du ett brett utbud av livsmedelskedjor såsom ICA Maxi, Netto, LIDL men även en mängd av restauranger, frisörsalonger, klädbutiker, frukthandel och fiskebod. Angered Centrum är ett torg under stor upprustning och tillväxt då ett stort Närsjukhus byggts, en stor sportarena stod klar för några år sedan där det är en stor anläggning med gym, simhall, ishall, friidrottshall och idrottshall finns i ett stort komplex. Detta är en levande stadsdel där kultur och människor från hela världen som skapar en gemenskaplig och varm puls. Området är under stor utveckling och stora nybyggnadsprojekt byggs intill Angereds Torg och även andra delar av denna stora stadsdel. Vill du veta mer finns gott om information i följande hemsidor om Angered och framtidsplanerna för området: https://angeredcentrum.se/ http://goteborg.se/wps/portal/start/byggande--lantmateri-och-planarbete/kommunens-planarbete/plan--och-byggprojekt/!ut/p/z1/hY_RToMwFIZfRZ-ghRGYl7CExZUMFIyjN0uhx1kHLSllZnswX8AXs8DihYl60uTk_P_5v5MiinaISnYSB2aEkqyxc0n9feZsHpaRE-J0fRfj-4Jk8ZYkKSYeev5vgVob_1IhvuZ_ytGjGy0wXqfulP8DX9p8sPfcNXY2nkOWfhTgMCGrhU8CnyQByhFFtB-qVpgcmK5fUdlP_UXpdvS6hkkJPK3roZu-nYEWiluyNbnorX8uzh2gshG9YaMqWWvH_PPjeNNp9QZHMx2ZsDmXqAzlATTwiQC14MATJjkXGmojTjCz5_1YQHM9Vg2i4f1WvWcjtDazqjqQsdIr1bYgR61rn3aXAqrL9wtvvwB0fPiZ/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/#Z7_42G01J41K86B70ALKC36K76KL7 Kommunikationer Från Angered centrum tar du dig till centrala Göteborg via spårvagn 4, 8 eller 9 vilket tar dig i det närmaste 18 minuter. Väljer du att åka bil är det ca 15 km till centrala Göteborg via 45:an. Skolor och barnomsorg: Vättleskolan 4-9 Rannebergsskolan F-6 Kristinaskolan F-9 Förskolor: Trädgårdsgärdets förskola Kristinaskolans förskola Fjällkåpan 2 förskola Mölnesjögatan 165-166 förskola Solblommans förskola

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 108 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Övrigt:

  658 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 108 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Under övrigt är kostnader som säljaren uppgett för värme och vatten.

  Andel i föreningen:

  5,29816%

  Andel av årsavgift:

  5,28848%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2006

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Gunnareds Kyrkby

  Lägenhetsnummer:

  9

  Antal lägenheter:

  22

  Byggår:

  2006

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Gunnareds Kyrkby äger fastigheten Angered 117:1 som består av 6 byggnader med 22 lägenheter. Det finns 4 st 2 rok, 10 st 3 rok och 8 st 4 rok. Den totala bostadsarean är 1564 kvm. Förvaltningen sköts av Riksbyggen. Varje lägenhet har ett stort förråd utanför entrén och även ett extra som ligger ute på gården. Föreningen har en väldigt trevlig och mysig innergård med bl.a. sandlåda och lekplats för barnen. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Gå in på föreningens hemsida för att läsa mer om föreningen och området: www.hasthagen.net  Parkering:

  Till varje lägenhet finns det en parkeringsplats som ingår i avgiften.  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  147 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-12-13

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor