Budgivning pågår

Salviadalen 17, Angered

Aktuellt bud

1 450 000 kr

Utgångspris 1 485 000 kr

Budgivare 1 27/08 kl: 16:08 - 1 450 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Salviadalen 17 - Angered

Kommun

Göteborg

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2007

Boarea

70m2

Areauppgifter enligt lägenhetsutdrag

Våning

0 av 0 (Markplan med uteplats) , Hiss finns inte

Rum

3 rok

Område

Gårdsten

Avgift

5 103 kr/mån

I avgiften ingår vatten, kabel-tv och parkeringsplats. En avsättning för vatten om 140 kr/mån ingår i avgiften. En gång om året görs en avräkning. Har man då förbrukat mindre får man pengar tillbaka, har man förbrukat mer får man betala mellanskillnaden. Kostnad för uppvärmning och hushållsel betalas separat utöver månadsavgiften. Föreningen ansvarar för underhållet av luftvärmepumpen som finns i varje lägenhet.

Som utgångspris.

1 485 000 kr

21 214 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Lugnt och familjevänligt boende med sociala ytor.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna att köpa en trea i markplan och gavelläge i Salviadalen. Här skapas en radhuskänsla med ingång i markplan och uteplats på framsidan. Väldigt bekvämt för både unga som gamla att slippa trappor. Gångavstånd till skolor, Gårdstens C och busshållplats som snabbt och smidigt tar dig till Angered Centrums breda utbud. Här åker även buss 173 som är en direktlinje in till Centrala Göteborg. Bo i en lugn oas i en växande och spännande stadsdel där några projekt står färdiga och fler spännande på gång i framtiden. Ser fram emot att träffa er på visning!

  Ansvarig mäklare

  Sasa Sekulic

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 64

  sasa.sekulic@lansfast.se Läs mer om Sasa

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2007

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump (vattenburen)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  690 kr/månad

  Försäkring:

  140 kr/månad

  Elkostnad:

  550 kr/månad

  Total driftkostnad:

  690 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  2,38095%

  Andel av årsavgift:

  2,38095%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 165 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2007

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump (vattenburen)

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Salviadalen

  Lägenhetsnummer:

  27

  Antal lägenheter:

  42

  Byggår:

  2007

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Gårdsten 9:1. Fastigheten består av sju hus med sex lägenheter om 70 kvm i vardera. Totalt 42 st lägenheter. Fastighetens adress är Salviadalen 1-45 i Angered. Total bostadsarea är 2 940 m2. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Hemförsäkring med bostadsrättstillägg bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Gemensamma utrymmen: Till varje lägenhet hör ett separat förråd som alla ligger i samma källarutrymme. På området finns ett gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. Här finns ett soprum avsett för källsortering. Parkering: Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Finns ytterligare 8 st gästplatser och 3 st med separat kö. Tv/Bredband: Leverantör Telia. Grundutbudet för Tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband via fiber betalas separat. Ekonomi: En avsättning på 140 kr ingår i avgiften för vatten. En gång om året görs en avräkning och man får tillbaka ifall man förbrukat mindre och får betala mellanskillnaden ifall man förbrukat mer. Elkostnader för värme och hushållsel betalas separat utöver månadsavgiften. Föreningen har hand om underhållet på (från)luftvärmepumpen som finns i varje lägenhet. Underhåll -och renoveringsarbeten: 2018 - Föreningen har utfört målningsarbeten av husfasaderna. Har även tvättat trappor, räcken och gångar. 2018 - 2019 Solcellsanläggning på en utav fastigheterna för att föreningen ska kunna ta tillvara på solel. Kommande underhåll: Renovering av balkonger/trappor. Spolning av avlopp. Övrigt: All mark ägs av föreningen, men varje BR medlem ansvarar för och sköter den. Formell upplåtelse av markområde som nyttjas runt bostadsrätten saknas från bostadsrättsföreningen. Vill man sätt upp en parabol, måste man stämma av med föreningen, då det finns vissa regler för detta. Varje år brukar föreningen anordna två städdagar, en på våren och en på hösten. Informationen är baserad på föreningens årsredovisning och stadgar.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor