Stekastigen 14, Angered

1 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Tor 01 Aug 17:00 - 17:30

    Välkommen att boka dig på visning!

    Sön 04 Aug 11:30 - 12:00

    Välkommen att boka dig på visning!

    Anmäl till visning

    Adress

    Stekastigen 14 - Angered

    Kommun

    Göteborg

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    Boarea

    60,5m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    2 av 2 , Hiss finns inte

    Område

    Angered

    Avgift

    4 526 kr/mån

    I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv samt bredband.

    Utgångspris

    1 295 000 kr

    21 405 kr/m2

    Stor 2:a - Renoverade ytskikt

    Missa inte denna ljusa och rymliga genomgångstvåa med stor balkong i söderläge! Renoverade ytskikt i form av nya laminatgolv och genomgående nymålade/nytapetserade väggar. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare som också kan användas som arbetsrum. Rymligt sovrum med garderobsvägg. Stort källarförråd tillhör lägenheten. Föreningen har sedan 2015 genomgått större renoveringsarbeten. Då fick lägenheten nya 3-glasfönster och ny balkongdörr. I samband med renoveringen målades bland annat samtliga fasader och taket lades om. Bredband ingår i månadsavgiften! Agnesberg är ett lugnt och attraktivt område med härlig natur. In till Göteborgs centrum tar vi oss med bil på ca 10 min, alternativt med buss som nås inom några minuters promenadavstånd från föreningen. Inte långt bort ligger naturreservatet Vättlefjäll med fantastiska vandringsleder och sjöar med badmöjligheter. OBS: Intresserad av förhandsvisning? Vänligen kontakta ansv. mäklare.

    Ansvarig mäklare

    Lovisa Hägermalm

    Reg. Fastighetsmäklare

    0735-18 88 60

    lovisa.hagermalm@lansfast.se Läs mer om Lovisa

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-08-01 17:00:00 2019-08-01 17:30:00 40 Bostadsvisning Stekastigen 14, Angered 57,7906705327701, 12,0263385772705 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-08-04 11:30:00 2019-08-04 12:00:00 40 Bostadsvisning Stekastigen 14, Angered 57,7906705327701, 12,0263385772705 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall/Klädkammare

    Välkommen in i en rymlig entréhall med gott om plats för att hänga kläder. Ljust målade väggar och på golvet ligger ett mörkt laminatgolv som löper vidare in till köket. Från hallen nås en praktisk klädkammare med generöst utrymme för förvaring. Idag används utrymmet som arbetsrum.

    Kök

    Gott om förvaringsskåp samt praktiska ytor för matlagning. Ljusa luckor i en grå nyans, mörk bänkskiva i laminat samt kakel som stänkskydd. Plats för stort matbord med stolar intill fönstret. Av den maskinella utrustningen finner du diskmaskin, spis/ugn, kyl/frys och fläkt.

    Badrum

    Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Duschörna med glasväggar, wc, handfat i porslin med kommod samt spegelskåp. Ett litet fönster släpper in dagsljus och frisk luft.

    Vardagsrum/Balkong

    Stort och luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Det stora fönsterpartiet ger rikligt med ljus och gör rummet behagligt att vistas i. Ytskikt i form av laminatgolv och ljust tapetserade väggar. Från vardagsrummet tar vi oss ut till den soliga balkongen i härligt söderläge.

    Sovrum

    Rymligt sovrum på lugnt läge med garderobsvägg och plats för stor dubbelsäng. Fina ytskikt i form av laminatgolv och målade väggar.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten hör ett källarförråd.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1967

    Uppvärmning

    Pellets

    Uteplats/Balkong

    Balkong söderläge

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    447 kr/månad

    Försäkring:

    162 kr/månad

    Elkostnad:

    285 kr/månad

    Total driftkostnad:

    447 kr/månad

    Kommentar:

    Driftkostnader har uppskattats av säljaren.

    Andel i föreningen:

    0,94659%

    Andel av årsavgift:

    0,93384%

    Reparationsfond:

    29 kr

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt.

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av säljare

    Byggnad

    Uppvärmningssystem:

    Pellets

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Agnesbergshus nr 2

    Lägenhetsnummer:

    82

    Antal lägenheter:

    100

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Riksbyggen Brf Agnesbergshus nr 2 bildades 1963 och äger fastigheterna Gårdsten 74:1-2, 75:2 och 76:1 i Göteborgs kommun med adresserna Stekastigen 2-16. All mark ägs av föreningen. På dessa tomter har år 1967 uppförts bostadshus med 100 lägenheter med en sammanlagd lägenhetsyta av 6 512 kvm. Lägenheterna är fördelade om 86 st 2 rok och 14 st 4 rok. Genomförda renoveringar: 2015 - Taken lades om/ ny takpapp Husfasaderna målades om Ventilationen kontrollerades Lägenheternas fönster byttes till 3-glas och balkongdörrarna byttes ut 2016 - Kompletterade uppvärmningssystemet med elpanna Nytt ventilationssystem till mekanisk frånluft Nybyggnad av garage 2017-2018 Filmning/spolning av ledningar och rör Kommande renoveringar och underhållsarbeten: - Relaining av rörstammar beräknas utföras senast 2023. Ekonomi: I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten, grundutbudet på kabel-TV samt bredband från ComHem (50 mbit). Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen bekostas kollektivt av föreningen och ingår därmed i avgiften. Lägenhetsinnehavaren tecknar själv hemförsäkringen. Gemensamma utrymmen: Medlemmarna har tillgång till bastu, motionslokal, och styrelserum i huslänga 8. Bastun nyttjas kostnadsfritt och motionslokalen används kostnadsfritt mot en deposition på 50 kr. Dessutom erbjuds gemensamma uteplatser, lekplatser och en boulebana. Förråd till cyklar och barnvagnar ligger placerade i uthusen, förutom i de som tvättstugan ligger. Parkering: Det finns 65 st avgiftsbelagda parkeringsplatser med eller utan el, som kan hyras för ca 200 kr/mån respektive ca 235 kr/mån. 40 st garageplatser går också att hyra vilka kostar ca 400 kr/mån. Separat kö. Finns dessutom ett antal avgiftsbelagda gästparkeringar för besökande. Tvättstuga: Två st tvättstugor belägna i separata hus intill gatan (Nr 6 och 12), med tre tvättmaskiner, torktumlare, mangel samt två st torkrum vardera. Tvättider alla dagar i veckan mellan 7-12, 12-17, 17-21 och 21-7. Kabel-tv/Internet: Kabel-tv via ComHem, grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem, 50 mbit ingår i månadsavgiften. Övrigt avtal med ComHem tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Finns även möjlighet att ansluta till Fiber via Telia. Uppvärmning: Värms upp via egen panncentral med pellets. Pannan går även att köra på el patron och fungerar som reserv. Förvaltning: Riksbyggen sköter den tekniska samt ekonomiska förvaltningen. För löpande fastighetsskötsel anlitar föreningen hjälp. Varje år anordnar föreningen 2 st städdagar för dess medlemmar. För mer detaljerad info se föreningens årsredovisning (2017).    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor