Blåsvädersgatan 12, Göteborg

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 23 Jun 14:00 - 14:30

   Vänligen boka in dig på visningen via hemsidan!

   Anmäl till visning

   Adress

   Blåsvädersgatan 12 - Göteborg

   Kommun

   Göteborg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   Boarea

   71,5m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   4 av 8 , Hiss finns

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Biskopsgården

   Avgift

   3 954 kr/mån

   Värme, varm- och kall vatten och analog kabeltv (standard utbud) från ComHem

   Utgångspris

   1 695 000 kr

   23 706 kr/m2

   Här erbjuds en bostad med bra läge i föreningen. Rymlig 3:a med bra avgift. Stor inglasad balkong!

   Här erbjuds en bostad med bra läge i föreningen. Rymlig 3:a med bra avgift. Stor inglasad balkong i soligt läge. Goda kommunikationer med spårvagn.

   Ansvarig mäklare

   Tayfun Patat

   Reg. Fastighetsmäklare

   0767-63 83 41

   tayfun.patat@lansfast.se Läs mer om Tayfun

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-06-23 14:00:00 2019-06-23 14:30:00 40 Bostadsvisning Blåsvädersgatan 12, Göteborg 57,71519107, 11,88977194 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Hall Avhängningen löses lätt med rymlig klädgarderob i hallen, plats finns för sittmöbel och avlastningsbord. Badrum Till vänster om hallen finner vi badrummet som är helkaklat, ljust och rymligt. Utrustningen består av dusch, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel. Praktiskt vädringsfönster finns. Kök Det arbetsvänliga köket är väl försedd med arbetsytor och vackra skåpdörrar i neutral design och färg som smälter bra in med lägenhetens charm. Kökets maskiner består av; ugn, spis, köksfläkt och kyl/frys. Här finns det gott om utrymme för matplats och tillhörande stolar vid det stora fönsterpartiet. Sovrum 1 Med ingång från hallen når ni lägenhetens väl tilltagliga sovrum. Ett rejält rum med plats för säng och tillhörande möbler samt arbetshörna om så önskas. Sovrum 2 Bostadens andra sovrum finner ni med ingång från köket. Rummet är vältilltaget med plats för dubbelsäng och tillhörande bord. Här kan man få även plats med en arbetshörna om så önskas. Vardagsrum Det väldisponerade vardagsrummet har ett stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Det tilltagna rummet har gott om plats för stor soffgrupp och tv-hörna. Balkong Som ett extra rum i lägenheten har ni den inglasade balkongen där ni kan njuta av solen under stora delar av dagen. Här finns bra med plats för utemöbler och bord.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1956

   TV & bredband

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   400 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   400 kr/månad

   Andel i föreningen:

   3,16062%

   Andel av årsavgift:

   3,14947%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Biskopsgården nr 3

   Lägenhetsnummer:

   14

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Biskopsgården nr 3 består av 31st lägenheter och en lokal. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Byggnad: Byggår:1956 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 1997- Stambyte i kök. 2006- Stambyte i badrum och i samband med detta byttes all el ut. 2009/2010- Renovering och inglasning av balkonger. 2010- Omläggning av tak. 2014- Ny egen fjärrvärmeanläggning. 2015- Byte av tvättmaskin. 2016- Grillplats 2017- Renovering av hiss 2018 - Fönsterbyte (samtliga fönster och balkongdörrar) 2019 - Nya porttelefoner installeras För ytterligare information se årsredovisningen. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Inga större underhåll eller renoveringar är planerade under de närmaste åren. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015-2025. Ekonomi: Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. Föreningen håller på att upphandla tv och bredband och det kan komma att innebär en liten höjning på avgiften. Oklart när det kommer att ske. Ekonomi måndasavgiften: Värme, varm- och kall vatten och analog kabeltv (standard utbud) från ComHem ingår i månadsavgiften. Övriga utrymmen: Det finns källarförråd och matkällare som hör till varje lägenhet. Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd med barnvagnsrum samt tvättstuga och ett hobbyrum. Parkering: Föreningen har både garage och parkeringsplatser. Det är lång kö till garageplatserna och kö till parkeringsplatserna. Parkeringsplats 100 kr/månad Garageplats 500 kr/månad. Kabel-TV/Bredband: Kabel-tv levereras av ComHem, basutbud ingår i avgiften. Bredband levereras av ComHem eller Bredbandsbolaget (fiber), medlemmarna får själva teckna avtal. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Dina försäkringar. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-05-22   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   161 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor