Borstbindaregatan 17, Göteborg

2 745 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 27 Feb 17:30 - 18:00

   Visning på mäklarens kontor, Wieselgrensplatsen 31

   Anmäl till visning

   Adress

   Borstbindaregatan 17 - Göteborg

   Kommun

   Göteborg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2019

   Boarea

   55m2

   Areauppgifter enligt upplåtelseavtal

   Våning

   3 av 5 , Hiss finns

   Rum

   2 rok

   Område

   Centrala Hisingen

   Avgift

   3 490 kr/mån

   I avgiften ingår värme, vatten & Telia Triple Play.

   Pris

   2 745 000 kr

   49 909 kr/m2

   Stor balkong mot innergården!

   Nu erbjuds en nyproducerad tvåa i populära Kvillebäcken. högt upp i huset på våning 3/5, Välplanerade kvadratmeter. Stor balkong i rätt läge mot den fina innergården. Läget i området Kvillebäcken, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och nybyggda Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter dag som natt, här behöver man aldrig tänka på tidtabellen! I närområdet är ett flertal nybyggen och förändringar av omgivningen planerade vilket gör Kvillebäcken till en mycket attraktiv del av Göteborg!

   Ansvarig mäklare

   Daniel Temiz

   Reg. Fastighetsmäklare

   0767-63 83 62

   daniel.temiz@lansfast.se Läs mer om Daniel

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-02-27 17:30:00 2019-02-27 18:00:00 40 Bostadsvisning Borstbindaregatan 17, Göteborg 57,72123634, 11,94631379 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Interiör

   Bostadens välplanerade kvadratmeter disponeras enligt följande: Hallen är öppen och luftig med vita väggar och ekparkett på golvet. Bra förvaringsmöjligheter via garderober till höger. Till höger om hallen finner vi det toppfräscha köket med snickerier i vit ton och snyggt kakel ovanför arbetsbänken. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn integrerad diskmaskin samt köksfläkt. Köket erbjuder bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är vita och golvet utgörs av ekparkett. Bra ljusinflöde och trevlig utsikt mot innergården. Delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd. Från köket nås den rymliga balkongen som är belägen mot den fina innergården! Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Här får du enkelt plats med en rejäl soffgrupp samt matbord. Ekparkett på golvet och vita väggar. De stora fönsterpartiet genererar stort ljusinflöde och trevlig utsikt. Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng. Vita väggar och ekparkett på golvet. Goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är väl tilltaget och färgstämt. Utrustningen består av dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter via överskåp. Stilrent med lyxig känsla. Toppläge nära det mesta. Låg avgift där bredband ingår.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2019

   Här finns inga planerade arbeten då allt är helt nyproducerat.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   230 kr/månad

   Försäkring:

   105 kr/månad

   Elkostnad:

   125 kr/månad

   Total driftkostnad:

   230 kr/månad

   Andel i föreningen:

   0,7686%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Origo

   Lägenhetsnummer:

   2A1202

   Antal lägenheter:

   68

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Origo består av 113 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-D och Långängen 10-12. Byggår: 2018-2019 Uppvärmning: Fjärrvärme Energiprestanda: Energideklaration har ej utförts. Ventilation: Lägenheterna ventileras via från- och tilluftssystem av typen FTX, med ett aggregat per hus. Föreningen kommer att äga marken, troligtvis vid sommaren 2019. Ekonomi, månadsavgiften: I avgiften ingår värme, vatten, ComHem Triple Play och bostadsrättstillägg. Hushållsel tillkommer efter faktisk förbrukning. Ekonomi: Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget. Övriga utrymmen: Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning. I föreningen finns även cykelrum och barnvagnsförråd. Parkering: Under gården finns parkeringsgarage med 48 bilplatser (beräknas kunna hyras för ca 1 250 kr/månaden) samt 3 platser för motorcykel (beräknas kunna hyras för ca 650 kr/månad ) Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. I dagsläget finns kö upprättad där 1: a handsköpare till 3:or och 4:or prioriteras. Övriga platser kommer disponeras i köordning. KabelTv/Bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet via Com Hem. Ekonomisk Förvaltare: SBC Övrigt: En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Informationen baseras på avstämning med ekonomisk förvaltare 2019-01-22   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor