Borstbindaregatan 19, Göteborg

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Borstbindaregatan 19 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  55m2

  Våning

  3 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kvillebäcken

  Avgift

  3 490 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, ComHem Triple Play och bostadsrättstillägg

  Pris

  2 495 000 kr

  45 364 kr/m2

  Nyproducerad tvåa i populära kvillebäcken med stor balkong!

  Nu erbjuds en nyproducerad tvåa i populära Kvillebäcken. högt upp i huset på våning 3/5, välplanerade kvadratmeter. Läget i området Kvillebäcken, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och nybyggda Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter dag som natt, här behöver man aldrig tänka på tidtabellen! I närområdet är ett flertal nybyggen och förändringar av omgivningen planerade vilket gör Kvillebäcken till en mycket attraktiv del av Göteborg!

  Ansvarig mäklare

  Pouya Aminzadeh

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 63

  pouya.aminzadeh@lansfast.se Läs mer om Pouya

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  VISNING / SHOWING

  VÄNLIGEN NOTERA ATT VISNING ÄR PÅ KONTORET PLEASE NOTE THAT THE SHOWING IS AT THE OFFICE Weiselgrensplatsen 31, 417 17 Göteborg

  Interiör

  Bostadens välplanerade kvadratmeter disponeras enligt följande: Hall Hallen är öppen och luftig med vita väggar och ekparkett på golvet. Bra förvaringsmöjligheter via garderober till höger. Kök Till vänster om hallen finner vi det toppfräscha köket med snickerier i vit ton och snyggt kakel ovanför arbetsbänken. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn integrerad diskmaskin samt köksfläkt. Köket erbjuder bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är vita och golvet utgörs av ekparkett. Bra ljusinflöde och trevlig utsikt mot innergården. Delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd. Från köket nås den rymliga balkongen. Vardagsrum Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Här får du enkelt plats med en rejäl soffgrupp samt matbord. Ekparkett på golvet och vita väggar. De stora fönsterpartiet genererar stort ljusinflöde och trevlig utsikt. Badrum Badrummet är väl tilltaget och färgstämt. Utrustningen består av dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter via överskåp. Stilrent med lyxig känsla. Sovrum Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng. Vita väggar och ekparkett på golvet. Goda förvaringsmöjligheter. Toppläge nära det mesta. Låg avgift där bredband ingår.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uteplats/Balkong

  Balkong mot söder

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,7686%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Origo

  Lägenhetsnummer:

  2B-1201

  Antal lägenheter:

  68

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Origo består av 113 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-D och Långängen 10-12. Byggår: 2018-2019 Uppvärmning: Fjärrvärme Energiprestanda: Energideklaration har ej utförts. Ventilation: Lägenheterna ventileras via från- och tilluftssystem av typen FTX, med ett aggregat per hus. Föreningen kommer att äga marken, troligtvis vid sommaren 2019. Ekonomi, månadsavgiften: I avgiften ingår värme, vatten, ComHem Triple Play och bostadsrättstillägg. Hushållsel tillkommer efter faktisk förbrukning. Ekonomi: Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget. Övriga utrymmen: Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning. I föreningen finns även cykelrum och barnvagnsförråd. Parkering: Under gården finns parkeringsgarage med 48 bilplatser (beräknas kunna hyras för ca 1 250 kr/månaden) samt 3 platser för motorcykel (beräknas kunna hyras för ca 650 kr/månad ) Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. I dagsläget finns kö upprättad där 1: a handsköpare till 3:or och 4:or prioriteras. Övriga platser kommer disponeras i köordning. KabelTv/Bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet via Com Hem. Ekonomisk Förvaltare: SBC Övrigt: En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Informationen baseras på avstämning med ekonomisk förvaltare 2019-01-22  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor