Färgfabriksgatan 8, Göteborg

4 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 27 Okt 11:30 - 12:00

Bokad visning - anmäl dig här

Anmäl till visning

Adress

Färgfabriksgatan 8 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2013

Boarea

99m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

6 av 8 , Hiss finns

Rum

4 rok

Område

Göteborg – Hisingen

Avgift

4 338 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, varm och kall-vatten, Telia tripple pay och bostadsrättstillägg

Utgångspris

4 195 000 kr

42 374 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Högt upp på våning sex med fri utsikt och ett av områdets absolut bästa lägen, finner vi denna rymliga fyra om ca 100 kvm. Bostaden är toppmodern, erbjuder generöst ljusinflöde, stilrent kök och inte mindre än två fina badrum samt stor inglasad balkong i soligt söderläge med sol hela dagen och mysig utsikt över takåsarna. Genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Såväl Backaplan, Kville Saluhall och centrala Göteborg nås på endast några minuter. Telia Triple Play ingår i den låga avgiften. Ett boende för den kräsne.

   Ansvarig mäklare

   Pojan Bagheri

   Reg. Fastighetsmäklare

   0767-63 83 66

   pojan.bagheri@lansfast.se Läs mer om Pojan

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-27 11:30:00 2019-10-27 12:00:00 40 Bostadsvisning Färgfabriksgatan 8, Göteborg 57,72359886, 11,94823718 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Bostadens disponeras enligt följande: Den välkomnande hallen har ekparkett på golvet och ljusa väggar. Avhängningsmöjligheter till höger. Det största badrummet går i vita neutrala toner med mörk klinker på golvet. Utrustningen består av dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Bekvämt med både tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Vädringsfönster finns. Det rymliga köket går i tidlöst vitt och ovan arbetsbänken sitter snyggt kakel. Den välutrustade maskinparken från består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn och mikro, häll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Köket erbjuder bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Naturlig plats för matbord, generöst ljusinflöde och trevlig, fri utsikt. Öppen planlösning mot vardagsrum skapar en känsla av rymd. Vardagsrummet är väl tilltaget och såväl större möblelgrupp som matbord får plats utan problem. Rummet erbjuder även generöst ljusinflöde tack vare flertalet fönster. Ekparkett på golvet och vita väggar. Från vardagsrummet nås bostadens stora inglasade balkong som är belägen i högt, fritt och soligt söderläge med sol hela dagen. Här finns gott om plats för utemöbler och umgänge. Mysig utsikt över takåsarna. Det mindre badrummet är även det helkaklat med vita väggar och mörk klinker på golvet. Utrustningen består av dusch, wc, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Det största sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Väggarna ljusa och golvet utgörs av ekparkett. Lugnt, tyst läge. Klädkammaren mellan det största och det mellersta sovrummet är väl tilltagen och garanterar goda förvaringsmöjligheter. Det storleksmässigt mellersta sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Tyst och insynsskyddat läge. Det minsta sovrummet lämpar sig väl som barn/arbetsrum. Ekparkett på golvet och vita väggar. Bostaden erbjuder genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Toppläge i föreningen och LÅG avgift!

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2013

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   450 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Elkostnad:

   350 kr/månad

   Total driftkostnad:

   450 kr/månad

   Andel i föreningen:

   1,5083%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Silverlöken

   Lägenhetsnummer:

   A1501

   Antal lägenheter:

   81

   Byggår:

   2013

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Silverlöken äger fastigheten Kvillebäcken 79:1 i Göteborgs kommun. På fastigheten har två byggnader uppförts i två flerfamiljshus med totalt 81 bostadsrätter, samt ett parkeringsgarage under huset. I föreningen finns det bostadsrätter fördelat på; 1-4: or. Till föreningen hör adresserna Färgfabriksgatan 6-8 och Penselgatan 20. Byggnad: Byggår: 2013 Föreningen äger marken Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: Se årsredovisningen för information. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en underhållsplan. 2019 - Byte av passagesystem Ekonomi: Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, varm och kall-vatten, Telia tripple pay och bostadsrättstillägg. Övriga utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och cykelgarderob som går att hyra för ca 125 kr/mån. Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvätt utrustning. Parkering: Föreningen förfogar över ett 40-tal parkeringsplatser i gemensamt garage under huset. Garageplats går att hyra för ca 1 000 kr/mån. Till garageplats är det separat kö. Q-Park Göteborg har hand om parkeringen och nås på telefon 0771-96 90 00. Det finns även 2 st motorcykelparkeringar. Separat kö. Kabel-TV/Bredband: Föreningen är ansluten till kabel-TV och Internet via Telia. Försäkring: Föreningen har en fullvärdesförsäkring hos Moderna Försäkringar. I Försäkringen ingår bostadsrättstillägget. Förvaltare: Föreningens förvaltning sköts av Fastum UBC Förvaltning AB Övrigt: Föreningen är delaktig i två gemensamhetsanläggningar för parkeringsgaraget, ovanliggande gårdsanläggning och för sopsug. För att informera sig om riktlinjer för inglasning av balkonger inom föreningen och anmäla intresse för inglasning kontakta styrelsen på styrelse@silverloken.se Besök gärna föreningens hemsida: www.silverloken.se Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-05-08   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   73 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor