Budgivning pågår

Gustaf Dalénsgatan 5B, Göteborg

Aktuellt bud

4 250 000 kr

Utgångspris 4 295 000 kr

Budgivare 1 22/05 kl: 14:29 - 4 250 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gustaf Dalénsgatan 5B - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  97m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 7 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Göteborg – Hisingen

  Avgift

  4 558 kr/mån

  Värme, vatten och TriplePlay

  Utgångspris

  4 295 000 kr

  44 278 kr/m2

  Välkommen till denna välplanerade fyrarums gavellägenhet med låg avgift samt i förstklassigt utförande. Stor, väderskyddad balkong i ett insynsskyddat läge. 97 kvadrat i disposition om 4 rok, varav Master bedroom med sin rymliga klädkammare, väl utrustat badrum med TM & TT, ytterligare två rymliga sovrum. Sällskapsdelen är en kolossalt trivsam helhet med funktionerna kök - matsal - vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Vackert, socialt kök med integrerade maskiner och matchande bänkskiva. Väggar i vitt och vackra ekgolv i hela bostaden. Förråd och garage i källaren. Mycket välplanerad bostad med hög boendekvalitet. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och nybyggda Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter dag som natt, här behöver man aldrig tänka på tidtabellen! I närområdet är ett flertal nybyggen och förändringar av omgivningen planerade vilket gör detta till en mycket attraktiv del av Göteborg!

  Ansvarig mäklare

  Daniel Temiz

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 62

  daniel.temiz@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Välplanerad och ljus 4:a med generösa fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Genomgående parkett i hela lägenheten samt ljusa väggar. Bostaden 97 välplanerade kvadratmeter disponeras enligt följande: Hallen erbjuder generöst med förvaringsmöjligheter i form av garderob, linneskåp samt ett städskåp. Till vänster om hallen ligger det första sovrummet som har gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande sängbord. Förvaringsmöjligheter finns det gott om med hjälp av en stor inbyggd walk in closet. Det andra sovrummet har gott om plats för en stor dubbelsäng och garderober. Härifrån nås den stora balkongen som ligger i ett insynsskyddat läge. Köket är välplanerat och utrustad med vita vitvaror i kombination med vita skåpsluckor designade av Marbodal, Vitvarorna består av inbyggd ugn/mikro, häll, kyl/frys, integrerad diskmaskin samt integrerad fläkt. Det stora badrummet är helkaklat och utrustningen består av badkar, spegelskåp, wc, handfat med kommod, tvättmaskin samt torktumlare. Gästtoalett Mycket trevlig gästtoalett med mörkt klinkergolv och halvkaklade väggar i vitt. WC och handfat. Till vänster om hallen finner vi bostadens hjärta, vardagsrummet. Det är väl tilltaget och erbjuder mycket charm tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord om så önskas. Härifrån nås den andra balkongen som ligger i ett härligt västerläge. Även det tredje sovrummet nås från vardagsrummet och rummet är rymligt för en dubbelsäng och garderob om så önskas. Välkommen på visning!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr/månad

  Elkostnad:

  170 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  60 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,2572%

  Andel av årsavgift:

  1,10577%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Piazza

  Lägenhetsnummer:

  41122/4A-1202

  Antal lägenheter:

  113

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Brf Piazza i Kvillebäcken består av fyra flerbostadshus med 113 st. bostadsrätter samt 4 lokaler. Byggnad: Byggår: 2017 Uppvärmning: Fjärrvärme Ekonomi: Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. Ekonomi samt månadsavgiften: Värme, vatten och TriplePlay (Comhem:s basutbud Digital-TV, Internet & bredbandstelefoni) ingår i månadsavgiften. Föreningen har Individuell El enhetsmätning och varje medlem betalar för sin egen förbrukning. Medlemmarna måste teckna eget elavtal. Övriga utrymmen: Barnvagnsrum-/rullstolsrum finns i anslutning till samtliga trapphus. Gemensamma cykelförråd finns i hus nr 2 och 4 samt i byggnader på gården. Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd. Parkering: Föreningen har 46st parkeringsplatser samt 4st motorcykelplatser i garaget som ligger under gården och delvis under ett av husen. Utvalda platser är utrustade med uttag för elbil. 1000: - för p-plats och 500: - för MC-plats. Det är kö till parkeringsplatserna i dagläsget (sköts av city security.) Avgiften för el-platserna kommer att höjas under 2019. Kabel-TV/Bredband: Fastigheten är ansluten till fibernät. Leverantör är ComHem. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Moderna Försäkringar. Bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-05-02  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor