Gustavsgatan 70, Göteborg

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Gustavsgatan 70 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1946

Boarea

40m2

Areauppgifter enligt säljaren & bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 (Takvåning. Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

Bagaregården/Munkebäck

Avgift

2 186 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Elavtal finns gemensamt i föreningen och debiteras på månadsavgiften om 250 kr/mån. Eget avtal för el skall således inte tecknas.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Vindslägenhet med låg avgift

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Denna moderna och fräscha vindsvåning kan nu bli din! Lägenheten har totalrenoverats senaste åren och erbjuder nu en modern och ljus lägenhet med gott om levnadsplats och sociala ytor. Med ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, en öppen planlösning och ett tidlöst färgval så finns alla förutsättningar för att just du ska trivas i denna fina vindsvåning. Lägenheten i sig erbjuder synliga takbjälkar, fransk balkong och ett välutrustat kök medans föreningen har en gemensam uteplats, odlingsmöjligheter och bastu i källaren. Det finns även möjlighet till parkering för endast 175 kr! Närhet till kommunikationer som tar dig snabbt till centrum. Dessutom nära till en större matbutik, caféer, Skatås, Härlanda Tjärn och Delsjön.

  Ansvarig mäklare

  Nils Sigurd

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 63

  nils.sigurd@lansfast.se Läs mer om Nils

  Extra kontaktperson

  Johanna Håkansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0763-91 78 33

  johanna.hakansson@lansfast.se Läs mer om Johanna

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiörbeskrivning

  Hall | Från dörren möts du av en charmig och ljus trappa med goda avhängnings möjligheter som tar dig upp till denna vindslägenhet. Du möts därefter av en öppen lägenhet med gott om levnadsyta och plats för sällskap. Vardagsrum/Sovrum | En välplanerad lägenhet med naturlig plats för en mysig sovalkov och ett rymligt vardagsrum som separeras av en skjutdörrsgarderob. Med ett ljust parkettgolv som flödar fint genom hela vindslägenheten och med stora fönsterpartier så finner man en genomgående ljus och modern känsla igenom hela lägenheten. Även glasdörren till den franska balkongen bidrar till det goda ljusinsläppet. Den moderna känslan bryts av med hjälp av de klassiska takbjälkarna och de trädetaljer man finner igenom hela lägenheten som bidrar till en mysig känsla. Kök | Det ljusa och inbjudande intrycket fortsätter igenom det stilfulla och välutrustade köket. Med vita köksluckor och en snygg stavmosaik så återfinns den moderna känslan hela lägenheten utstrålar. Och med hjälp av ett fönsterparti har man även här ett gott ljusinsläpp. I köket finner man även en köksö som kan användas både som matbord och som extra arbetsyta. Av den maskinella utrustningen finns induktionshäll (-13), ugn, kyl (-13) , frys (-13) och fläkt. Badrum | Ett mycket fräscht badrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggar som renoverades 2012. Med spotlights i taket, en fin glasvägg som avskärmar duschhörnan och snygga väggdetaljer så återfinns även här den moderna känslan. I övrigt är badrummet utrustat med WC, handfat med skåp undertill i vitt samt en handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd i garaget. Dessutom bastu, cykelförråd och tvättstuga (2 tvättmaskiner & 2 torktumlare).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1946

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong från vardagsrummet.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Strax öster om centrum ligger vänligt gemytliga Kålltorp, Strömmensberg och Munkebäck. Arkitekturen är omtänksam och småskalig, och här samsas landshövdingehus med villor och funkispärlor. Mysiga krogar och små mataffärer bidrar till att skapa levande kvarter, och i Renströmska parken breds picknickfiltarna ut under vackra sommarkvällar. I nära anslutning finns det natursköna Delsjöområdet med badsjöar, golfbana, skid- och elljusspår och pulkabackar. Vänder du istället kosan västerut är du snart inne i Göteborgs livliga centrum. Finns i området: Friluftsliv, golf, sportanläggning Äldre blandad bebyggelse Gott om förskolor och skolor Bra kommunikationer

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Elavtal finns gemensamt i föreningen och debiteras på månadsavgiften. Eget avtal för el skall således inte tecknas.

  Andel i föreningen:

  18,18%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-06

  Byggnad

  Byggår:

  1946

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Gustavsgatan 70

  Lägenhetsnummer:

  3

  Antal lägenheter:

  3

  Byggår:

  1946

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen finns tre bostadsrätter och två hyreslägenheter (20 kvm + 12 kvm) som finns i källaren med gemensamt kök och badrum. Ifrån dessa två lägenheter får föreningen 2600+3500= 6100 kr/mån i hyresintäkter. Tomten är friköpt med beteckning Bagaregården 22:10. Uppvärmning sker genom fjärrvärme. Ekonomisk förvaltning och praktisk skötsel delas upp mellan de tre bostadsrätterna. Ekonomi: Föreningen går plus varje månad, detta gör att bufferten ökar. Inga avgiftshöjningar är planerade. Renoveringar: - Under året 2018 köpt in nya utemöbler till den uteplats som anlades på framsidan av fastigheten under 2017. I december månad har man bytt ut proppskåpet i källaren till ett nytt modernt sådant. - Renovering av golv i källaren -17. - Bytt dålig fasadpanel samt målat om hela huset -16. - Stuprännor -16 - Cykelskjul -15 -Bastu renoverad -15 - Fjärrvärme -10 - Fönster byttes -09. - Dränerat -09. - Balkong renoverad -09. - Trappuppgång renoverad -09. - Tak bytt 87/88 och en översyn har skett -09. - Fasad tilläggsisolerad -85 och renoverad -09. - Stammar troligtvis 80-tal. Framtida renoveringar: Inga planerade åtgärder inom närmsta tid. Tv/Internet: Fiber, iTUX utbud. Parkering: 3 parkeringsplatser. Går att hyra för 175 kr/mån. Finns ledig plats. Dessutom är det gratis parkering på gatan. Bygglov: Lägenhet 3 dvs den vi nu säljer, saknar bygglov. Denna info kom upp innan dagens ägare köpte berörda lägenhet och utredes då. Eftersom det gått över 10 år så är ärendet preskriberat och föreningen har inga krav på åtgärder, detta har de fått skriftligen. Föreningens medlemmar ansvarar för städning av allmänna utrymmen och gräsklippning samt ekonomin. Finns ett rullande schema för de tre lägenheterna. Uppgifterna är lämnade 6/8 2019 av föreningens styrelse.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  108 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor