Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hällskriftsgatan 24, GÖTEBORG

Charmig trea med parkeringsplats som ingår i avgiften!

Pris:

2 695 000 kr

Månadsavgift 5 121 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - GÖTEBORG

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1988

Boarea: 79,7 m2

Varmt välkomna att förälskas i detta mysiga boende. Bostaden erbjuder ett ljust kök, två sovrum, rymligt badrum samt lättmöblerat vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare samt en härlig balkong som bjuder på många soltimmar. Parkeringsplats ingår i avgiften. På promenadavstånd finner du vacker natur och härliga promenadstråk i både Slätta Damm och Hisingsparken. Bara ett par minuter bort finns bussen som tar dig till Brunnsparken på 15 min. Området är barnvänligt och har närhet till skola, service och kommunikation. Välkommen att stormtrivas!

Läs mer

Pris

2 695 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Ons 08 Juli

  18:00 - 18:45

  Bokad visning - vänligen anmäl dig!

  Ansvarig mäklare

  Monika Spajic

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-63 83 62

  monika.spajic@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   -

   Hall Välkomnande och luftig hall med ljusa tapetserade väggar. Härifrån når du bostadens samtliga rum. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammaren som nås direkt till vänster om entrén. Sovrum 1 Bostadens första sovrum nås från höger om hallen. Här finns plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Förvaring via garderober. Sovrummet ligger på ett rofyllt läge och har ljusa ytskikt. Sovrum 2 Det andra sovrummet får plats säng, skrivbord samt annan möblemang om så önskas. Vardagsrum Vardagsrummet nås rakt fram från hallen. Rymlig och lättmöblerad yta med plats för soffgrupp och tv-hörna. Härligt ljusinsläpp. Kök Ljust funktionellt kök med flertal skåp för förvaring och gott om arbetsyta. Ovanför arbetsbänken sitter vit kakel. Maskinparken består utav spis, ugn, köksfläkt samt kyl och frys. Naturlig plats för matgrupp vid fönstret. Balkong Från köket nås den härliga balkongen med utsikt över grönska. Plats för utemöbler och växter. Badrum Badrummet är välutrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt badkar. Praktiskt vädringsfönster finns som ger naturligt ljusinsläpp.

   Bostad

   Boarea

   79,7m2 (Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare)

   Våning

   2 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   19

   Andel i föreningen

   4,3%

   Andel av årsavgift

   4,30102%

   Byggnad

   Byggår

   1988

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Hällskriften

   Föreningens organisationsnummer

   716444-1987

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   24 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Hällskriften består av 24 bostadsrättslägenheter fördelade på två flerbostadshus och fastigheten bebyggdes 1988. Föreningen äger marken Tolered 163:3 samt Tolered 170:1. Byggnad: Byggår: 1988 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2003: Renovering av värmesystem. 2008: Takunderhåll. 2009: Fasadmålning och fönstermålning. Renovering av trapphuset med ommålning och nya linoljemattor. 2012-2013: Stor renovering av gården och lekområdet. 2019: Fönsterbyte i hela fastigheten. Föreningen bytte då till aluminiumfönster som är underhållsfria. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en underhållsplan utarbetad av SBC och som sträcker sig fram till 2044. Takomläggning planeras ske år 2027. I årsredovisningen finner man detaljerad information om de renoveringar som är utförda och planeras i föreningen. Ekonomi: Avgiften i föreningen har inte höjts under de senaste 20 åren och det är inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. Den vinst som föreningen gör läggs undan för att täcka framtida underhåll av fastigheten. Ekonomi, månadsavgiften: I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning, kabel-tv (grundutbud via Comhem) och parkering med tillgång till el. Hushållsel tecknas separat av br-innehavaren. Övriga utrymmen: Till varje lägenhet hör ett förråd. Gemensamma utrymmen: Föreningen har två cykelrum samt cykelgarage på gården. Soprum, cykelrum samt förråd ligger i två hus på gården. Det finns ingen gemensam tvättstuga, varje lägenhet har istället tvättmaskin. Föreningen har en liten skog med eldstad, grillplats och vedskjul och där man kan grilla både sommar- och vintertid. Parkering: Varje lägenhet har egen parkeringsplats med tillgång till el och motorvärmaruttag. Det finns även fyra st gästparkeringar att tillgå. TV/Internet/Telefoni: Kabel-tv och bredband erbjuds via ComHem. Box eller kort betalas av bostadsrättsinnehavaren. Har du som bostadsrättsinnehavare en godkänd digitalbox eller en tv med inbyggd digitalbox godkänd av ComHem har du tillgång till deras basutbud. Internetabonnemang tecknas separat. Åtagande för bostadsrättsinnehavaren: Trappstädning sköts av medlemmarna gemensamt. Föreningen har två stora städdagar per år, en på hösten och en på våren. Vartannat år oljas balkong/terrass, föreningen står för materialkostnader och arbetet utförs av bostadsrättsinnehavaren. Förvaltare: Föreningens förvaltning sköts av SBC Övrigt: Föreningen accepterar inte juridisk person. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Avstämning gjord med förening 2020-05-29

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. Föreningen har en god ekonomi och man har inte gjort några avgiftsändringar på 10 år.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hällskriftsgatan 24, GÖTEBORG

   Kommun: Göteborg

   Område: Slätta Damm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 695 000 kr

   Månadsavgift: 5 121 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Hisingen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
   tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
   erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
   och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Wieselgrensplatsen 31 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hisingen!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Hisingen

   Hitta din mäklare i Göteborg - Hisingen

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder