Jakobsdalsgatan 3, Göteborg

3 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Jakobsdalsgatan 3 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Jakobsdal

  Avgift

  2 384 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

  Som utgångspris

  3 195 000 kr

  61 442 kr/m2

  Stor balkong mot mysig innergård!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Denna mysiga tvåa är ljus och trevlig med dess placering på Jakobsdals kulle. Här får ni mycket rymlig, möblerbar hall samt rum med ståtlig takhöjd. Vackra, golv och tak-lister pryder samtliga av hemmets rum. Kök och badrum är renoverat i stilrena material och diskmaskin finns att tillgå. Här bor ni i behagligt promenadavstånd till Korsvägen och Sankt Sigfrids Plan där vi finner utmärkta kommunikationer. Promenera kan ni också göra till naturområdena Delsjön och Skatås för motion, bad och golf. Ett mycket trevligt boende i ett härligt kvarter. Allt detta i en förening med god ekonomi och med en trevlig innergård!

  Ansvarig mäklare

  Amanda Palmquist

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 62

  amanda.palmquist@lansfast.se Läs mer om Amanda

  Extra kontaktperson

  Sofia Drackner

  Reg. Fastighetsmäklare

  0763-91 46 21

  sofia.drackner@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hallen är väldigt rymlig och erbjuder er förvaring i en inbyggd klädkammare rakt fram. Här finns plats för extra byrå eller större garderob om så önskas! Direkt möts ni av en vacker originalparkett som flyter vidare in till bostadens alla rum. Dessutom finns det tjusiga originaldörrar överallt.

  Sovrum

  Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Fina förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob. Väggarna går i en ljus nyans och parkett pryder golvet. Fönster in mot den lugna innergården.

  Kök

  Ett kök med det ni behöver - detta renoverades 2006 i stilrena val genom vita luckor och svart kakel. Gott om förvaringsmöjligheter får ni tack vare takhöjden. Inredningen består av spis/ugn (Siemens), fläkt (Siemens), diskmaskin (Siemens) samt kombinerad kyl och frys (Siemens). Den härliga balkongen nås från detta rum.

  Balkong

  En av bostadens höjdpunkter! Här finns finns idag en platsbyggd bänk. För den med gröna fingrar kan detta bli en oas av växter, blommor och odlingar. Detta tillsammans med kvällssolen.

  Badrum

  Helkaklat badrum i ljusa toner från 2005. Inredningen består av wc, dusch med mörka glasdörrar, handfat med underliggande kommod samt handdukstork.

  Vardagsrum

  Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med ljusa väggar samt parkettgolv. Här finns det plats för ett matbord samt en större soffa. Ett stort fönsterparti ger härligt ljusinsläpp tillsammans med en härlig utsikt utöver Örgrytes villor. Ett rum att umgås i!

  Övrigt

  Till lägenheten hör ett förråd, placerat i källaren. Även den gemensamma tvättstugan är placerad i källarplan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1930

  Uteplats/Balkong

  Balkong i västerläge mot innergård

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Behagligt promenadavstånd till Korsvägen och Sankt Sigfrids Plan där vi finner utmärkta kommunikationer. Promenera kan ni också göra till naturområdena Delsjön och Skatås för motion, bad och golf. Ett mycket trevligt boende i ett härligt kvarter. Allt detta i en förening med god ekonomi och med en trevlig innergård.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  5,23331%

  Andel av årsavgift:

  5%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-09

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skålsnäckan 3

  Lägenhetsnummer:

  6

  Antal lägenheter:

  16

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 16 st lägenheter uppdelande enligt nedan: 1 rok - 5 st 2 rok - 7 st 3 rok - 4 st Ekonomi: Föreningen har mycket god ekonomi. Senaste åren har flera avgiftssänkningar skett. Framtida renoveringar: Inga större renoveringar är planerade. Genomförda renoveringar/underhållsarbeten: 2018- Nytt gårdshus för avfall och cykelskydd. 2017- Gården iordninggjord med dränering och nytt toppskikt och ny uteplats. 2016- Taket bättringsmålat och snörasskydd monterade. 2015- Ny tvättmaskin i tvättstugan. 2014- Ny rörelsestyrd LED-belysning i trapphuset. Trapphus och entré ommålat. 2013- Stamrenovering. Relining av avloppsstammar och stickledningar. 2012- Nya balkonger mot gården (ej alla lägenheter, endast 2or och 3or totalt 9 st). 2011- Lägenhetsdörrar utbytta till säkerhetsdörrar + postboxar i entrén. 2010- Värmesystemet injusterat och termostater byttes ut. (För jämnare värme i huset.) 2009- Energideklaration utförd. 2009- Vädringsbalkonger renoverades. Bilat bort dålig betong + nya räcken. 2008- Stamspolning. Samtliga stammar renspolade. 2007- Elstambyte. Nödvändigt för att klara övergång från gasspisar till el. Ny el i lägenheterna med jordade uttag och jordfelsbrytare. 2000- Omläggning av tak. Nytt plåttak. 1985- Byte av fönster till aluminiumfönster med 3-glas. Gemensamhetslokaler: Tvättstugan är placerad i anslutning till porten. Här finns två tvättmaskiner, en torktumlare och en mangel. Ett förråd hör till lägenheten och är placerad i källaren. Parkering: En parkering finns att hyra för 473 kr/månad. Separat kö. Två garageplatser finns att hyra för 1 365 kr/månad. Separat kö. Boendeparkering samt fri parkering sker på gatorna i området. TV- och Internet: Kabel-tv via Bredbandsbolaget och Internet via fiber. Detta är ett obligatoriskt tillägg om 264 kr/mån på avgiften - Vilket är inräknat i den angivna avgiften i annonsen.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  145 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor