Lagerströmsplatsen 4, Göteborg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lagerströmsplatsen 4 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1939

  Boarea

  71m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Olskroken

  Avgift

  3 903 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

  Fint renoverad + balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till en nyrenoverad genomgångsbostad med tillgång till hiss. Lägenheten är stor till ytan och synnerligen välplanerad. Idag disponeras bostaden som tre rum och kök men kan med enkelhet göras om till dess ordinarie stora två rum och kök. I Olskrokens lugna kvarter bor ni med närhet till centrum och med ett mycket gott närserviceutbud precis runt knuten. Vi finner matbutiker, blombutiker, apotek, systembolag samt gott om restauranger i området. Utöver detta så är kommunikationsmöjligheterna mycket goda.

  Ansvarig mäklare

  Amanda Palmquist

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 62

  amanda.palmquist@lansfast.se Läs mer om Amanda

  Extra kontaktperson

  Sofia Drackner

  Reg. Fastighetsmäklare

  0763-91 46 21

  sofia.drackner@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Vi möts av en möblerbar hall med ljusa väggar. På golvet vilar en parkett som är enhetlig för bostaden. Till vänster innanför entrén finner vi avhängningsmöjligheter i en garderob samt ytterligare fyra stycken garderober längre in i hallen. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd. Observera att denna bostad är registrerad som två rum och kök.

  Kök

  IKEA-köket renoverades 2018 och går i ljusa toner. Här är vita luckor tillsammans med laminerad bänkskiva i mönstret "virrvarr". Vitt kakel ovanför. Rummet har en naturlig plats för matbordet intill fönstret, väggarna är vitmålade och parkett på golvet. Den maskinella utrustningen består av: spishäll (Siemens, 2016), varmluftsugn (Whirlpool, 2018), fläkt (IKEA, 2018), kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd (båda från LG, 2018) och en diskmaskin (Bosch, 2016). Dessutom har ni här en egen tvättmaskin (Bosch, 2018).

  Vardagsrum

  Vardagsrummet har entré från hallen. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar en fin parkett. Du möblerar enkelt med både matbord och soffgrupp med tillhörande möblemang, om så önskas! Från detta rum når ni genom de tjusiga dubbeldörrarna balkongen. Denna vetter mot den lugna innergården och Gubberoparken. Från vardagsrummet når ni även den rymliga klädkammaren.

  Badrum

  Helkaklat badrum med ett grått klinkergolv och ljust kakel på väggarna. Utrustningen utgörs av: wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med spotlightbelysning, badkar med dusch och en handdukstork.

  Sovrum 1

  Det första sovrummet nås från hallen. Detta rum går att ta bort om ni vill återställa bostaden till dess ordinarie planlösning om två rum och kök. Dubbelsängen får med enkelhet plats. En skjutdörrsgarderob finns på plats. Väggarna är vita och på golvet finner vi den fina fiskbensparketten.

  Sovrum 2

  Det andra sovrummet ligger längst in i lägenheten. En skjutdörrsgarderob finns för förvaring. Väggarna är vita och på golvet finner vi också här den fina fiskbensparketten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1939

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  2,79084%

  Andel av årsavgift:

  3,19726%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Gubberoparken i Göteborg

  Lägenhetsnummer:

  4

  Antal lägenheter:

  41

  Byggår:

  1939

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Brf Gubberoparken i Göteborg köpte fastigheten Gårda 69:15 2015 och äger själva marken. Föreningen består av 41 lägenheter varav 2 stycken är hyresrätter, på adresserna Norra Gubberogatan 23 B och Lagerströmsplatsen 4. Här finns även 4 lokaler. Huset byggdes år 1939. Gemensamma utrymmen Till lägenheten upplåts ett källarförråd. Tvättstuga - tvättstugan är belägen i uppgången på Norra Gubberogatan 23 B. Utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Cykelrum - föreningen har två stycken gemensamma cykelrum i källaren. Parkering Föreningen tillhandahåller ej parkeringsplatser, men parkering på Lagerströmsplatsen finns att söka via:http://www.p-bolaget.goteborg.se/sv/hyra_parkering/Sok-p-plats/Även boendeparkering finns att ansöka via kommunen. Föreningen är ansluten till kabel-TV och fiber via Telia. Möjligheten finns sedan att själv välja leverantör. Utförda renoveringar: 1986 Stambyte av VA-stammar, nya värmeradiatorer, nya el-stigare, taket lades om. 2015 Fläkt byttes ut på taket och ventilationen i lägenheterna justerades. I samband med detta genomfördes sen en OVK. 2018 - Föreningen har tätat fönster och balkonger samt åtgärdat golv på takterrasser. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr (2,5% av gällande prisbasbelopp) och en pantsättningsavgift om 465kr (1% av gällande prisbasbelopp). Överlåtelseavgiften samt pantsättningsavgiften betalas av köparen och är en engångskostnad. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  131 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor