Norra Fjädermolnsgatan 27, Göteborg

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Norra Fjädermolnsgatan 27 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2019

Boarea

69m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

7 av 7 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Länsmansgården

Avgift

3 803 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, sophantering, fastighetsskötsel samt ett gruppavtal med TV samt bredband.

Utgångspris

2 495 000 kr

36 159 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Välkommen till en bostad utöver det vanliga!

  Högst upp på våning sju med fri utsikt och ett av områdets absolut bästa lägen, finner vi denna välplanerade trea. Bostaden är toppmodern, erbjuder generöst ljusinflöde, stilrent kök och badrum samt två stora balkonger. Genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval.

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se Läs mer om Tayfun

  Extra kontaktperson

  Monika Spajic

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 62

  monika.spajic@lansfast.se Läs mer om Monika

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i de två garderoberna och plats finns även för möblemang och avhängning. Badrum Det stilrena badrummet går i vita neutrala toner med mörkt klinker på golvet. Utrustningen består av dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning. Bekvämt med tvättmaskin och torktumlare. Kök Köket har en stilren och vacker inredning. Arbetsplatsdelen är väl försedd med arbetsytor och vackra skåpdörrar i neutral design som smälter bra in i den öppna planlösningen. Bra med arbetsytor och mycket gott om praktisk förvaring. Utrustningen består av ugn, häll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Vardagsrum/Balkong 1 Längre fram i hallen finner vi vardagsrummet som är generöst till ytan och lätt möblerat. Här får du enkelt plats med en rejäl soffgrupp, perfekt för stora sällskap. De stora fönsterpartierna skapar stort ljusinflöde. Här finner vi också utgången till bostadens första balkong. Balkongen har gott om plats för utemöbler. Sovrum 1 I det mindre sovrummet finns utrymme för arbetsplats och större säng. Rummets fönster ger ett härligt inslag av lugn och ljus. Sovrum 2 I den här väl genomtänkta planlösningen har man det större sovrummet lite avskilt från resten av rummen. Flertalet tilltagna garderober löser lätt klädförvaringen. I sovrummet får ni dessutom utan problem plats med dubbelsäng och sängbord. Från detta rum når man bostadens andra balkong. Balkong 2 Från sovrummet nås den härliga balkongen belägen i soligt läge. Här finns gott om plats för utemöbler och utsikten är trevlig.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,694%

  Andel av årsavgift:

  1,694%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-10

  Förening

  Föreningens namn:

  Cirrus

  Lägenhetsnummer:

  371

  Antal lägenheter:

  0

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Cirrus består av 60 lägenheter med bostadsrätt fördelat på 3 huskroppar. Föreningen äger marken. Under hösten påbörjades nybyggnad av sammanlagt 60 lägenheter. Inflyttning/tillträde beräknas ske under juni 2019. Totalentreprenad av Hökerum Bygg AB. Uppvärmning: Ansluten till fjärrvärme Ekonomi, månadsavgiften: I avgiften ingår värme, vatten, sophantering, fastighetsskötsel samt ett gruppavtal med TV samt bredband. Observera att en viss mängd varmvatten beräknat utifrån lägenhetens andelstal ingår i avgiften. Avstämning och reglering görs regelbundet gentemot förenings totala varmvattenförbrukning, vilket kan innebära både ökad eller minskad månadsavgift. Ett gruppavtal med tv samt fiberbredband 100/10 från ComHem är tecknat av föreningen. Det obligatoriska tillägget för detta är 178 kr/mån. När det gäller elen har varje lägenhet separata abonnemang som tecknas med elleverantör. Övriga utrymmen: Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är belägna på entréplan i husen. En viss lägenhetstyp har sitt förråd i lägenheten. På plan 0 (källare/garaget) finns tre rullstolsförråd, två cykelrum, ett kombinerat cykel- och barnvagnsrum samt ett återvinningsrum. Gemensamhetslokaler: Ett gästrum kommer finnas på gårdsplanen i hus 1. Här kan du som medlem i föreningen boka in dina vänner. Föreningen tar initialt en avgift på hundra kronor per natt. I hus 2 i anslutning till innergården finns ett kalasrum. Föreningen kallar det för kalasrum för känslan är att detta blir ett rum medlemmarna hyr för födelsedagar, barnkalas och middagar med vänner - när det är kalas helt enkelt. Eller det perfekta rummet för styrelsemöten. Parkering: Under husen byggs ett garage med ca 35 platser. Priset för garageplatserna är 650 kr/månad. Garageplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett eget hyresavtal. Observera att föreningen äger rätten att justera hyran (t ex beroende på efterfrågan). Mindre justeringar av ytor och antal p-platser kan bli aktuella i samband med finjustering KabelTv/Bredband: Ett gruppavtal med tv samt fiberbredband 100/10 från ComHem är tecknat av föreningen. Försäkring: Fastigheten avses bli fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Juridisk person: Föreningen tillåter inte juridiskperson som köpare. Överlåtelseavgift: En överlåtelseavgift tas ut av säljaren på 1 163kr. Övrigt: Föreningens fastighet kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning avseende väg och dagvatten. Mellan husen finns härliga innergårdar. Förutom grönska finns det plats för barnen att leka, sittbänkar och picknick-bord. Avstämning mot ekonomisk plan samt byggherren 2019-05-28  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor