Budgivning pågår

Oterdahlsgatan 1A, Göteborg

Aktuellt bud

1 640 000 kr

Utgångspris 1 600 000 kr

Budgivare 1 18/10 kl: 15:45 - 1 640 000 kr

Budgivare 2 18/10 kl: 15:16 - 1 625 000 kr

Budgivare 1 18/10 kl: 12:24 - 1 600 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Oterdahlsgatan 1A - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1946

Boarea

36,5m2

Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Hisingen

Avgift

2 987 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och TV basutbud.

Utgångspris

1 600 000 kr

43 836 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Högt belägen och välplanerad tvårumslägenhet med lugnt och centralt läge

  Välkommen till Hisingen och denna tvårummare om 36.5 kvadratmeter. Denna lägenhet är i absolut toppskick. En högt belägen och välplanerad bostad som erbjuder bland annat fin utsikt. Dessutom är lägenheten rymlig med härlig rymd. Detta boende har ett av Hisingens bästa lägen – alldeles intill Wieselgrensplatsen! Med en kort promenad når du Backaplan & Hjalmar Brantingsplatsen och inom några minuter är man vid Nordstan / Brunnsparken. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Göteborg. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Pouya Aminzadeh

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 63

  pouya.aminzadeh@lansfast.se Läs mer om Pouya

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Antal rum

  Vänligen notera att bostaden klassas som en 1ROK enligt föreningens register trots att det finns ett separat rum.

  Beskrivning

  Varmt välkomna till en smart planerad bostad högst upp på Oterdahlsgatan 1A med fritt läge och en fantastisk balkong mot ett soligt västerläge. Bostaden erbjuder modernt kök, fräscht badrum samt 2 förråd. | HALL | Ni välkomnas in i hallen med naturligt ljusflöde från två riktningar, hallen erbjuder en klädkammare som rymmer alla era ytterkläder. | KÖK & VARDAGSRUM SAMT BALKONG | Social och stor yta mellan kök och vardagsrum, öppet och ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Köket är modernt och designat i tidlösa färger. Köket har bra ytor för både matlagning och förvaring. Tack vare den stora ytan har ni en naturlig plats för matbord och stolar för upp till 6 personer om så önskas. Vitvarorna i köket består utav: -Diskmaskin (rostfritt) -Häll -Fläkt (rostfritt) -Ugn (inbyggd, rostfritt) -Mikro (inbyggd, rostfritt) -Kyl & frys (integrerad, kombinerad) Vardagsrummet är lättmöblerad och här får ni plats med soffor, soffbord andra möblemang. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong. Från vardagsrummet har ni även tillgång till ett inbyggt förråd. Balkongen ligger i ett högt och fritt läge med gott om sol då den vetter mot ett västerläge och utan insyn. Här kommer ni spendera många sommarkvällar med familj och vänner. | SOVRUM | Charmigt sovrum som rymmer en större säng och tillhörande möbler. Sovrummet har även en platsbyggd garderob med skjutdörrar. | BADRUM | Halvkaklat badrum i ljust och mörkt kakel, här finns det dusch med glasväggar, WC-stol, handfat med integrerad kommod med utdragbara lådor, badrumsskåp med spegel och belysning. I hörnet av badrummet finns det plats för tvättmaskin.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1946

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Uppvärmning:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  0,69867%

  Andel av årsavgift:

  0,69867%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-11

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Jaktmarken

  Lägenhetsnummer:

  22

  Antal lägenheter:

  120

  Byggår:

  1946

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Brf Jaktmarken ligger i närheten av Wieselgrensplatsen, vid Rambergsvallen, på Hisingen. Föreningen består av 120 lägenheter fördelat på 6 fastigheter som byggdes 1946. Det gällande tomträtts avtalet löper tom 2025-12-17 (10-årigt avtal). Expeditionen hittar ni i föreningslokalen i källaren vid Anna Lesselsgatan 6A. Antal lägenheter och lokaler: Föreningen består av 120 lägenheter. Byggnad: Byggår: 1946 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 1988 - Fastigheterna genomgick en större renovering då bl.a. avloppsstammar, kök, toaletter, fasad och elinstallationer renoverades. Föreningen gjorde ett större rörarbete för ca 10 år sedan då man drog om rören från stammarna som gick under husen. 2011-byte av alla termostatventiler i samtliga lägenheter ut i föreningen. 2019-byte av entré dörrar och nya passersystemet infört. Se årsredovisning för mer information. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en underhållsplan och det sätts av varje år för kommande underhållsbehov. Under 2019 kommer föreningen att byta till ett nytt bokningssystem för tvättstuga m.m. Entréer skall målas om. Även källargolv skall målas om. Föreningen har fått bygglov att bygga ett miljöhus närheten av där soppmolokerna är placerade. Ekonomi: Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten och TV basutbud. Övriga utrymmen: 2 förråd finns till alla lägenheter, ett i källaren och ett på vinden. Gemensamhetslokaler: En lokal finns med litet pentry som kan lånas. Administreras av styrelsen. Parkering: Det finns 5 st garageplatser och 35 st märkta parkeringsplatser med elstolpe och timer för anslutning av motor- och kupévärmare. Garageplatserna kostar 600 kronor/månad från och med januari 2019 Parkeringsplatserna kostar 170 kronor/månad. från och med januari 2019 I dagsläget är alla garageplatser och parkeringsplatser uthyrda. Styrelsen har hand om parkeringsplatserna. Det går att parkera på gatorna runt omkring. Kabel Tv/Bredband: Comhem och Telia kan varje medlem ansluta sig till. Andrahandsuthyrning: Se föreningens hemsida: https://www.hsb.se/goteborg/brf/jaktmarken/kring-boendet/hyra-ut-i-andra-hand/ Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Moderna Försäkringar. Bostadsrättstillägg tecknas av varje medlem. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Övrigt: Besök gärna föreningens hemsida, http://www.hsb.se/goteborg/jaktmarken Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-07-01  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  156 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor