Övre Hallegatan 54, Göteborg

2 249 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Övre Hallegatan 54 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  60m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hisingen

  Avgift

  3 720 kr/mån

  Värme, vatten samt Telia-Trippel Play

  Utgångspris

  2 249 000 kr

  37 483 kr/m2

  Nu erbjuds denna rymliga tvåa på centrala Hisingen. Bostaden erbjuder modern planlösning, påskostat kök och genomgående smakfulla färg- och materialval. Dessutom stor balkong i soligt söderläge med sol under största delen av dagen. Här bor ni bara minuter ifrån Keilers Park, Ramberget - Göteborgs finaste utsiktsplats, Eriksberg samt Backaplan. Mindre än 10 minuter ifrån City! Telia triple play ingår i avgiften. Välkommen att trivas.

  Ansvarig mäklare

  Pouya Aminzadeh

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 63

  pouya.aminzadeh@lansfast.se Läs mer om Pouya

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Beskrivning

  | HALL | Välkomnande hall med klinkergolv som övergår i ekparkett och väggar bär mjuka toner. Förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober med belysning till höger. |SOVRUMMET | Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng. Golvet utgörs av ekparkett och väggarna är vita i kombination av en fond. Bra förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober med belysning. Här sover ni tyst om natten. | BADRUM | Färgstämt, rymligt badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Generöst med utrustning i form av golvvärme, wc, badkar med skärmvägg i klarglas, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt handdukstork. Dessutom spotlights i taket. Det stilrena badrummet har separat avdelning med kombinerad tvätt och torktumlare samt en arbetsbänk. | KÖK | Fullutrustat och påkostat Marbodal kök med allt som behövs. Snyggt och stilrent kakel ovan arbetsbänken som består av massiv sten i kvartskomposit. Den välutrustade maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn och mikro, induktionshäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin. Öppen och modern planlösning mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd. | VARDAGSRUM | Golvet i vardagsrummet utgörs av ekparkett och väggarna bär mjuka kulörer. Rummet är ljust, rymligt och lättmöblerat. Ljusinflödet är påtagligt tack vare det generösa fönsterpartiet. Trevlig utsikt mot den lugna innergården. | BALKONG | Från vardagsrummet nås den stora balkongen som ligger i soligt söderläge med sol under största delen av dagen sommartid. Gott om plats för utemöbler. Toppläge 7 minuter ifrån City. Telia Tripple-play ingår i avgiften. Bostaden erbjuder genomgående hög standard i färg- och materialval. Allt är dessutom stilrent och smakfullt. Ett boende för den kräsne!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1968

  Uteplats/Balkong

  Balkong mot innergården

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  2,0392%

  Andel av årsavgift:

  2,0392%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skålpundet

  Lägenhetsnummer:

  A1105

  Antal lägenheter:

  49

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skålpundet Brämaregården 60:3 är en om- och tillbyggnad av en kontorsfastighet till lägenheter. Föreningen består av ett flerbostadshus innehållande 49 lägenheter med adresserna Övre Hallegatan 54 och Virveltorget 6. Föreningen bildades 2014 och huset färdigställdes 2016. Fastigheten innehas med tomträtt, nuvarande avtal gäller till och med juli 2028 Byggherre för projektet är Balder. Byggnad: Byggår: 1968 Renoverings år: 2015-2016 Uppvärmning: Fjärrvärme Ekonomi: Avgiften höjdes med 5% i årsskiftet 2019. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår. Värme, vatten samt Telia-Trippel Play (Digital-TV, Internet (10/10) & IP-telefoni). Hushållsel ingår ej i avgiften. Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. Gemensamhetslokaler: Medlemmarna har tillgång till cykelrum samt ett rum för barnvagnar och rullstolar. Parkering: Föreningen hyr genom blockavtal 20 parkeringsplatser i garage i den angränsade fastigheten som ägs av Brf Linjalen. Kostnad för dessa är 800:- / månad. I dagsläget finns det lediga platser. KabelTv/Bredband: Fastigheten är ansluten med fiber. Föreningen har tecknat kollektivt avtal avseende Triple play, det vill säga bredband, telefoni och TV med Telia. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg Hansa. Bostadsrättstillägg ingår. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick Förvaltning AB Övrigt: Vidare gäller huvudregeln vid försäljning, vilket innebär att köparen betalar både överlåtelse och pantsättningsavgift. Överlåtelseavgiften: 1 163 kr (2.5% av basbeloppet) Pantsättningsavgiften: 465 kr (1% av basbeloppet) Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-05-15  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  114 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor