Rosenapelgatan 27, Göteborg

2 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Rosenapelgatan 27 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  30,5m2

  Areauppgifter enligt upplåtelseavtal

  Våning

  5 av 6 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Göteborg – Hisingen

  Avgift

  2 171 kr/mån

  Uppvärmning och Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

  Pris

  2 095 000 kr

  68 689 kr/m2

  Högt upp på våning fem finner vi denna nyproducerade etta på centrala Hisingen. Bostaden erbjuder öppen, modern planlösning, stilrent Marbodal-kök med påkostade vitvaror från Siemens, rymligt badrum med möbler från Svedbergs samt stor balkong i soligt läge. Toppläge - endast minuter ifrån såväl Ramberget, Backaplan och Eriksberg. City nås på endast 5 minuter.

  Ansvarig mäklare

  Pojan Bagheri

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 66

  pojan.bagheri@lansfast.se Läs mer om Pojan

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. Avhängningsmöjligheter till vänster och goda förvaringsmöjligheter till höger via garderob. Badrum Till vänster om hallen nås det moderna badrummet med kaklade väggar i grå ton. Utrustningen består av dusch, wc, handfat med kommod, handdukstork samt badrumsskåp med spegel och belysning. Bekvämt med kombinerad tm/tt. Kök Vidare in i bostaden finner vi det stilrena Marbodal-köket med snickerier i grå ton och påkostade vitvaror från Siemens. Utrustningen består av i kyl/frys, inbyggd ugn/mikro, häll, fläkt, samt diskmaskin. Köket har parkett på golvet och vitmålade väggar. Mellan kök och vardagsrum är det öppen, social planlösning. Vardagsrummet erbjuder generöst ljusinflöde tack vare det stora fönsterpartiet. Golvet utgörs av parkett och väggarna är vita. Smart planlösning med separat sovalkov. Balkong Från vardagsrummet nås den stora balkongen som ligger i soligt västerläge med sol hela eftermiddagen/kvällen. Här finns gott om plats för utemöbler och fin utsikt.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,222%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Sverigehuset Kubik 1

  Lägenhetsnummer:

  1-1402

  Antal lägenheter:

  59

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Under oktober 2017-september 2019 pågår bebyggelse av sammanlagt 59 lägenheter i ett flerbostadshus. Nybyggnadsåret är 2019. Byggherre är Skanska. Fastighetsbeteckningen är Göteborg Rambergsstaden 74:8. Byggnad: Byggår: 2019 Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Lägenheterna är försedda med mekanisk från-och tilluftsventilation med värmeåtervinning. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Nyproduktion. Ekonomi månadsavgiften: Uppvärmning och Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni). Egen förbrukning av vatten och hushållsström tillkommer. Parkering: Garageplatser hyrs ut via samfällighetsförening, som Brf Sverigehusets Kubik 1 är delägare i. Just nu är kölistan till garageplats full, men man kan ansöka om plats i kölistan genom Patrik Lundin på Sverigehuset. Det kan också tillkomma uteplatser, men dessa görs klara senare i samband med att området färdigställs. Avgiften för garageplats är 1120 kr/månad + moms = 1400 kr/mån inkl moms. Kabel-TV/Bredband: Internetanslutning med fiber, Tv, och IP-telefoni finns i samtliga lägenheter genom Telia. Bredbandet som ingår i månadsavgiften är 100/100 Mbit/s. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Styrelsen kan godkänna juridiska personer för de studiolägenheter som ligger i bottenplan. Ekonomisk förvaltare: Nordic Life Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar. Informationen baseras på avstämning med styrelsen 2019-06-18  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor