Rosenapelgatan 27, Göteborg

2 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Rosenapelgatan 27 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2019

Boarea

48m2

Areauppgifter enligt enkonomiskförvaltare

Våning

0 av 6 (BV) , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Hisingen

Avgift

2 824 kr/mån

Uppvärmning och Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni) ingår i månadsavgiften. Egen förbrukning av vatten tillkommer på 200kr i månaden.

Utgångspris

2 650 000 kr

55 208 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Bli först med att flytta in i denna unika bostad med drygt 4 meter i takhöjd! Bostaden har stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp och uteplats mot lugn innergård. Den har öppen, modern planlösning och stilrent Marbodal-kök med påkostade vitvaror från Siemens, rymligt badrum med golvvärme samt stort sovrum med garderobsvägg. Toppläge i expansivt område endast minuter från såväl Ramberget, Eriksberg och Backaplan. Goda kommunikationer som tar dig till city på under 10 minuter. Låg avgift!

  Ansvarig mäklare

  Rany Younan

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 45

  rany.younan@lansfast.se Läs mer om Rany

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Direkt när du kommer in i hallen möter du en känsla av öppenhet tack vare den höga takhöjden på drygt 4 m! Den generösa takhöjden ger bostaden det lilla extra. Hall Välkomnande hall med ljust parkettgolv och vita väggar. Avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter till vänster. Vardagsrum & Kök Vardagsrummet erbjuder generöst ljusinflöde tack vare det stora fönsterpartiet. Golvet utgörs av ljus parkett och väggarna är vita. Härifrån når du dessutom den rymliga och trevliga uteplatsen som är riktad mot innergården. I anslutning till vardagsrummet finner vi det stilrena Marbodal-köket med snickerier i tidlöst vitt och påkostade vitvaror från Siemens. Utrustningen består av integrerad och kyl och frys, inbyggd ugn/mikro, häll, fläkt, samt integrerad diskmaskin. Sovrum Till höger om hallen nås sovrummet som är väl tilltaget med plats. Golvet utgörs av ljust parkettgolv och väggarna är vita. Gott om förvaring via garderober. Badrum Modernt badrum med grått kakel och utrustning bestående av dusch med glasväggar, wc, handdukstork, överskåp, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Bekvämt med kombinerad tvätrtmaskin/torktumlare samt golvvärme. Toppläge nära Eriksberg, Backaplan samt City!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,6351%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Sverigehuset Kubik 1

  Lägenhetsnummer:

  11001

  Antal lägenheter:

  59

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Under oktober 2017-september 2019 pågår bebyggelse av sammanlagt 59 lägenheter i ett flerbostadshus. Nybyggnadsåret är 2019. Byggherre är Skanska. Fastighetsbeteckningen är Göteborg Rambergsstaden 74:8. Byggnad: Byggår: 2019 Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Lägenheterna är försedda med mekanisk från-och tilluftsventilation med värmeåtervinning. Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Nyproduktion. Ekonomi: Ingen planerad avgiftshöjning i föreningen, men då det är en nyproducerad förening så kommer styrelsen att följa den verkliga kostnadsutvecklingen och säkerställa att avgifterna täcker de verkliga kostnaderna. Avstämt den 2019-09-03 Ekonomi månadsavgiften: Uppvärmning och Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni). Egen förbrukning av vatten och hushållsström tillkommer. Parkering: Garageplatser hyrs ut via samfällighetsförening, som Brf Sverigehusets Kubik 1 är delägare i. Just nu är kölistan till garageplats full, men man kan ansöka om plats i kölistan genom Patrik Lundin på Sverigehuset. Det kan också tillkomma uteplatser, men dessa görs klara senare i samband med att området färdigställs. Avgiften för garageplats är 1120 kr/månad + moms = 1400 kr/mån inkl moms. Kabel-TV/Bredband: Internetanslutning med fiber, Tv, och IP-telefoni finns i samtliga lägenheter genom Telia. Bredbandet som ingår i månadsavgiften är 100/100 Mbit/s. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Styrelsen kan godkänna juridiska personer för de studiolägenheter som ligger i bottenplan. Ekonomisk förvaltare: Nordic Life Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar. Informationen baseras på avstämning med styrelsen 2019-06-18  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor