Stenbacken 4A, Göteborg

Rymlig etagefyra med balkong!

Som utgångspris.

3 200 000 kr

Månadsavgift 4 864 kr/mån

Bostadsrättslägenhet i Göteborg

Rum: 4rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 2 , Hiss finns inte

Byggår: 1942

Boarea: 105 m2 Enligt lägenhetsförteckningen

Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig lägenhet om 105 kvadrat fördelat på fyra rum med perfekt läge i ett lugnt och lummigt område precis på gränsen mellan de populära områdena Munkebäck och Bagaregården. Här erbjuds en charmig lägenhet i etage med vacker fiskbensparkett, två badrum samt en härlig balkong med sol under eftermiddag och kväll. Här bor du i en mindre förening med en stabil ekonomi. I huset finns cykelförråd, däckförråd, källarförråd, gemensam tvättstuga samt två garageplatser. En stor gemensam uteplats där man gärna avnjuter härliga grillkvällar finns också att tillgå! Som boende har du närhet till affärer, en större mataffär, gym samt kommunikationer som lätt tar dig in till centrum. Dessutom tar du dig enkelt till grönområden och motionsspår som Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 18 November

  17:30 - 18:15

  Bokad visning - anmäl dig här

  2019-11-18 17:30:00 2019-11-18 18:15:00 40 Bostadsvisning Stenbacken 4A, Göteborg 57,7233081740937, 12,0166349219756 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Ansvarig mäklare

    Johanna Håkansson

    Fastighetsmäklare

    Mobil: 0763-91 78 33

    johanna.hakansson@lansfast.se

    Extra kontaktperson

    Nils Sigurd

    Fastighetsmäklare

    Mobil: 0735-18 88 63

    nils.sigurd@lansfast.se

    Planritning Planlösning nedre plan Planlösning övre plan

    Värdera din bostad kostnadsfritt*

    Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

    *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Välkommen in till denna rymliga fyrarummare belägen på Stenbacken 4! Direkt innanför ytterdörren nås du av en stor och öppen hall med bra förvaring i form av en klädkammare. På golvet ligger en svartvit-rutig linoleummatta och väggarna är målade i vitt samt grått. Härifrån tar du dig till undervåningens alla rum samt trappan som du använder dig av för att ta dig till övervåningen.

    Kök

    Bostadens kök är från HTH och går i svart med vit bänkskiva samt utrustning i rostfritt utförande. Utrustning i form av ugn och induktionshäll från Whirlpool, fläkt från Thermex samt kyl/frys från Samsung. Här ligger samma svartvita golv som i hallen vilket bidrar till en enhetlig känsla och över köksbänken sitter ett vitt kakel som sträcker sig upp till taket.

    Vardagsrum

    Från hallen nås lägenhetens rymliga och sociala vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter. Här ligger det en vacker fiskbensparkett på golvet och väggarna är målade i vitt samt i mörkblått. Från detta rum tar du dig ut på bostadens balkong belägen i västläge.

    Matsal/Sovrum

    Bredvid vardagsrummet och från hallen nås ett rum som idag används som matsal men som enkelt går att göra om till sovrum om så önskas. Här har nuvarande ägare installerat ytterligare en frys samt byggt till bänkyta bredvid. Gott om plats finns för stort matbord med tillhörande stolar, perfekt för trevliga middagar! Väggarna är här målade och på golvet ligger samma fiskbensparkett som i vardagsrummet.

    Badrum

    Undervåningens badrum har vita kaklade väggar med inslag av mörkt samt våtrumsmatta på golvet. Här finns utrustning i form av dusch, WC samt handfat.

    Sovrum

    Genom att ta trappan upp en våning möts ni av ett rymligt rum som idag används som master bedroom. Här finns gott om plats för ytterligare möblemang utöver en stor dubbelsäng. I taket sitter charmiga takbjälkar och väggarna är målade, på golvet ligger ett fint parkettgolv. Från detta rum nås en rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring.

    Sovrum

    Övervåningens andra sovrum är även det målat i en mörkblå färg och på golvet ligger ett parkettgolv. Idag används rummet som barnrum men det finns även plats för att ställa in en dubbelsäng här om så önskas.

    Badrum

    Badrummet beläget på övervåningen har kaklade väggar i vitt samt en våtrumsmatta som täcker golvet. Här är ett nytt handfat med kommod installerat och ytterligare utrustning i form av WC samt badkar finns.

    Övrigt

    Till bostaden hör ett källarförråd. Boende i föreningen har även möjlighet att utnyttja den trevliga, gemensamma, uteplatsen på husets baksida.

    Bostad

    Rum

    4 rok varav 3 sovrum

    Boarea

    105m2

    Areakälla

    Enligt lägenhetsförteckningen

    Våning

    2 av 2 , Hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    4

    Andel i föreningen

    18,34%

    Andel av årsavgift

    18,34077%

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår:

    1942

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration:

    Uppvärmning

    Bergvärme

    Hiss:

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn:

    Brf Stenbacken 4

    Föreningens organisationsnummer:

    769608-5583

    Föreningsform:

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening:

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Nej

    Föreningens byggnader

    Antal lokaler:

    0

    Byggår

    1942

    Äger föreningen marken?

    Ja

    Allmän information

    Brf Stenbacken 4: Brf Stenbacken 4 bildades 2002 och förvärvade fastigheten Bagaregården 23:11 år 2003. Fastigheten byggdes 1942 och innehar en bostadsyta på sammanlagt 516 kvm fördelat på 8 st lägenheter. Lägenhetsfördelning: 6 st - 2 rok 2 st - 4 rok Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2015 och sträcker sig fram till 2039. Underhållsplanen uppdaterades 2019-01-21. Tidigare underhåll- och renoveringsarbeten: 2018 - Värmeservice - fullständig service, byte och tillägg av värmesystemet. 2017 - Målning av fönster 2015 - OVK - kontroll 2014 - Fasadtvätt 2011 - Målning av fönster, ny tvättmaskin samt renovering av balkonger 2009 - Nya entrédörrar Planerat underhåll: 2019 - OVK kontroll 2019 - Tvätt/byte av takplattor 2019 - Byte källardörr, tvättmaskin, torkskåp, torktumlare och takfläktar 2019 - Fasadtvätt och målning av grund 2019 - Byte av garageportar 2020 - Målning fönster och trapphus 2020 - Byte av dörr till soprummet 2020 - Fasadtvätt Uppvärmning: Bergvärme Förvaltare: SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och föreningen sköter den tekniska förvaltningen. Gemensamma utrymmen: I källaren ligger tvättstuga, cykelförråd, plats för däckförvaring samt lägenhetsförråd. I tvättstugan finns två st tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Tvättider: 8-12, 12-16, 16-20 Kabel-Tv/Bredband: Ansluts via Telia. Kabel-Tv ingår i avgiften. Parkering: Det finns två st garageplatser i föreningen med separat kö. Gratis parkering på kringliggande gator. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar, i denna ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress Stenbacken 4A, Göteborg

    Kommun Göteborg

    Församling Härlanda Församling

    Boendeform Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 3 200 000 kr som utgångspris.

    Månadsvgift: 4 864 kr/mån

    Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-28

    Pantsättningsavgift: 465 kr

    Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 450 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 200 kr/månad

    Försäkring: 250 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 3 st

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Bobutiken i Göteborg - Öster

    Besök bobutiken

    Liknande bostäder