Teleskopgatan 18, Göteborg

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 18 Jun 18:30 - 19:00

   Välkommen att boka dig på visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Teleskopgatan 18 - Göteborg

   Kommun

   Göteborg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1970

   Boarea

   77,5m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   7 av 8 (Våningsplan 7 av 8. ) , Hiss finns

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Bergsjön

   Avgift

   5 797 kr/mån

   I avgiften till föreningen ingår värme, vatten, kabel-tv och el.

   Utgångspris

   1 395 000 kr

   18 000 kr/m2

   RENOVERAT BADRUM OCH KÖK

   Renoverad 3.a med ljust och fint kök och öppna ytor mot vardagsrummet. Köket är välutrustat och erbjuder utgång mot inglasad balkong på ett av Teleskopgatans bästa utsiktslägen! Fräscha ytskikt med vitmålade väggar och mörka parkett och klinkergolv. Rymligt badrum med helkaklade ytor i snygg design. Gott om förvaringsutrymme tack vare både klädkammare och stort förråd inne i lägenheten. I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-TV. Bredband via fiber finns installerat och tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Här bor ni med närhet till affärer och kommunikationer. Spårvagn 11 och 7 stannar precis nedanför huset. Fritidspark för såväl små som stora alldeles utanför! Storslagen natur med härliga promenadstråk i närområdet. Välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Lovisa Hägermalm

   Reg. Fastighetsmäklare

   0735-18 88 60

   lovisa.hagermalm@lansfast.se Läs mer om Lovisa

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-06-18 18:30:00 2019-06-18 19:00:00 40 Bostadsvisning Teleskopgatan 18, Göteborg 57,7597915522968, 12,0611526632739 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entré

   Fin entréhall med hatthylla direkt till höger. Mörkt klinkergolv som övergår till parkettgolv. Med ingång från hallen nås en rymlig klädkammare med gott om förvaringsutrymme till vänster samt ett förråd till höger.

   Kök

   Ljust och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaringsskåp och köksö som ger bra arbetsytor. Avskild matdel intill fönstret. Integrerad diskmaskin, kyl- och frysskåp, fläkt, varmluftsugn och induktionshäll. Utgång till inglasad balkong med förmiddagssol!

   Vardagsrum

   Luftigt vardagsrum med stort fönsterparti i söderläge! Mörkt parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Gott om plats för soffa.

   Badrum

   Helkaklat badrum med rymliga ytor och lyxig känsla! Mörkt klinkergolv och ljust kakel på väggar. Duschhörna med takdusch, snyggt avskärmad med glasvägg. I övrigt är badrummet utrustat med kommod, spegelskåp och wc. Vädringsfönster och möjlighet till installation av tvättmaskin och torktumlare finns.

   Sovrum

   Två st sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar, varav ett större rum med plats för dubbelsäng.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1970

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong, läge nordöst.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   200 kr/månad

   Försäkring:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   200 kr/månad

   Kommentar:

   Kostnader för hemförsäkring har uppskattats av säljaren.

   Andel i föreningen:

   1,25302%

   Andel av årsavgift:

   1,2606%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-23

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 162 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1970

   Fönster:

   3-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk till- och frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Gerås

   Lägenhetsnummer:

   71

   Antal lägenheter:

   80

   Antal lokaler:

   8

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger fastigheten Bergsjön 17:7 med adress Teleskopgatan 16-18. Byggnaderna uppfördes 1970 och föreningen bildades 1984. Under åren 1985-86 gjordes en stor ombyggnation och fastigheterna handikappanpassades. Föreningen består av totalt 80 st lägenheter och 8 st lokaler med hyresrätt. Den totala bostadsarean uppgår till 6057 kvm därtill tillkommer 922 kvm lokalyta, sammanlagt 6979 kvm. Lägenhetsfördelning: 49 st 2:or och 31 st 3:or Utförda Renoveringar: 1985-86 gjordes stora renoveringar på husen med bland annat nya fönster, ombyggnation av entrén samt handikappanpassning 2011 Rensning av ventilationskanaler 2012 Omläggning av tak 2015 Gårdsrenovering i form av markarbeten och asfaltering har utförts samt reparationer av avlopp och stuprör OVK har utförts Fastighetens hissdörrar har bytts ut 2017 Föreningen avser att byta ut sophanteringen från sopnedkast till moloker. 2018 Reparation av fasader och balkonger Ekonomi: Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2013 och 2042. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. Gemensamhetslokaler: Finns två st tvättstugor. En i hus nr 18 och en i hus nr 16. - 2 st tvättmaskiner, en centrifug och en torktumlare samt ett torkskåp per tvättstuga. Tvättider: 8.00 - 20.00. Cykelförråd (2 st) Samlingslokal mellan hus nr 16 och 18 I lokalerna som hyrs ut i fastigheten drivs olika verksamheter. Bl.a. Frisering, restaurang, hemtjänst och fotvård. Parkering: P-platser tillhör föreningen med separat kö. Kostnad ca 300 kr/mån. 5 st gästplatser samt avgiftsbelagd parkering vid början av gatan. Kabel-TV/Bredband: Kabel-TV, leverantör Telia. Grundutbudet ingår i avgiften. Bredband via Kabel-TV, leverantör Telia. Lägenheten har dessutom fiber (Telia) installerat med hastighet 100/100 mbit/s. Uppvärmning: Fjärrvärme Försäkring: Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna. Förvaltare: Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av SBC. Fastighetsskötare hyrs in genom SBC som också sköter enklare reparationer åt medlemmar. Juridisk person: Föreningen godkänner ej förvärv av juridisk person Föreningen vill träffa en köpare innan inflyttning. Föreningen har en hemsida att besöka för mer info: http://geras.bostadsratterna.se/hem   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor