Träkilsgatan 44, Göteborg

Bostadsrätt, 1,5 rok, 43m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Fantastisk 1,5 rok belägen i lugnt och grönskande område. Stora fönster samt en generös balkong finns vilken släpper in rikligt med ljus. Balkongen rymmer matplats samt caféset och ligger i ett sydostligt läge. Öppen och social planlösning i vardagsrum tillsammans med kök - perfekt bostad att umgås i. Rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. I avgiften ingår bredband, fiber samt telefoni. Nära till butiker, skola och förskola. Från Spåntorget dit det är 5 min promenad går buss 17 och på 15 min promenad till Östra Sjukhuset går spårvagn 1 och 5. Området gränsar till det stora Delsjöreservatet med badsjöar, motionsspår och Skatås motionsanläggning.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2013

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge sydost.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Träkilsgatan 44 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2013

Boarea

43m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

5 av 6 (Våningsplan 5 av 6. ) , Hiss finns

Rum

1,5 rok

Område

Björkekärr

Avgift

2 644 kr/mån

Varm - och kallvatten samt el tillkommer.

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Träkilsgatan 44, Göteborg

Bostadsrätt, 1,5 rok, 43m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,90584% och andel av årsavgiften är 0,90584%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Björken i Göteborg

Lägenhetsnummer:

352

Antal lägenheter:

68

Antal lokaler:

0

Information:

HSB Brf Björken bildades 2013 och består av 68st lägenheter, 1st lokal, 60st garageplatser och 7st p-platser utomhus. Antal lägenheter och lokaler: Föreningen består av 68st lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal. Den sammalagda boytan i föreningen är 4913kvm. Genomförda underhållsarbeten: 2015/2016: Obligatorisk ventilationskoll, OVK, Ny inredning i gemensamhetslokal, Förändring av lekredskap på lekplatsen Lagt om ett av föreningens lån, tecknat nytt med Telia gällande telefoni, data och TV, Tecknat skötselavtal för tak samt tecknat nytt städavtal Förväntad framtida utveckling: Planer på att fortsätta följa upp och hantera besiktningsanmärkningar och garantifel, Ekonomi: Ingen avgiftsförändring är planerad i dagsläget. I avgiften ingår värme, kabel-tv samt fiber från Telia. Separat mätning av vatten - och elförbrukning görs. TV/Bredband: Leverantör: Telia, fiber. Triple play. Övrigt: Radonmätning har gjorts i huset. Då mätningen hamnade över gränsvärdet håller detta just nu på att åtgärdas genom ökad ventilation för berörda lägenheten. OBS! Detta gäller inte denna lägenhet, nr 141.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola