Träringen 38D, Göteborg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Träringen 38D - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  91m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 (K+1+2) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Björkekärr

  Avgift

  6 800 kr/mån

  Femtiotalscharm i omtyckta Björkekärr

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Underbar femtiotalscharm med mycket originaldetaljer i grönskande Björkekärr. Badrummen renoverades i samband med stambytet ca 2008. Möjlighet att avnjuta solen på både fram- och baksidan vid uteplatsen och gräsmattan. Entréplanet är sällskapsplanet där kök, ett stort vardagsrum och badrum finns. På övre plan finns tre sovrum, förvaringsutrymmen och wc. I källaren finns ytterligare förvaringsutrymmen. Garage och parkeringsplats på tomten. Nära Trätorget med bl.a. mataffär, konditori och goda kommunikationsförbindelser. Härlanda tjärn ligger på gångavstånd med en härlig badplats och fina promenadslingor. Från Trätorget går buss 17 och med 15 min promenad till Östra Sjukhuset går spårvagn 1 och 5. Stabil och välskött HSB-förening. Försäljningsstart i aug/sep.

  Ansvarig mäklare

  Nils Sigurd

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-18 88 63

  nils.sigurd@lansfast.se Läs mer om Nils

  Extra kontaktperson

  Johanna Håkansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0763-91 78 33

  johanna.hakansson@lansfast.se Läs mer om Johanna

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Det finns tvättstuga och torkrum i närliggande fastighet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1956

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Uteplats med utgång från vardgasrummet, läge väster. Uteplats 2: Uteplats vid entrén, läge öster. Marken ägs av föreningen men den boende har tillgång att nyttja. Trädgårdsskötsel sköts av föreningen.

  Bilplats

  Eget garage intill huset ingår i avgiften. Finns även en p-plats utanför porten för den som har två bilar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,30761%

  Andel av årsavgift:

  0,31314%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  511

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  123 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor