Västra Stillestorpsgatan 9, Göteborg

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Västra Stillestorpsgatan 9 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1963-1971

Boarea

33,8m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsförmedling

Våning

1 av 6 (BV) , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Hisingen

Avgift

2 504 kr/mån

Värme, internet, kabel-tv, ip telefoni och garage

Utgångspris

1 595 000 kr

47 189 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Wieselgrensplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla slag, apotek, bank och Lundby sjukhus. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet och Nordic Wellness finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra, som tar dig in till centrum på bara några minuter! Här behöver man aldrig tänka på tidtabellen. I närområdet är ett flertal nybyggen och förändringar av omgivningen planerade vilket också gör detta till en attraktiv del av Göteborg.

  Ansvarig mäklare

  Rany Younan

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 45

  rany.younan@lansfast.se Läs mer om Rany

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Här välkomnas ni till en lägenhet med slitstark ekparkett och vita väggar kombinerad med vacker fondvägg. Finns goda förvaringsmöjligheter. Det stamrenoverade badrummet hittar ni direkt i hallen. Färgstämt och smakfullt kakel på vägg och klinker på golvet. Vidare in i bostaden kommer vi till det praktiska vardagsrummet med goda möbleringsmöjligheter samt det stora fönsterpartiet vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Här kan man få plats en med dubbelsäng och tillhörande möbler. Köket har en stilren och vacker inredning. Köket är väl försett med arbetsytor och vackra skåpdörrar i neutral design och färg som smälter bra in med lägenhetens charm. Maskinparken består av självavfrostande kyl/frys, spis/ugn samt fläkt. Matsalsdelen har sin naturliga plats vid fönstret som både ger ljus och utsikt. Välkomna på visning

  Övriga utrymmen

  Det finns ett källarförråd som tillhör lägenheten. Tvättstuga med torkrum, torktumlare och mangelrum finns. I föreningen finns två stycken fritidslokaler, en hobbylokal, gästlägenhet och gym. Kostnad för tillgång till gymmet är 40 kr/mån. Läs mer på: http://www.hsb.se/goteborg/linjalen

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1963-1971

  Föreningen har under 2010 genomfört ett stambyte av fastigheten och i samband med detta renoverat badrummen. I samband med stambytet byttes även el-stammarna och jordfelsbrytare samt jordade kontakter installerades.

  Bilplats

  Garageplats ingår i avgiften. Går att hyra ut garageplatsen om man så vill.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,12241%

  Andel av årsavgift:

  0,12241%

  Reparationsfond:

  2 901 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Linjalen

  Lägenhetsnummer:

  41

  Antal lägenheter:

  420

  Byggår:

  1963-1971

  Antal lokaler:

  32

  Allmänt om föreningen:

  HSB Linjalen omfattar 420st bostadsrättslägenheter, 6 studentlägenheter, en gästlägenhet samt ett antal gemensamma lokaler. Fastigheten innehas med tomträtt. Byggnad: Byggår: 1963-1971 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2018 Hösten startade fönsterbytet. 2016 Renovering av garagetak Västra Stillestorps g med ny lekplats ovan. 2014 Installerat postboxar i entrén 2014 Radonmätning avslutad med godkänt resultat 2012 Inglasning av balkonger, separering av el och vatten, byte av tak, besiktning av fastigheterna 2010-2012 Stamrenovering 2010 Ny el i samtliga lägenheter 2008 Garagerenovering, nytt låssystem Ekonomi: Månadsavgiften höjdes med 3 % 2019-07-01. För detaljerad information om ekonomi och renoveringar se årsredovisning och föreningens hemsida: http://www.hsb.se/goteborg/linjalen Ekonomi, månadsavgiften: I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv, ip telefoni och garage. Föreningen har individuell el- och vattenmätning. Föreningen debiterar efter verklig förbrukning, kostnaden läggs på månadsavgifterna. Renovering av balkonger samt inglasning. Kostnaderna för detta kommer att betalas som ett tillägg på avgiften tills avbetalning är gjord. se mer information på föreningens hemsida: http://www.hsb.se/goteborg/linjalen Övriga utrymmen: Det finns ett källarförråd som tillhör lägenheten. Tvättstuga med torkrum, torktumlare och mangelrum finns. I föreningen finns två stycken fritidslokaler, en hobbylokal, gästlägenhet och gym. Kostnad för tillgång till gymmet är 40 kr/mån. Läs mer på: https://www.hsb.se/goteborg/brf/linjalen/ Parkering: Garageplats ingår i månadsavgiften. Det finns garageplatser till samtliga 420 bostadsrättslägenheter i föreningen. Garagen ligger på Västra Stillestorpsgatan samt vid Övre Hallegatan 50 med flera gemensamma tvätt platser (högtryckstvätt). Föreningen erbjuder MC-garage samt extra parkeringsplats, fördelas enligt kösystem. Kabel-TV/Bredband: Nyligen blev Telia utsedd till leverantör av TV, bredband (100/100 Mbit) och IP-telefoni i föreningen. Detta ingår i månadsavgiften. Man betalar endast minuttaxa vid användning av IP-telefoni. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Övrigt: Föreningens expedition har öppet varje helgfri måndag. 17:00-19:00 Besöksadress: Västra Stillestorpsgatan 21, 417 13 Göteborg. Telefon: 031-51 67 05. Email: linjalen@telia.com Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Övrigt: Föreningen vill att alla köpare skall komma till exp eller kontakta dem via mail när inflyttning skett. Informationen baseras på avstämning med föreningen, årsredovisning samt föreningens hemsida 2019-08-22.  Annat:

  Besök gärna föreningens hemsida, https://www.hsb.se/goteborg/brf/linjalen/


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  118 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor