Virveltorget 6, Göteborg

2 645 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 28 Aug 17:30 - 18:15

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Virveltorget 6 - Göteborg

   Kommun

   Göteborg

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1968

   Boarea

   55m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   5 av 5 , Hiss finns

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Göteborg – Hisingen

   Avgift

   3 543 kr/mån

   Värme, vatten samt Telia-Trippel Play

   Utgångspris

   2 645 000 kr

   48 091 kr/m2

   Högst upp på våning fem med fri utsikt och ett av områdets absolut bästa lägen, finner vi denna välplanerade tvåa. Bostaden är toppmodern, erbjuder generöst ljusinflöde, högt i tak, stilrent kök och badrum samt stor uteterrass (ca 18m2) i söder med sol från förmiddag till sen kväll. Genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Såväl Backaplan, Kville Saluhall och centrala Göteborg nås på endast några minuter. Telia Triple Play ingår i avgiften. Ett boende för den kräsne.

   Ansvarig mäklare

   Mario Kotur

   Reg. Fastighetsmäklare

   0767-63 83 67

   mario.kotur@lansfast.se Läs mer om Mario

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-28 17:30:00 2019-08-28 18:15:00 40 Bostadsvisning Virveltorget 6, Göteborg 57,71968962, 11,93686286 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   -

   Bostadens disponeras enligt följande: Den välkomnande hallen har initialt kakel vid instigning som sedan övergår till parkett på golvet och ljusa väggar. Goda förvaringsmöjligheter via garderobvägg till höger. Det stilrena badrummet går i vita neutrala toner med grått klinker på golvet. Utrustningen består av dusch med vikbara duschväggar i frostat glas, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt handdukstork. Bekvämt med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Komfortvärme finns. Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Rummet erbjuder bra ljusinflöde och trevlig utsikt mot takåsarna. Lugnt, tyst läge. God förvaring längs ena väggen via skjutdörrsgarderober. Hallen öppnar upp sig mot kök och vardagsrum som är integrerade i en social och öppen planlösning. Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Här får du enkelt plats med en rejäl soffgrupp perfekt för stora sällskap. De stora fönsterpartierna skapar stort ljusinflöde och trevlig utsikt. Här finner vi också utgången som leder oss till terrassen. Från vardagsrummet nås bostadens stora terrass som är belägen i högt och fritt söderläge med sol från förmiddag till sen kväll. Här finns gott om plats för utemöbler och umgänge. Mysig utsikt över takåsarna. Mellan vardagsrum och kök är det öppen planlösning vilket skapar en känsla av rymd. Det fräscha köket går i tidlöst vitt och ovan arbetsbänken sitter ett vitt kakel. Den välutrustade maskinparken består av kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt köksfläkt. Köket erbjuder bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Naturlig plats för matbord, generöst ljusinflöde och fin utsikt. Genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Toppläge i föreningen.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1968

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   295 kr/månad

   Försäkring:

   95 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   295 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   1,9421%

   Andel av årsavgift:

   1,9421%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Skålpundet

   Antal lägenheter:

   49

   Byggår:

   1968

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Skålpundet Brämaregården 60:3 är en om- och tillbyggnad av en kontorsfastighet till lägenheter. Föreningen består av ett flerbostadshus innehållande 49 lägenheter med adresserna Övre Hallegatan 54 och Virveltorget 6. Föreningen bildades 2014 och huset färdigställdes 2016. Fastigheten innehas med tomträtt, nuvarande avtal gäller till och med juli 2028 Byggherre för projektet är Balder. Byggnad: Byggår: 1968 Renoverings år: 2015-2016 Uppvärmning: Fjärrvärme Ekonomi: Avgiften höjdes med 5% i årsskiftet 2019. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår. Värme, vatten samt Telia-Trippel Play (Digital-TV, Internet (10/10) & IP-telefoni). Hushållsel ingår ej i avgiften. Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. Gemensamhetslokaler: Medlemmarna har tillgång till cykelrum samt ett rum för barnvagnar och rullstolar. Parkering: Föreningen hyr genom blockavtal 20 parkeringsplatser i garage i den angränsade fastigheten som ägs av Brf Linjalen. Kostnad för dessa är 800:- / månad. I dagsläget finns det lediga platser. KabelTv/Bredband: Fastigheten är ansluten med fiber. Föreningen har tecknat kollektivt avtal avseende Triple play, det vill säga bredband, telefoni och TV med Telia. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg Hansa. Bostadsrättstillägg ingår. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick Förvaltning AB Övrigt: Vidare gäller huvudregeln vid försäljning, vilket innebär att köparen betalar både överlåtelse och pantsättningsavgift. Överlåtelseavgiften: 1 163 kr (2.5% av basbeloppet) Pantsättningsavgiften: 465 kr (1% av basbeloppet) Informationen baseras på avstämning med föreningen 2019-05-15   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   144 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor