Litteraturgatan 209, Hisings Backa

1 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Litteraturgatan 209 - Hisings Backa

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

39,8m2

Våning

1 av 5 , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Hisings Backa

Avgift

2 366 kr/mån

Värme, vatten, digital-TV och bredband

Utgångspris

1 650 000 kr

41 457 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  En trappa upp finner vi denna nyproducerade etta med öppen planlösning!

  En trappa upp finner vi denna nyproducerade etta med öppen planlösning, sovalkov, stilrent kök, badrum i toppskick samt fransk balkong. Bostaden erbjuder genomgående smakfulla färg- och materialval. Bredband ingår i den låga avgiften. Här bor ni med omedelbar närhet till Stig Center samt Selma lagerlöfs torg som just nu genomgår en väldigt omfattande ombyggnation. Torget börjar ta form med 800 nya bostäder, idrottshall, galleria, stadsdelshus med rum för kultur, torg och parker. Även Backaplan och centrala Göteborg nås snabbt och smidigt tack vare leden samt utmärkta kommunikationer.

  Ansvarig mäklare

  Tayfun Patat

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 41

  tayfun.patat@lansfast.se Läs mer om Tayfun

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Från hallen får man en bra överblick över lägenhetens planlösning. Goda användningsmöjligheter i entrén. Plats finns för sittmöbel, avlastningsbord och hatthylla. Badrum Från hallen når ni det helkaklade och mycket stilrena badrummet. Utrustningen består av dusch, handfat med kommod, wc-stol, spegelskåp samt kombinerad tvätt/torkmaskin. Kök Köket har en stilren och vacker inredning och är väl försedd med goda arbetsytor i neutral design och färg som smälter bra in i bostadens karaktär. Köket är väl utrustat med bl.a. häll, ugn, diskmaskin, mikro, fläkt samt kyl/frys. Naturlig matplats vid fönsterpartiet med plats för större sällskap. Vardagsrum/Sovalkov Här får du enkelt plats med en rejäl soffgrupp, perfekt för stora sällskap. De stora fönsterpartierna skapar stort ljusinflöde. Smart planlösning med separat sovalkov.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,7924%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Nils Holgersson

  Lägenhetsnummer:

  1112

  Antal lägenheter:

  0

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Nils Holgersson i Göteborg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 2017 . I föreningen finns 87 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Byggår: 2017-2019 Uppvärmning: Vattenburna radiatorer som förses med fjärrvärme. Ventilation: FX aggregat med värmeåtervinning. Föreningen äger marken Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Nyproduktion 2019 Ekonomi, månadsavgiften: I avgiften ingår värme, vatten, digital-TV och bredband. Kostnad för hushållsel tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning. Övriga utrymmen: Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd. Vidare har man tillgång till cykelrum, barnvagns/rullstolsförråd, tvättstuga samt återvinningsrum. Parkering: Föreningen disponerar inte över egna parkering eller garageplatser. Göteborg stad har ett parkeringshus på andra sidan gatan som öppnar i september i vilket medlemmar kommer kunna söka parkeringstillstånd. Kabel-TV/Bredband: Föreningen är ansluten till TV, telefoni och bredband via fiber hos ComHem. 50 Mbit ingår i avgiften. Förvaltare: Föreningens förvaltning sköts av Bo Trygg AB Övrigt: En överlåtelseavgift tas ut om ca 1163 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019. Informationen ovan är tagen från ekonomiska plan samt stadgar. Avstämning med Botrygg 2019-07-04. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor