Budgivning pågår

Berguven 12, Hovås

Aktuellt bud

2 995 000 kr

Utgångspris 2 995 000 kr

Budgivare 1 13/06 kl: 13:53 - 2 995 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Berguven 12 - Hovås

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  63m2

  Våning

  1 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 614 kr/mån

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  47 540 kr/m2

  Stor nyproducerad 2:a i nya Hovås!

  Nu finns tillfälle att förvärva en nyproducerad (2018) och välplanerad 2:a om 63 kvm i populära Nya Hovås! Väldisponerad planlösning med härliga ytor för socialt umgänge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den stora balkongen med många soltimmar att avnjuta. Stor och välkomnande hall med gott om plats för förvaring. En spännande och attraktiv stadsdel växer fram i Nya Hovås. Ett havsnära område med vacker natur och idyllisk lugn. Ett optimalt läge med moderna bostäder som samlas kring ett levande centrum - ett populärt område för både par och barnfamiljer. Goda kommunikationer leder dig med enkelhet in till Göteborgs citykärna såväl som salta bad. I närområdet finns naturområden, service, restauranger, shopping och kultur. För den sportintresserade finns i området Sveriges äldsta golfbana, Göteborgs GK med sin 18-håls runda. Perfekt boende för såväl gammal som ung. Välkommen att trivas!

  Ansvarig mäklare

  Filip Bahno

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 59

  filip.bahno@lansfast.se Läs mer om Filip

  Extra kontaktperson

  Julia Hellman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 55

  julia.hellman@lansfast.se Läs mer om Julia

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Välkommen in i en luftig lägenhet med en lyxig och smakfull stil! Från hallen ges en bra överblick över lägenhetens tilltalande planlösning. Gott om plats för avhängning i form av stor och extra djup garderob med skjutdörrar. Vita väggar och vitlaserat parkettgolv genomgående i hela bostaden. Badrummet hittar ni direkt till höger i hallen. Ytan är väldisponerad med både tvättmaskin och torktumlare med bänk och skåp ovanför. Övrig utrustning består av golvvärme, tvättställ, underskåp, handdukstork, spegelskåp med belysning samt vikdörrar i glas. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning och erbjuder generösa ytor för många att umgås på. Ett härligt ljus flödar både från kökets och vardagsrummet stora fönsterpartier. Gott om plats för större möblemang och sällskap. Härifrån når vi också den härliga balkongen som erbjuder många soltimmar samt plats för större möbler. Det stilrena köket är komplett utrustat med mikro inbyggt i bekväm arbetshöjd, ugn, häll, fläkt, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. I det stora sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, avlastningsbord och arbetsplats. Garderobsväggen som har måttanpassade skjutdörrar längs rummets långsida löser förvaringen. Även här följer fint vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett källarförråd. Föreningen har flera gemensamma utrymmen och såsom en gemensam uteplats, övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal. http://www.berguvenuggleberget.se för att ta del av bra information om föreningen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  TV & bredband

  Bilplats

  Garageplats finns att hyra för 1500kr/mån. Garaget ligger i anslutning till fastigheten.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,54458%

  Andel av årsavgift:

  1,54461%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Berguven

  Antal lägenheter:

  52

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Förening:Brf Berguven Brf Berguven består av två flerbostadshus med 52 bostadsrätter.  Parkering:

  52 garageplatser.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har flera gemensamma utrymmen och såsom en gemensam uteplats, övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor