Budgivning pågår

Lergöksgatan 11, Västra Frölunda

2 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lergöksgatan 11 - Västra Frölunda

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  81m2

  Våning

  0 av 3 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Grimmered

  Avgift

  5 250 kr/mån

  Utgångspris

  2 950 000 kr

  36 420 kr/m2

  Modern fyra från 2016 med insynsskyddad uteplats i Södra Grimmered!

  En modern och välplanerad 4:a uppförd 2016 med stor uteplats i sydvästläge! Ett bekvämt boende i nyskick. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fint ljus via stora fönsterpartier. Generösa sällskapsytor med flödande ljus och en egen insynsskyddad uteplats! En mycket smakfull lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende! Tre eleganta sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och flertalet garderober. Här bor man nära Ruddalens rekreationsområde med härlig natur och fina motionsspår, all tänkbar service som Frölunda Torg erbjuder samt cykelavstånd till salta havsbad och Göteborgs vackra skärgård. Fina cykelvägar leder snabbt in till stan och till Slottsskogen, Botaniska och Röda sten. Bra kommunikationer från både Lergöksgatan och vid Frölunda Torg.

  Ansvarig mäklare

  Filip Bahno

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 59

  filip.bahno@lansfast.se Läs mer om Filip

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  En modern och fin lägenhet, nyproducerad 2016 som erbjuder ett boende med hög kvalitet och bekvämlighet med stor insynsskyddad uteplats i sydvästläge! Rymlig hall med vacker ekparkett som sträcker sig in i lägenhetens övriga rum och skapar en fin helhetskänsla. Bra plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i klädkammare. Smakfullt kök med vita skåpsluckor och vita kakelplattor satt i halvförband ovanför diskbänken. Stor matplats belägen vid fönstret. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar ljus och luftig miljö med gott om plats för umgänge. Utrustat med hel kyl och frys, fläkt, spis, diskmaskin samt mikro i bekväm arbetshöjd. Samtliga vitvaror i rostfritt. Från köket fortsätter den öppna planlösningen mot vardagsrummet, som har plats för soffgrupp och fönsterparti som ger ett fint ljus. Härifrån nås den underbara uteplatsen i sydvästläge. Badrum Stilrent badrum med vitt kakel på väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Ytan är väldisponerad med både tvättmaskin och torktumlare från Cylinda med bänk och skåp ovanför. Övrig utrustning består av tvättställ, underskåp, spegelskåp med belysning samt vikdörrar i glas. Sovrum Här finns tre eleganta sovrum, varav ett är större och lämpligt för dubbelsäng. De två mindre sovrummen har varsin garderob, det större har tre och utanför sovrummen finns ytterligare en garderob. Samtliga sovrum har vitmålade väggar och vacker ekparkett genomgående. I uppgången finns även barnvagnsrum samt cykelrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Välkommen på visning!

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör vindsförråd, hiss hela vägen upp till vinden. Det finns gemensam cykeförvaring.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  TV

  Fibernät för IP-telefoni, internet och TV

  Bredband

  Fibernät för IP-telefoni, internet och TV

  Uteplats/Balkong

  Stor uteplats i sydvästläge

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,74193%

  Andel av årsavgift:

  1,74193%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Lergöken

  Antal lägenheter:

  72

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Lergöken består av 72 bostadsrätter i 4 st byggnader. Lägenheterna är 2 rok, 3 rok och 4 rok mellan 52 kvm och 81 kvm. Föreningen planerar att bygga en grill utomhus för att kunna nyttjas av medlemmarna samt att glasa in balkongerna.  Annat:

  Bostadsrättsföreningen Lergöken består av 72 bostadsrätter i 4 st byggnader. Lägenheterna är 2 rok, 3 rok och 4 rok mellan 52 kvm och 81 kvm. Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, placerad på vinden. Här finns även barnvagns/rullstolsrum. Föreningen har 47 parkeringsplatser. Till dem är det separat kö.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor