Transistorgatan 31, Västra Frölunda

2 990 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 23 Sep

Bokad visning - anmäl dig här

Anmäl till visning

Adress

Transistorgatan 31 - Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

66m2

Våning

0 av 6 , Hiss finns

Rum

2 rok

Avgift

3 287 kr/mån

Vatten, avlopp, sophantering, bredband, värme, kabel-TV ingår i avgiften.

Utgångspris

2 990 000 kr

45 303 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   VÄLPLANERAD TVÅA MED UTERUM

   Välplanerad tvåa med uterum i grönt och lugnt område, nära kommunikationer och all service! Från hållplatsen Musikvägen tar du dig lätt in till stan eller till Frölunda Torg med sitt breda utbud. Uppskattar man natur är man alldeles i närheten av Ruddalens rekreationsområde. Välkommen att flytta in och trivas!

   Ansvarig mäklare

   Julia Jerksten

   Reg. Fastighetsmäklare

   0767-63 83 58

   julia.jerksten@lansfast.se Läs mer om Julia

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-09-23 00:00:00 2019-09-23 00:00:00 40 Bostadsvisning Transistorgatan 31, Västra Frölunda 57,6564729, 11,92116074 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Välkommen in till denna hemtrevliga lägenhet från 2013 som passar även den kräsnaste. Du välkomnas in i bostaden i en mycket rymlig hall med klädkammare som ger god förvaring. Önskar man ytterligare avhängning och förvaringsmöbel ges det gott om utrymme att inreda med detta efter tycke och smak. De vita väggarna gör hallen ljus och ger dessutom känslan av rymd. I anslutning till hallen finner vi ett badrum med skön golvvärme och välutrustat med WC, duschkabin, tvättmaskin, torktumlare och kommod. Dessutom har badrummet flera förvaringsskåp samt en rejäl tvättbänk att vika tvätt på, och med tanke på badrummets storlek finns dessutom utrymme att hänga tvätt om så önskas. Det svarta kaklet går i enlighet med resten av bostaden. Bostadens absoluta attribut är det öppna landskapet mellan kök och vardagsrum, med utgång till ett inglasat uterum. Här har vi stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och matplats, samt andra förvaringsmöbler om så önskas. Köket är välutrustat med spis, ugn, fläkt, kyl, frys och mikrovågsugn. Från den öppna ytan av vardagsrum och kök når vi lägenhetens inglasade uterum. Här finns gott om plats att njuta av både soliga dagar och svalare kvällar. Tack vare värmelamporna och den skorstensfria kaminen blir det behaglig värme här trots att det är snö utanför fönstret. Bostaden har ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och andra möbler efter önskemål. Som pricken över i:et i sovrummet finns inbyggd garderobslänga. Välkommen att flytta in och trivas!

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2013

   Uteplats/Balkong

   Lägenheten har en inglasad uteplats.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   250 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Elkostnad:

   150 kr/månad

   Total driftkostnad:

   250 kr/månad

   Andel i föreningen:

   1,63401%

   Andel av årsavgift:

   1,67672%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   BRF Järnbrottsparken

   Antal lägenheter:

   52

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Järnbrottsparken består av två energiefektiva lågenergihus med 52 lägenheter samt 21 garage och 24 parkeringsplatser. Den totala boarean är 3993 kvm är fördelat på 2 st 1:or, 14 st 2:or, 23 st 3:or och 14 st 4:or. Alla lägenheter har antingen en rymlig balkong eller uteplats samt eget vindsförråd. Barnvagn/rullstolsrum samt teknikrum i huset. På gården finns cykelrum samt soprum med källsortering.   Parkering:

   Parkering kostar 500 kr månad. Garage 750 kr i månaden.   Energideklaration

   Energiklass:

   C

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2015-05-15

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor