Brännhögsvägen 15, Mölnlycke

2 000 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Brännhögsvägen 15 - Mölnlycke

  Kommun

  Härryda

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  63m2

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok

  Område

  Mölnlycke

  Avgift

  4 000 kr/mån

  Utgångspris

  2 000 000 kr

  31 746 kr/m2

  Lägenhet i Centrala Mölnlycke

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Detta är en Försprångsbostad, du är välkommen att lämna en intresseanmälan redan idag. På Brännhögsvägen 15 Presenteras en välplanerad 2 ROK om 63 Kvadrat. Lägenheten är belägen i centrala Mölnlycke, du tar dig enkelt med Grön Express till centrala Göteborg på 15 minuter.

  Ansvarig mäklare

  Elias Boström

  Reg. Fastighetsmäklare

  0768-07 16 84

  elias.bostrom@lansfast.se Läs mer om Elias

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Ökad ventilation pågår. Ökad trivsel på gården. Stammarna är renoverade 2010. Målat om cykelkällare samt en del andra allmänna utrymmen.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Rakt genom Mölnlycke rinner den vackra Mölndalsån, en livgivande pulsåder. Runt den byggdes Mölnlycke fabriker, och i anslutning till dem växte samhället fram. Textilproduktion och handelsträdgårdar har präglat staden sedan andra hälften av 1800-talet. I dag är fabriksområdet renoverat och den arkitektoniskt intressanta platsen hyser restauranger och företag. Under 2000-talet har en urban stadskärna växt fram, där Mölnlycke resecentrum med järnvägsstation och bussterminal garanterar goda kommunikationer och där moderna hus invid promenadvänliga kajer och gångbroar speglar sig i vattnet. Finns i området: Wendelsbergsparkens naturupplevelser Kulturhus Sporthallar Gott om förskolor, skolor och gymnasium Mycket goda kommunikationer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Hsb :s Brf Backen i Härryda

  Antal lägenheter:

  62

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Barnvagns- och cykelförråd, finns ett i varje hus. Föreningens expedition och tvättstuga finns vid uppgång 13. I tvättstugan finns det två tvättmaskiner, en matt-tvättmaskin, två torktumlare, två torkrum samt mangel. Bastu, finns vid uppgång 15. Hobbyrum, finns i källaren vid uppgång 11.  Föreningens ekonomi:

  Stabil och välskött förening. I dagsläget finns det inga avgiftshöjningar inplanerade.  Gjorda renoveringar:

  Ökad ventilation pågår. Ökad trivsel på gården. Stammarna är renoverade 2010. Målat om cykelkällare samt en del andra allmänna utrymmen.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor