Kaponjärsvägen 46, Marstrand

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kaponjärsvägen 46 - Marstrand

  Kommun

  Kungälv

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  56m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Koön

  Avgift

  3 888 kr/mån

  Inkl. TV, bredband, telefoni, p-plats, vatten, avlopp och sophämtning.

  Som utgångspris

  1 995 000 kr

  35 625 kr/m2

  Påkostad tvåa med attraktivt soligt läge!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På nybyggda Hareslätt - Koön, har vi nu förmånen att erbjuda en av de mycket efterfrågade tvårumsbostäderna med ljus och öppen planlösning. Ett hem i nyskick och genomtänkta påkostade tillval som ger det lilla extra. Läget är dessutom helt perfekt för att minimera insyn där den stora balkongen, med påkostad motordriven markis, ligger med absolut bästa tänkbara solförutsättningar. Utanför dörren finns samtidigt den vackra naturen med lummiga omgivningar, flertalet promenadstråk och fina utsiktspunkter för att blicka ut över Marstrandsön. Här får man snygga och enhetliga ytor med ljusa målade väggar och ett genomgående massivt enstavigt parkettgolv med fasade kanter. Stort sovrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett kök med gott om både arbetsytor och förvaring. Förmånlig månadsavgift där tv, bredband, telefoni och parkering ingår. Att bo på Koön och den omedelbara närheten till Marstrands vackra miljöer och rika historiearv är få förunnat! Inte minst när man samtidigt omges av badmöjligheter från stränder och klippor tillsammans med välbesökta restauranger, fik och barer i en minst sagt genuin miljö. Här finns även mataffär (med beställningsmöjlighet från systembolaget), Marstrands havshotell, vårdcentral och apotek. Med Marstrandsexpressen blir kommunikationerna smidiga tack vare möjligheten för direktbuss till centrala Göteborg. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0760172805 för intresseanmälan och mer information!

  Ansvarig mäklare

  Robin Bergendahl

  Reg. Fastighetsmäklare

  0760-172805

  robin.bergendahl@lansfast.se Läs mer om Robin

  Extra kontaktperson

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare/Partner

  0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se Läs mer om Tove

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Läs mer om bostaden!

  Välkommen till Kaponjärsvägen 46! Tack vare den överbyggda loftgången erbjuds möjligheten till en egen uteplats redan vid dörren. Väl inne ser ett praktiskt klinkergolv till att underlätta vardagen där hallen är rymligt möblerbar med plats åt både skor och avhängning tillsammans med en tilltagen klädkammare. Direkt till vänster väntar badrummet. Snyggt helkaklat i sobra färger med dusch, wc och tvättställ. Här samsas även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med värmepannan vilken förser den sköna golvvärmen som finns i bostadens alla rum. Sovrummet kommer härnäst och ligger ogenerat mot den lummiga baksidan. Här ryms enkelt en större säng tillsammans med förvaring och en liten kontorshörna. Ljuset flödar tack vare alla dess fönster där hörnplaceringen är ett trevligt extra inslag. Vidare in i bostaden tar vardagsrum och kök över i en tilltalande öppen planlösning. Här finns allt man kan önska på en lättmöblerad yta som tar hand om större sittmöbel och matplats utan problem. Köket ramas in mycket snyggt med sin betonginspirerade bänkskiva, fasade kakel och vackra porslinsho. Självklart erbjuds alla bekvämligheter från rostfria vitvaror som kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt och infälld diskmaskin. Missa inte till sist balkongen som ligger perfekt solvänd samtidigt som den stora motordrivna markisen (styrd via fjärrkontroll) kan täcka hela ytan och ger en möjligheten att vara här både vid regn och starkaste solsken. Välkommen att ta del av en fin och påkostad bostad som fortfarande luktar som nytt!

  Läs mer om området!

  Marstrand och Koön är en charmig del av vår härliga västkust, fylld av liv hela sommarsäsongen. Vintertid finner ni lugn och ro. Ön är känd över hela världen för sina seglingsevent och sin historia. Här finner ni både åretruntboende och semesterfirare. Hareslätt ligger på Koön belägen på en hylla i landskapet med utsikt över staden. Läget är gynnsamt tillräckligt högt över havet för att slippa kylan från det kalla vattnet vinter och vår. Kontakten med Koöns tätare stadsbebyggelse stärks genom att huvudgångstråket från staden till Rosenlundsområdet går genom Myren och upp till Hareslätt. Här är lugnt och tyst med fina strövområden inpå knuten. Tätt inpå husen kryper naturen med berg, ljung och kaprifol. Miljön är fantastisk för barnlekar, sköna dofter och en upplevelse för alla åldrar. På Marstrand finns dagis, låg- och mellanstadieskola. Fritidshem och aktivitetshus (båtellet). På Marstrandshavshotell finns gymanläggning, spa, härlig uteservering och utsökt mat. Annars hittar ni handel på Coop nere vid färjeläget. Tennisbana finns i närområdet.

  Övriga utrymmen

  Varmförråd framför huset.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump till vattenburen golvvärme.

  TV & bredband

  TV, telefon och bredband via fiber där Telias Triple Play ingår i månadsavgiften. Paketet innehållet: TV med kanalpaket Lagom, bredband 10/10 Mbit/s och bredbandstelefoni.

  Uteplats/Balkong

  Stor solvänd balkong med insynsskyddande duk och motordriven markis som kan täcka hela ytan, läge sydväst.

  Bilplats

  En fast parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Gemensamma parkeringar finns att tillgå i området.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Marstrand och Koön är en charmig del av vår härliga västkust, fylld av liv hela sommarsäsongen. Vintertid finner ni lugn och ro. Ön är känd över hela världen för sina seglingsevent och sin historia. Här finner ni både åretruntboende och semsterfirare. Här finns allt man önskar i ett mindre samhälle, fina promenadsträckor i naturminjö och bland charmiga husknutar. Salta bad från både stränder och klippor. Restauranger, fik och barer belägna i trevlig genuin miljö. Ni finner mataffär (med beställningsmöjlighet från systembolaget), vårdcentral och apotek. Hamnen erbjuder plats för båtälskare och kommunikationerna är goda! På Hedvigsholmen finns bostadsrätter i klassiskt byggda trähus med grönskande innergårdar och med gångavstånd till badplats.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  520 kr/månad

  Försäkring:

  30 kr/månad

  Elkostnad:

  140 kr/månad

  Uppvärmning:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  520 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Uppvärmning inkluderar kostnad för varmvatten.

  Andel i föreningen:

  2,6948%

  Andel av årsavgift:

  2,6948%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-08

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med återvinning

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump till vattenburen golvvärme.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Högvakten Marstrand

  Lägenhetsnummer:

  F 2:2

  Antal lägenheter:

  32

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Högvakten bildades 2016 och består av 32 lägenheter fördelade på åtta hus i två våningar med fyra lägenheter per hus. Föreningen är belägen i det mysiga området Hareslätt med gångavstånd till salta bad, vackra promenadstråk och kommunikationer. Området har en blandad bebyggelse med både bostadsrätter och villor.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar.  Gjorda renoveringar:

  Inga kommande renoveringar planeras.  TV/Internet:

  TV, telefon och bredband via fiber där Telias Triple Play ingår i månadsavgiften. Paketet innehållet: TV med kanalpaket Lagom, bredband 10/10 Mbit/s och bredbandstelefoni.  Parkering:

  En fast parkeringsplats följer med varje lägenhet. I området finns gemensamma parkeringar.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor