Kantor Edgrens Väg 8A, Lerum

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Tis 22 Okt 17:30 - 18:00

Välkommen att boka dig på visning!

Anmäl till visning

Adress

Kantor Edgrens Väg 8A - Lerum

Kommun

Lerum

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

64m2

Våning

2 av 3 , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Lerum

Avgift

4 410 kr/mån

Utgångspris

1 995 000 kr

31 172 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   LERUM - CENTRALT BELÄGEN GAVEL 3:A MED BALKONG

   Mitt i centrala Lerum med gångavstånd till all tänkbar service , kan vi nu erbjuda en ljus och trevligt planerad gavellägenhet om tre rum och kök. Smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin. Stambyte gjordes 2010. Köket är välutrustat och endast några år gammalt. Fina parkettgolv i hela lägenheten. Endast några minuters promenad till pendeltåget som tar dig till centrala Göteborg på ca 20 min. Bredband upp till 100 Mbit ingår i avgifter. Välskött förening med stabil ekonomi.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-22 17:30:00 2019-10-22 18:00:00 40 Bostadsvisning Kantor Edgrens Väg 8A, Lerum 57,77192385, 12,27165714 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Hallen välkomnar dig direkt med ett praktiskt klinkergolv innanför entrén. Här finns en garderob för ytterkläder och skor. Badrummet till vänster är helkaklat med dusch och vikbara duschväggar. Vitt fräscht kakel på väggarna. Toaletten är vägghängd, vilket underlättar städningen. Här finns även en tvättmaskin och handdukstork. Lägenheten erbjuder två fina sovrum, ett större som har plats för en dubbelsäng. Nytt kök med högblanka skåp och lådor. Skåpen är i fullhöjd och ger rikligt med förvaringsmöjligheter. Svarta bänkskivor och ett snyggt, rustikt klinker i mörkbrun ton, bakom spisen och diskbänken. Köket är välutrustat med spishäll, ugn, mikro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Matbordet har sin givna plats vid gavelfönstret som släpper in härligt ljus till denna lägenhet.

   Övriga utrymmen

   Förråd finns i källaren. Gemensam tvättstuga i angränsande fastighet.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1959

   Stambyte gjordes 2010

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Bilplats

   P-plats separat kö, 196 kr/mån Garage separat kö, 380 kr/mån

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Lerumskommun, här finns allt man kan önska sig och lite till. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffär, restauranger, caféer samt en trevlig torghandel. Även annan service såsom vårdcentral, tandläkare, BVC och gym finner ni centralt. Här finns även något för den friluftsintresserade, då naturupplevelserna är många med skogar och sjöarna Aspen och Stamsjön, som har fina badplatser. Bra beläget intill Aspen finner ni Nyebroparken som erbjuder en stor och fin lekplats som uppskattas av de minsta. Vill man bege sig ut på en joggingtur eller promenad finns det olika elljusspår att välja på. Vid Aspen ligger också Lerums Seglarsällskap som är en av Sveriges största jolleklubbar. I Lerum råder det fiskevårdsåtgärder vilket gör att här erbjuds mycket bra fiske året runt! Lerum erbjuder mycket bra förskolor, skolor och gymnasium vilket gör Lerum till en ypperlig stad för barnfamiljer. Och för de idrottsintresserade erbjuds här ett rikt föreningsliv, som erbjuder allt från fotboll och handboll till ishockey. Vattenpalatset är ett mycket populärt utflyktsmål dit folk i alla åldrar vallfärdar. Kulturlivet i Lerum bjuder på både teater och historiska byggnader.

   Kommunikation

   Kommunikationerna med både buss och tåg är mycket goda och väl utbyggda. Vill man på ett snabbt och smidigt sätt ta sig in till Göteborg centrum eller Alingsås finns pendeltåget och vill man hellre ta bussen finns turer som utgår från Göteborg och som stannar på de olika orterna inom kommunen.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Kommentar:

   Hushållsel samt hemförsäkring tillkommer.

   Andel i föreningen:

   0,99019%

   Andel av årsavgift:

   0,98983%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-28

   Byggnad

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Stambyte gjordes 2010

   Förening

   Föreningens namn:

   Riksbyggen Brf Lerumshus nr 3

   Lägenhetsnummer:

   24

   Antal lägenheter:

   108

   Antal lokaler:

   0

   Energideklaration

   Energiklass:

   E

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   113 kWh/m2 per år

   Deklarationsdatum:

   2019-02-14

   Primärenergital:

   125 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor