Kvarnbyvallen 15, Mölndal

2 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 29 Apr 18:15 - 18:45

   Välkommen att boka dig på visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Kvarnbyvallen 15 - Mölndal

   Kommun

   Mölndal

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2017

   Boarea

   49m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   -1 av 5 (1 trappa ner) , Hiss finns

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Kvarnbyvallen

   Avgift

   2 872 kr/mån

   Inkl värme och kallvatten. Tillkommer kostnad utefter förbrukning för varmvatten. Tillkommer obligatorisk kostnad för bredband om 221 kr/månad. Tillkommer obligatorisk kostnad för administration om 17 kr/månad.

   Utgångspris

   2 295 000 kr

   46 837 kr/m2

   Magisk lägenhet med en lika magisk utsikt!

   Här har du en lägenhet som bokstavligen talat har allt. Här får du bland annat en rejäl balkong soligt och fritt läge, ett fint kök från Marbodal med all utrustning du kan önska, ett påkostat och lyxigt badrum med kombimaskin från Siemens, ett rejält sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och avhängningsmöjligheter samt ett väl tilltaget vardagsrum med magisk utsikt. På Kvarnbyvallen 15 bor du inte enbart med en fin utsikt, du har också naturen, badsjöar, skolor och centrala Göteborg på bekvämt avstånd. Buss avgår regelbundet och går raka vägen till Göteborg. Med områdets gemensamma hiss kan du på 5 nå Mölndal centrum och dess fina galleria som erbjuder över 70 butiker. Från Mölndals centrum avgår både spårvagn, tåg och buss till Göteborg, Frölunda och Kungsbacka. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning.

   Ansvarig mäklare

   Linn Asplund

   Reg. Fastighetsmäklare

   0704-94 77 37

   linn.asplund@lansfast.se Läs mer om Linn

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-04-29 18:15:00 2019-04-29 18:45:00 40 Bostadsvisning Kvarnbyvallen 15, Mölndal 57,6577086091832, 12,0235061645508 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Rymlig och ljus hall. Här finns också en rejäl skjutdörrsgarderob för förvaring och avhängning.

   Badrum

   Fint badrum med klinker och kakel i tidlösa färger. I badrummet finns det duschväggar, wc, spegelskåp, kommod, takdusch samt kombimaskin (Siemens).

   Kök

   Fint kök i vitt från Marbodal. Gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Öppen och modern planlösning mot vardagsrummet. En lägenhet för middag i goda vänners lag. Köksutrustning består av kombinerad kyl/frys (Siemens), Micro, Integrerad diskmaskin (Siemens), ugn (Siemens), fläkt (Franke) samt spis (Siemens).

   Vardagsrum

   Ljust och öppet vardagsrum med fin utsikt över Mölndal. Vita väggar och stilrent parkettgolv.

   Sovrum

   Nyligen ommålat sovrum. Sovrummet kan möbleras med en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns en rejäl skjutdörrsgarderob.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2017

   Uteplats/Balkong

   Stor balkong i ett soligt och fritt läge! Denna är dessutom inglasad så att det kan användas stora delar av året. Soligt sydvästligt läge!

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   270 kr/månad

   Elkostnad:

   150 kr/månad

   Vatten/avlopp:

   120 kr/månad

   Total driftkostnad:

   270 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   0,9787%

   Andel av årsavgift:

   0,97873%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-11

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Podium

   Lägenhetsnummer:

   50901

   Antal lägenheter:

   80

   Byggår:

   2017

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Allmänt om föreningen Byggår 2015-2017. Inflytt skedde i slutet av 2016. Omfattar adress Kvarnbyvallen 11-19. Byggnadsprojektet genomförs som totalentreprenad av JM AB. Antal lägenheter och lokaler I föreningen finns det två bostadshus i 5-6 våningar samt källare med totalt 80 lägenheter. Parkering 58 p-platser. 400 kr /månad. 11 parkeringsplatser med eluttag. 500 kr/månad. Korta köer i dagsläget. Övriga utrymmen Barnvagnsrum och cykelrum. Finns förråd tillhörande lägenheten i källaren. Ekonomi God ekonomi. Sänkning av månadsavgiften med 5 kr fr.o.m juli. Uppvärmning Fjärrvärme Kabel-tv/ Bredband Telia Triple Play med bredband, fast telefoni och TV. Fiber finns. Information tagen från ekonomisk plan samt är kompletterad med information av föreningens styrelse.   Energideklaration

   Status:

   Ej utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor