Morkullevägen 69, Ellös

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Morkullevägen 69 - Ellös

Kommun

Orust

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018

Boarea

61,3m2

Areauppgifter från bostadsrättsföreningen.

Våning

1 av 2 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Orust

Avgift

3 704 kr/mån

Utgångspris

1 695 000 kr

27 651 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ljus och modern tvårumslägenhet med ett natur och havsnära läge.

  Välkommen till denna tvårummare om 61.3 kvadratmeter i nybyggda brf Västerhavet. Bostaden är en stilren, modern och påkostad lägenhet med havsutsikt. Den nuvarande ägaren har gjort helt rätt tillval som bl.a bänkskivor i granit, enstavsparkett, och ett smakfullt påkostat badrum. Därutöver erbjuder detta boende bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och fristående förråd. Brf Västerhavet andas livskvalitet, som solnedgång i horisonten, bastu med utsikt över de mest pittoreska skärgårdssamhällen som bl.a Gullholmen och Käringön samt innergård med boulebana och fina planteringar. Just den här bostaden ligger längst ut mot havet, på områdets absolut bästa läge. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Andreas Lidenfors

  Franchisetagare/Mäklare

  0760-244181

  andreas.lidenfors@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Extra kontaktperson

  Johan Nilsson

  Franchisetagare/Mäklare

  0760-24 19 00

  johan.nilsson@lansfast.se Läs mer om Johan

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en inbjudande hall med hatthylla och gott om förvaring i klädkammare. Här finns tapetserade väggar, klinkergolv och parkettgolv.

  Kök

  Rymligt, modernt och välplanerat kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrummet. Tapetserade väggar och parkettgolv. Den maskinella utrustning som finns är spis, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Här har den nuvarande ägaren maxat sina tillval med bl.a bänkskiva i granit.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är ljust och öppet med fin utsikt och stora fönster med härligt ljusinsläpp. Rummet har tapetserade väggar och parkettgolv. Härifrån nås den stora altanen på 32 kvm.

  Sovrum 1

  Från vardagsrummet når du detta sovrum som är rymligt med plats för bl.a dubbelsäng. Sovrummet har stilren tapet och parkettgolv.

  Badrum 1

  Ett fräscht badrum med toalett, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare och handfat. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar. Även här är det rätt gjorda tillval.

  Klädkammare

  Rymlig klädkammare med parkettgolv.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme samt FTX med återvinning

  Uteplats/Balkong

  Uteplats i västerläge med magnifik utsikt

  Bilplats

  Parkeringsplats nr 16. Kostnad 150 kr/mån

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  359 kr/månad

  Försäkring:

  59 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  359 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  2,9%

  Andel av årsavgift:

  2,898%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  Trä med aluminiumklädd utsida

  Ventilation:

  Frånluft (klädkammare, kök och WC)

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme samt FTX med återvinning

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Västerhavet Ellös

  Lägenhetsnummer:

  VD2:1

  Antal lägenheter:

  28

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor